- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
Én ugyan nem kívánok senki pártjára állni, de nem értem miért kell ilyen hevesen támadni Parallaxis-t amég semmi bántót nem ír senkinek. Ahogy én látom tényszerű megállapításokat közöl. Az hogy ennek a valóságalapja mennyi, annak mindenki olvasson utána akit érdekel, sőt ha nem ért vele egyet és ezt alátámasztja akkor ugyan itt válaszolhat is neki, ahogyan ezt meg is tették. Amég ezek szakmai viták és nem trágár szavak és egymás szitkozódása, én személy szerint szívesen olvasom, mivel mindkét féltől (vitában állóktól) elhangzanak érdekes dolgok amiket nem tudtam, vagy érdekes és utána nézek. Ebben semmi bántó nincs, sőt így viszi előre a szakma iránt érdeklődőket. Ja és tényleg senkit sem bántani nem akartam, sem melléállni ezzel a bejegyzéssel, illetve szigorúan csak erre a topicra vonatkozik, lévén senkit nem követek nyomon másik topicban.
ˣ
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest