Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Levente

    aktív tag

    válasz zack #8600 üzenetére

    Igen, ahogyan írtam, nem hittem, hogy villamoson fogod cipelni.

    Tanácsot kívántál adni másoknak, így tettem én is, olyanokat korrigálnék a rendszereden, amik már minimális dolgok mind terjedelemben, mind árban, viszont kényelemben plusz és jobban hangzik, ennyi.

    Nem tudom, mennyire általános, hogy "ingyé" kap valaki 27" + 23" monitorokat, így ebből nem tud kiindulni a pályázók többsége.
    Így én is nekiállhatnék cipelni a kis gépemről a 24"-os moncsit, vagy nagyról is a 27-est, az is "ingyé" van. :)

    Notiban azért máshogyan érdemes nézni, nekem egy 17" FullHD VAIO i5 8GB RAM, 180GB SSD-s van, azon is elpötyögnének ezek a dolgok, bár csak 17".

    Viszont néhány dologban nem hogy az enyém, hanem egy 100 ezres is lekörözi az egységet, amit cipelsz, én csak ennyit akartam mondani. Nyilván, ha konzol+mozi funkción túl nem elemezzük a dolgot, akkor nem.

    Amit összeállítottál, az nekem akkor tetszene igazán, ha az egész stabilban lenne és csak a Note II lenne mobil, megérkezel, dokkolod és tádá. Az egész motyi cipelgetését rövid időn belül megutálja szerintem bárki.

    Szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    [4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Új hozzászólás Aktív témák