-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomeec
senior tag
válasz Markizmark #32050 üzenetére
Nos gyakorlati dolgot nem írt Levente, és mivel már kirakták, nem is fog...
"Igen, sokan tértek vissza MJ5 BL-ről. Az MK4-ről is vissza lehet térni, az nem derült ki még, hogy újra MK4 BL-t rakva a Knox void flag mit mutat."
Nggabi írta, hogy ő MK9-ről próbált meg MK4-re visszamenni, de Odin hibát írt. Még Pzoley írásait átnézem
Egyelőre engem nem fenyeget, de érdekel a téma.
-
beleszólok
senior tag
válasz Bélaaaa #32053 üzenetére
Csak tipp, de nem ok nélkül: nem volt elég szimpatikus egyes moderátoroknak.
Mert az, hogy visszabeszélt, ha belekötöttek, meg időnként hülyeségekhez ragaszkodott, önmagában még nem lett volna elég.
Sajnos ez tipikus, magyar hozzáállás, külföldi fórumokon nem nagyon láttam ilyet, itthon szinte az összes olyan oldalon, ahol megfordultam.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
Bélaaaa
őstag
válasz beleszólok #32054 üzenetére
Igen, itt is kaptunk hideget-meleget tőle.
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
atomeec
senior tag
válasz beleszólok #32054 üzenetére
+1 Szinte biztos. Amúgy segítőkész volt, csak nehezen fogadta el mások véleményét, ha eltért az övétől (függetlenül attól kinek volt igaza). Én sajnálom mert értelmetlen volt sokszor az egész, általában véve itt a fórumon egymás tapasztalatából építkezünk, segítünk/segítenek rajtunk.
-
danikollar
őstag
válasz Markizmark #32050 üzenetére
Nekem ND3-ról nem akart lejjebb menni. Odin az elején hibát dob.
-
Rabidsnail
senior tag
Üdv! Erről az lte verzióról van valakinek tapasztalata? [link]
Köszi!Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
havri1
félisten
Hali!
Ma megyek egy Note2-ért. Micro simes ez is ugye?
havri
-
havri1
félisten
válasz Rabidsnail #32061 üzenetére
Köszi!
Remélem még KNOX mentes ..
2013 szepteberi vásárlás...talán nem frissítették.havri
-
havri1
félisten
válasz Old FatBoy #32065 üzenetére
Meghalt a remeny, knoxos..
De nagyon szepa allapotban van cserebehavri
-
havri1
félisten
válasz Markizmark #32076 üzenetére
Köszi, már megtaláltam :-)
Már csak a pen-en lévő gombra nem jöttem rá, hogy mire jó.[ Szerkesztve ]
havri
-
zsolt501
nagyúr
válasz havri1 #32083 üzenetére
Annyival tölti az akkut, az tökéletes, sőt ha lassabban alacsonyabb mA-el töltöd, akkor az akku is hosszabb életű lesz, szóval én a gyári töltőt csak akkor használom, ha gyorsan kell töltenem az akkut, egyébként javasolt a lassú töltés max 1000mA-ig de inkább ez alatt.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
havri1
félisten
válasz zsolt501 #32084 üzenetére
Köszi. Valószínűleg én is a régi Samsung töltőmet fogom használni, éjjelente. Ez fix 600 mAh le, pontosabban a telefon szoftveres meressel nézve, ennyit vesz fel. Éjjel csak feltölti...
Amúgy azert jegyeztem csak meg, mert az S3 egyik ismert hibája, hogy a gyári töltő illetve annak kábele rossz, és 100 mAh képes leesni a töltés, aminek következtében alig tölt.. Féltem, itt is ez lesz.
havri
-
bobie
tag
Látom lassan az egész S3 topik itt köt ki
Én is mátol Note 2 tulaj vagyok.Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
zsolt501
nagyúr
válasz havri1 #32085 üzenetére
Itt is előfordulhat, ha a kábel hibás, vagy az USB csatlakozó hibás, de nem általános, és csak úgy nem fordul elő, szóval ettől nem kell tartani.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
korcsillio
addikt
Eddig tetszik ez a DN3 V5+ ...👌
😊[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
-
danikollar
őstag
Nekem Phoenix V18.8 van fent, és oda vagyok azért ROM-ért, nagyon jó. Mondjuk két hete sincs, hogy megvan a telefon, szóval más ROM nem is volt még rajta a gyári 4.4.2-n kívül.
-
Bélaaaa
őstag
válasz danikollar #32095 üzenetére
Az a baj vele, hogy nem lehet felvenni a hívást a Home gombbal, valamint nincs működő 240dpi-s modja.
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
tyukee
csendes tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata nagy akkumulátorról ehheza készülékhez? A neten lehet találni nagy, 4200-as és még 6500mah-s kapacitásút is. Érdkelne, hogy valaki kasznál-e ilyet és ha igen akkor mik a tapasztalatai?
mindíg csak előre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest