Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Szpisti #9270 üzenetére

    Nyilván azért van mind a két verziónál "PENDING" állásban, (és szintén mind a kettőnél egy -egy "szabadjára" engedve) mert úgy szar az egész, ahogy van. Ez egy cseszett nagy égés már most a Samsungnak! Folyamatos lehet mind a két verziónál a BUG jelentések.

    Ha ezt így kitolnák rájuk zúdulna a "világ haragja" , de egyelőre csak a két "tesztország"-tól kapja az ívet, hogy miket kell javítani. Ha ez így megy tovább, a samsung szépen hazavágja ennek a telefonnak az árát.
    Csináltak már ilyet anno, a nagyon drága omnia7-es telefonnal, egyszerűen képtelenek voltak normális frissítést írni az ms-al karöltve. A megjelenés napján 160 ezerért megvett telefon, emiatt fél év múlva már felét nem érte pl itt az aprón míg végül 1 év alatt fillérekért lehetett eladni, az egyébként rendkívül minőségi anyagból és mesterien megépített telefont Persze erre rátett nagyban az MS elképesztő hülye zárt rendszere is. Bár nem hinném, hogy ez itt is ilyen drasztikus lenne, de sokat ronthat a telefon nívóján, ha még sokáig nem lesz update, és ennek már olyan szuper frissítésnek kell(ene) lennie, amitől mindenki hasra esik.

    Elképesztő hülyék, hogy a (talán) a VR miatt a nulláról kell megcsinálniuk mindent. És persze megy a kapkodás, mert egy flagship (féle) telefonnal ezt nem lehet megtenni, meg főleg vásárlókkal, akik ennyi pénzt leszurkoltak érte.

    Persze nem láthatjuk a valódi okát, hogy az egyébként a userek szájába ígért és decemberre beharangozott nyalóka, most már akár nevezhetjük "bránernek" is, mi a büdös nagy ló...ért késik ennyit. Valószínűleg a fent leírtak miatt, olyan hibák tömkelegét kell javítaniuk, ami mindig újabbat szül. kíváncsi vagyok ebből mikor lesz hivatalos és mindenki számára kielégítő és persze nagyon jó rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák