Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WinstonWolf

    senior tag

    válasz -Gerzson- #3951 üzenetére

    Szia!

    Igen, próbáltam, nekem az éjjeli szekrényen van egy NFC tag, és ha oda teszem a telót akkor átállítja éjjeli üzemmódra. Szerintem haszontalan egy funkció, de parasztvakításnak jó...

    Amúgy a boltokról, meg árakról annyit, hogy a Samsung azért adja annyiért, amennyiért mert meg van határozva mennyiért kell adnia. Hiszitek vagy sem, az ilyen globális cégeknél árpolicy van, ami azt jelenti, hogy a gyártó márkaboltja nem adhatja egy bizonyos ár alatt a termékeit. Ezt régiónként határozzák meg. Ez 100%-os információ, mert egyszer már az LG-nél beleszaladtam ebbe.

    Viszont a mobiltelefon nagykerek, amelyek ellátják a kisebb-nagyobb viszonteladókat (Mediamarkt, GSM boltok, néha szolgáltatók is!) a Samsungon keresztül nagykereskedelmi áron kapják meg ami - ha tudnátok sírnátok, hogy milyen - nagyon alacsony ár is tud lenni. A Nextel a 118 ezres nettó árával nagyon jónak számít majdhogynem nagykeráron adja a készüléket. Aki el tudja számolni az ÁFÁ-t annak kur@@ra megéri!

    A 0%-os Áfás számlát adó boltok natúr adótrükközők, bele lehet gondolni, hogy 140 és a 118 közötti különbséget simen lekaszálják.

    Ettől függetlenül mindkét forrás simán lehet magyar Samsung import, tehát 24 hónapos hazai garanciás. Ezt azonban - ha tudjátok - érdemes ellenőrizni, mert a magyar nyelvű samsung garanciajegyet simán meg lehet trükközni külföldi importos telefonokra is. Az IMEI matrica meg itt is ott is benne van a dobozban.

    Üdv.

    WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.

Új hozzászólás Aktív témák