-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drbonci
aktív tag
Sziasztok, van egy elfüstőlt töltő, ha prémiumra kihívom őket akkor cserélik vagy kekeckednek?
-
DVR1997
csendes tag
válasz korcsillio #31201 üzenetére
Ez a bólogatós smiley azt jelenti " korcsillio " hogy kijött már a Note II-re a KitKat?
-
hito
nagyúr
válasz scream #31208 üzenetére
Így ebben a formában azok alapján amiket leírtál róla, szerintem megéri az árát, mert:
- gyári független
- gyártói garis még
- knox mentes
- N7100, tehát nem LTEEzek semmiféleképpen nem elhanyagolható értéknövelő tényezők, minden szempontból tökéletes paraméterek. Már csak szép állapotban kell lennie és jó vásárt csinálsz vele.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
SolymossyBal
tag
Sziasztok,
Lehet, hogy lerágott csont, de hangtárcsázás-kérdésem van.
Ha S Voice-szal szeretnék tárcsáztatni a név bemondásával, mindenféle érdekes dolgot "ért" a magyar nevek helyett. A Google szerint a kapcsolathoz "fonetikus" nevet illik hozzáadni, azt pedig hangbevitellel. Namármost a hangbevitel nyelve nálam magyar... Így fonetikus írásmód helyett magyar szavakat helyettesít be, amivel szintén ott vagyok, ahol kezdtem. Valakinek ötlete, tapasztalata?Köszi,
Balázs -
bicajoskema
tag
sziasztok
olyan kérdésem lenne, hogy a miuiban is olyan jól működik az s-pen mint a stock romban?
üdv[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
válasz bicajoskema #31213 üzenetére
Ami gyári Samsung romra épül abban igen.
Ami CM alapú abban nem.Xiaomi 11T Pro
-
axlfsi
veterán
válasz bicajoskema #31213 üzenetére
Szerintem(!) egyáltalán nem, hiszen CM az alapja; tudtommal nem is támogatott. De lehet tévedek
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
bicajoskema
tag
akkor jol veszem ki az írásodból, hogy az n7100ban működik?
-
Weeman1
veterán
válasz bicajoskema #31217 üzenetére
Nekem Lte van úgyhogy nem tudom 100%-osan.
De nézz szét itt.Xiaomi 11T Pro
-
Weeman1
veterán
válasz bicajoskema #31219 üzenetére
Igen.
De Imei-t ments előtte.
Meg cwm-ben is backup,és a szükséges wipe-ok.Xiaomi 11T Pro
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Kiutazok hosszabb időre Koppenhágába. Az lenne a kérdésem, hogy van-e nemzetközi garancia a Note2-re?
Köszi
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
kovacs65
senior tag
válasz bicajoskema #31217 üzenetére
Biztosan működik, én használtam.
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
scream
veterán
Na a mai naptól én is csatlakoznék hozzátok egy N7100-zal.
Jelenleg egy 4.1.2-es rendszer van rajta és az volna a kérdésem, hogy van-e esetleg újabb ROM hozzá, amivel nem KNOX-osítom a készüléket? Ez azért fontos, mert szeretném rootolni a készüléket és ha jól tudom, akkor a knox számláló ugrik root esetén is.
-
scream
veterán
válasz korcsillio #31226 üzenetére
Csak nem tudom melyiket érdemes.
-
scream
veterán
válasz korcsillio #31229 üzenetére
Ez volt az? A leírás szerint 4.3-as bootloader kell hozzá, nekem még szerencsére 4.1.2-es van KNOX mentes, így erre keresnék ROM-ot.
Vagy megoldható valahogyan, hogy ne szívjam meg a KNOX-szal?
[ Szerkesztve ]
-
Bélaaaa
őstag
Feltettem a DN 4.4.2 RC2-t kipróbálásra, de a Samsung fiókot nem akarja szinkronizálni. Van valakinek ötlete, hogy miért?
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valaki tud már arol hogy a 4.3 sikeresen root olták a safe root nem müködöt nekem valamiért (NA romokon nem egy ) ha esetleg van akkor ha valaki megosztánával azt megköszöném.
Üdv kovim. -
atomeec
senior tag
válasz scream #31230 üzenetére
Lejjebb a leírásban ott van a linkelt oldaladon, hogy MJ5 bootloader-t rakj fel hozzá, az még Knox mentes, valamint lépésről lépésre a telepítés. Illetve ajánlott a bootloader csere. Különben elmehet a wifi (wifi patch-csel visszahozható) illetve random fagyások lehetnek (lesznek ). Elvileg vissza is lehet így térni 4.1.2-re simán, én még személy szerint nem próbáltam, de ha visszaolvasol (inkább keress), akkor írták, hogy másnak ment. Én is használtam a DN3-at a 3.2-t, most Omega 26 van fent, jobb az akksiidőm vele viszont alapból nincs air command. Bár nem is használnám
-
Weeman1
veterán
-
tomee007007
őstag
Gyári 4.3-nál az Alkalmazáskezelőben az appok áthelyezése a "Tárhelyről" az "SD-kártyára" csak nálam nem működik?
-
Weeman1
veterán
Valaki esetleg próbálta már?
[N7105● KK 4.4.2][SOKP》》SONIC OPEN KANG PROJECT]Xiaomi 11T Pro
-
scream
veterán
Na felraktam a DN3 4 RC2-t, tetszik nagyon, viszont az miért van, hogy nem érhető el az Air command ?
Na meg van, csak béna voltam...
---
Más
Ugye 4.1.2-ről váltottam most 4.3-as (MJ5) bootloaderre plusz a DN3 4 RC2-re. Amennyiben esetlegesen szervizbe kéne adnom a telefont, akkor elég TWRP-ből a lementett 4.1.2 boot partícióját visszarakni, majd Odin-nal egy gyári független 4.1.2-t feldobni?
Esetleg a legfrissebb 4.1.2-es ROM-hoz tudna adni valaki linket, ha van, akkor 3 file-oshoz? A téma összefoglalóban található linkek mind a hotfile-ra mutatnak, ami ugye meg már nincs is.
[ Szerkesztve ]
-
Sityu00
újonc
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni! A készülékem (N7105) Telekomos és a legújabb 4.3-as szoftver van rajta. A problémám az, hogy amióta ez a szoftver van rajta, nem tudok nagy fileokat letölteni filemegosztó oldalakról. A letöltés megkezdődik, soha nem ér véget, 30-40 %-ot elér és újra kezdődik. Találkozott már valaki ezzel a problémával? A válaszokat előre is köszönöm. A másik problémám pedig az, hogy az akkumulátor használatnál a teló jóformán semennyi ébrenlétet nem jelez. -
zsolt501
nagyúr
válasz Sityu00 #31243 üzenetére
Ott a szoftverrel lesz gond, mert nekem is ilyen telefonom van, és gyári szoftverrel, de ilyen gond nincs nálam, igaz 4. nekifutásra lett rendben a szoftver, mert mindig bekavart valami, lehet hogy nálad is valami hasonló gubanc lehet.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz korcsillio #31245 üzenetére
Hát nem sajnos, legalább 20 különböző bug-ot tudnák felsorolni, ami eléggé idegesítő.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
atomeec
senior tag
válasz korcsillio #31247 üzenetére
Na igen...egyszer pedig már majdnem úgy voltam vele, hogy egye fene, rátolom. Örülök, hogy nem tettem, most nagyon bánnám. Kitkat remélhetőleg jobb lesz ha lesz, bár kollégám S4-e pl borzalom lett frissítés után, fél nap alatt lemerül szinte alig használva (fogalmam sincs mit csinál vele, de azt tudom, hogy ugyanaz maradt minden mint frissítés előtt, de az akksiideje nagyon tré lett utána). Bizakodom, pl anno a Jelly Bean S2-re nagyon durva javulást hozott, Note 2-nél már az is jó lenne, ha nem romlana
-
zsolt501
nagyúr
válasz korcsillio #31247 üzenetére
Ha a 4.4 nem hoz előrelépést akkor hosszú időre ez lesz az utolsó androidom, mert számomra ez nem elfogadható, lehet hogy másnak igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest