- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Hát nem kicsit jobb a 4.4 mint a 4.3. Nem telepítgetek kártyára...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
Samsung SPS
tag
válasz beleszólok #34598 üzenetére
Áh, nyugi van, jó helyen vagyok én
-
dancsuri
veterán
akinek nagyobb biztonság kell és nemelég a beépített KNOX, annak itt van a frissítés: My KNOX
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
félisten
-
dancsuri
veterán
-
félisten
-
a8l
aktív tag
Honnan lehet beszerezni 4.4-et?
TPH-s csc-m van független rom van rajta, egyébként itthon vásárolt telenoros a telefon, de első alaplap cserekor BTU-s lett most nemrég a második alaplapcserénél meg TPH-s 4.3 van rajta, ezt rakta rá a samu szervizes alapból.
A gyári böngésző gyakran leáll, igazából más bajom nincs vele. -
senior tag
válasz dancsuri #34610 üzenetére
XDA-n olvastam, hogy az indiai romok telepítés után sms-t küldenek a egy külföldi telefonszámra (+919560345888) a telepítésről. Egyébként én inkább egy olyan romot keresnék a helyében ami a mi régiónkhoz készült.
[ Szerkesztve ]
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
$atirka
senior tag
Sziasztok! Azon hogyan lehet segíteni, hogy sűrűbb periódusban ellenőrizze a bejövő leveleket, meg leginkább a vibert, whatsappot? Régebben 2 másodpercen belül megkaptam mindent, most meg(kb 4.3-4.4től) ez akár percek is lehetnek, alvó módban. Ha felébresztem, pár mp és jön a csippanás. Wifin, mobilneten ugyanaz! Tehát ez már régebbi probléma, nem most alakult ki!
Basszus, már szinte ciki, hogy mikor csapatban játszom pc-n és jön egy körüzenet, hallom, hogy mindenkinél csenget a mobil, nálam meg van, hogy 2-5perc eltelte után jön. Talán csak így tudták megoldani az akkufogyás gyalázatos romlását? Nem gondolnám, hogy egyedi gond lenne, ezt már az S3-on a 4.3-ra váltásnál is észrevettem.[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
$atirka
senior tag
válasz havri1 #34614 üzenetére
A wifi készenléti mód alapértelmezetten van hagyva, tehát mindig be van kapcsolva. Mobilnet szintén. De mondom, megkapok mindent, csak lassan, késve.
Tehát akkor ezt nem lehet sehol szabályozni, hogy milyen sűrűn frissítsen?"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
korcsillio
addikt
Gear-el használja valaki a telefont?Normálisan működik vele?
-
félisten
-
$atirka
senior tag
válasz Plazmacucci #34621 üzenetére
Igen, a net ugyanaz, telenor, nem lepődnék meg azon, ha az szenyózna Nadehe és a wifivel?
FR? Már rom csere is volt 1-2... Vagy töröljek mindent, G fiókot, accountot, gyújtsam fel az sd károlyt...stb Hátha segít"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
félisten
-
$atirka
senior tag
válasz Plazmacucci #34623 üzenetére
Volt 4.4 Francia, UK, Ketan8, most v10 van fent. Ebből a szempontból semmi különbség! Tehát előbb utóbb megjön, de ha felébresztem, akkor azonnal csenget (email, viber, stb).
Sebaj, ez is így marad...
De legalább megszépült ez a nagyokos
Kicseréltem a lekopott keretet, már elmondhatom, hogy újszerű! Tényleg negyed óra az egész, hakadóknak 5perc."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
zabu
tag
Sziasztok!
Most hogy lassan kezd kritikán alulivá válni a telefonom akksija, beruháznék egy újra.
Van valakinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban? Jó, rossz?Kösz a válaszokat!
-
$atirka
senior tag
válasz havri1 #34627 üzenetére
Verzió váltásnál természetesen default setup, viszont a játékokat nem hagytam úszni Gondolom ez nem okozhat problémát! Vagy de?
Szokeherceg: 5400Ft volt a keret a mobile home-nál. Kellett hozzá még egy műanyag pengető a szétszedéshez , az 500 volt.
[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
válasz szokeherceg #34628 üzenetére
Samsung Galaxy Note 2 / II SIM Reader Repair Take…: http://youtu.be/EMmxwvCw-UU
Ez a videó segitett, nem vészes!
-
taranis
addikt
válasz Misi1980 #34631 üzenetére
Hogy mi okozta ennyiből nem tudni (azon túl amit kiír), de gyanítom a kiút az, hogy belépsz download módba (vélhetőleg oda be fogsz tudni menni), és ODIN-al tolod fel a firmwaret, amit használsz. Ez szerintem megoldja a gondodat, de ha gondolod várj még, hátha tud valaki egyszerűbbet.
colorizer.net
-
fdisk
őstag
válasz Misi1980 #34631 üzenetére
Sikertelen odin frissítés történt.
Nekem is volt ilyen.
Kábelt széthúztam,majd ismét össze és ráeresztettem ismét az odint.
Másodjára már végig ment az sw.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Misi1980
senior tag
-
fdisk
őstag
válasz Misi1980 #34634 üzenetére
Lehet kellett volna utána egy wipe recovery alól.
Volt?Próbáld meg újratenni a romot,vagy egy repartos romot feltenni,ami mindent gyalul.
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Misi1980
senior tag
Tud nekem linkelni valaki egy ilyen repartos romot?
-
Misi1980
senior tag
Ami az összefoglalóban van link az nálam nem működik.
-
taranis
addikt
válasz Misi1980 #34637 üzenetére
android-forum.hu-ról tudsz szedni, regisztráció után, 4.1.2-es repartos van, N7100-hez és N7105-höz is
[ Szerkesztve ]
colorizer.net
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Megtaláltam a THM repartos romot.Kibontás után 4+1 fájlos rom.Itt van egy bootloader.tar.md5 nevű fájl.Ezt is tallózni kell az odinba a bootloader részhez?
-
Misi1980
senior tag
Az mitöl lehet hogy az odin lefagy ha elindítom a fw cserét?
-
addikt
válasz Misi1980 #34644 üzenetére
Másik Odin?
Másik USB port?
Másik gép?Nekem is volt ilyen,de nekem van laptopom is és addig variálltam míg nem sikerült
Garanciális ügyintézesem még nem volt,most már nem is lesz.De ha jól látom nem Knox-os,szóval ha telepítesz egy full gyári romot,akkor nem lesz gond,Meg nagyon nem is nézik annyira.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest