- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Magisk
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz Darth Sith #28750 üzenetére
Két teljesen külön világnak is fel lehet fogni, ide felkerülnek a frimek míg, hogy atelefonod megkapja az OTA-t rengeteg dolgon át kell mennie.
Azért nem veszik a gari mert officialt raksz fel.Bár azt nem tudom, hogy a számláló nem e áll át ilyenkor.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Impressa
őstag
válasz Markizmark #28748 üzenetére
Üdv. mindenkinek!
Kis helpet szeretnék kérni tőletek. Ma volt a Samu szerviz javítani a telefonomat.
Kérdés: hogyan tudnám már a korábban telepített programokat visszatenni a telefonra? Ezek az alkalmazások a play szerint telepítve vannak - persze nincsenek - a google-ös alkalmazások települtek, de a többi nem. Tudom, volt róla szó korábban, de nem találom a hsz-eket, ezért kérdezem.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
hnyagboy
tag
válasz Markizmark #28748 üzenetére
.Jó lett. Tetszik. Állatot szól a DrDre fülhallgatómmal.
Köszönöml[ Szerkesztve ]
Samsung Note 20 Ultra 5G
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz Bélaaaa #28721 üzenetére
Na.. Feldobtam en is..
Mondhatni a 4.3-as vackokbol eddig ez jon be a legjobban.
Telepitesnel semmi hiba sem volt, se bootlop, se semmi vacaksag.
Nem kellett 26 menun keresztul lepkedni a telepitesnel. Recovery, torlesek, install, reboot es orul.
Semmi FC, minden ugy megy ahogy megvan a nagykonyvben irva.
1-1,5 oraja nyuzom, eddig hiba nelkul szalad. 1 valami nem ment, megpedig az elemlampa a hangero gombnal. 2x ki-bekapcs, majd 3x-ra nem nyomta be a lampat. Kijelzo felold, lezar es megy ujra.
Maskulonben baba nagyon a rendszer. Note 3 fts is mennek szepen, jok az ikonok is benne.
TV is egybol felismerte, screen mirr.ing is megy szepen.
Forumon olvastam, hogy valakinek az OTA-rol a frissites nem akart telepulni, nekem az is felment elsore.
Ha mas nem lesz, szerintem ezzel el leszek egy jo ideig.Koszi a tippet.
-
hnyagboy
tag
válasz s3nsitivity #28749 üzenetére
Ezt be kell rakni a sysappok kózé ugye???
Bár a kernellel is jó lett nagyonSamsung Note 20 Ultra 5G
-
Impressa
őstag
válasz AliceWake #28753 üzenetére
Igen, ott vagyok play-en, és telepítve látja őket, akkor play-ből törölnöm kell őket, és újratelepíteni - bocs, már elég fáradt vagyok - bezzeg a saját alkalmazásait automatikusan észlelte, hogy nincsenek telepítve....
Köszönöm, akkor így teszek.
Konkrétan alaplap csere volt rajta, mivel napi 8-12 x indult újra a Nóta és PIN kódot kért, nem tudtam hívásokat fogadni, szinte mindennap sms-értesítést kaptam, ha hívott valaki, jah és olyan szinten felforrósodott, hogy azt hittem kiég a fülem. Laggolt folyamatosan, nem volt gördülékeny, nem reagált az érintésre sokszor nem hallottam a hívott felet...
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz AliceWake #28758 üzenetére
Az az érdekes, hogy rámegyek egy telepített programra, és újra engedi telepíteni. Névtelen eszköznek látja a rendszer, miközben azonosította a telefon típusát, és a hálózatot is.
Milyen rom van rajta? 4.3 gyári ezen belül meg nem mondom neked. Az eszköz névjegyénél ennyi van, meg persze a kernel verziója. De nem hiszem, hogy erre gondoltál.
Megy pü.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
-
Impressa
őstag
válasz s3nsitivity #28763 üzenetére
1 év 2 hónapos a Nóta. Már korábban is jelentkeztek a problémák, de az újraindulások pont karácsonykor jöttek elő. Ettől függetlenül szeretem a Nótát, nem cserélném el másra.
-
Dr V
őstag
A füles vezetékére hogy tudok vigyázni, h sokáig jó maradjon? Ált. 1,5év használatot bírtak eddig a füleseim. Mindig a csatlakozónál tört meg a vezeték és ment tönkre.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
s3nsitivity
addikt
válasz Impressa #28764 üzenetére
Hát remélem én megúszom mert a knoxom 1-en áll és még csak közel 1 éves.
(#28765) Dr V
Hasonló problémákkal küszködök én is
Tokot használok a fülesnek, vagy ha otthon felejtem akkor kabát belső zsebét és semmit nem rakok mellé.
De amúgy fogalmam sincs mivel lehet a legjobban növelni az életét, ha rájössz oszd meg velem is." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Impressa
őstag
válasz s3nsitivity #28766 üzenetére
Nekem az "első szériából" való, s soha nem volt romolva. (én nem tartottam annyira fontosnak ) lehet ezért nem bírta Nem gondolnám, hogy nálad is jelentkezik a probléma.
-
Impressa
őstag
válasz s3nsitivity #28768 üzenetére
Nekem is az volt, de nincs jelentősége, mert pár fórumtársnak nem volt insane chipje, még is sanyi lett a telefonjuknak.
Ne foglalkozz a "színekkel", nyúzzad, csak nyúzzad.Viszont azt tapasztaltam, hogy kesztyűben is használható a telefon. Csak úgy pislognak a lányok/srácok az utcán, mikor látják mi a szitu. A két leányzó meg is állított, hogy nekem olyan spec kesztyűm van? mondtam nem, sima egyszerű kesztyűk ezek...
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz s3nsitivity #28770 üzenetére
Nekem ez új, ilyen menüpontot nem találtam a gyári 4.3 alatt, vagy ha van, akkor én nagyon fáradt vagyok. Eddig ilyen nem volt szerintem, de lehet erről is lemaradtam. Jahh, most fogtam fel, a DN 3 alatt lett ilyen menüpontod.
-
bbubby00
őstag
Most vettem egy Note3at.(Ne oljetek meg erte) DE nincs sehol az alkalmazasok kozott a chrome. De ha belemegyek a beallitasoknal az alkalmazasokba akkor ott van, play aruhazba is csak megnyitni tudom. Viszont nem birom kirakni sehogy a kezdokepernyore... hogy a csába van ez??
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz bbubby00 #28777 üzenetére
En is megtapicskoltam a 3-at oktober vegen egy MM-ban, de elkezdtem gondolkodni..
Mi a frasznak? Annyival ugy sem tud tobbet, hogy most azonnal meg kell vennem.
Akkor meg a note2 is 5,5 honapos volt. S3-at 2 honaposan adtam el.
Note 4ig meg csak kihuzom ezzel valahogy. Addig hatha hoznak be valami ujdonsagot.
Akkor gondolkodoba lettem volna nagyon, ha a kepstabit beledobjak a teloba, de mivel az kimaradt, igy azt mondtam ez most nem kell. De meg kell hagyni, nem rosz ketyere a 3as. -
bbubby00
őstag
válasz fRooStzzZ #28778 üzenetére
Szuletesnapom volt tegnap. Arra kaptam meg. En sem csereltem volna le onszantambol Notikettot
De tenyleg jobb es szebb. Foleg hogy feher es egy Spigen Slim Armor metalgrey vedi[ Szerkesztve ]
-
pallacko
tag
Sziasztok
DN3 -t használok 7105 -n
Anno megvettem a swiftkey billt.
Szeretném a Note -mat jegyzetelésre is használni.
Amikor azonban a swift van, nem lehet a cerkával a billentyűzetnél írni.
Biztosan van egyszerű megoldás, csak Én nem találom
Még annyi, hogy dobálgatja a wifit
Valaki?iPhone 8+, iPhone X, iPad Air 2019, Apple watch S4, GitUp Git2P sportkamera, DJI Osmo Pocket
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz s3nsitivity #28785 üzenetére
Többnyire szórakoztató. Vagy kétségbeejtő. Folyamatos a kármentés, mert a hozzáértés már-már (esz)közveszélyes.
Najó. Nem ennyire vészes. Ha az ominózus tisztelt kolléga nyitna egy saját topicot a nyűgjeinek, akkor egész tűrhető lenne. Így azért fárasztó.
Non omnis moriar.
-
korcsillio
addikt
Létezik olyan app ami szét tudja választani hány percet beszéltem 20-30-70-es számokkal?
-
s3nsitivity
addikt
válasz korcsillio #28787 üzenetére
Kétlem, de a T nek van saját alkalmazása ami megmondja mennyit beszéltél hálózaton belül és kívül, már ha T s vagy
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
korcsillio
addikt
válasz s3nsitivity #28788 üzenetére
T-s vagyok
-
gukker1
tag
Sziasztok! Tud valaki megoldást arra, hogy a gyári zenelejátszón miért nem működik a hangvezérlés bekapcsolt képernyőzárral? Gyári 4.3 nem rootolt.
[ Szerkesztve ]
"WE BREAK FOR NOBODY"
-
bbubby00
őstag
válasz korcsillio #28783 üzenetére
En gyarin akarom hasznalni a telot. Gyari Note2vel huztam le egy evet es eszembe sem jutott mokolni
Vagy mar megjelent ra a frissites?![ Szerkesztve ]
-
bbubby00
őstag
válasz korcsillio #28792 üzenetére
Odinnal? Vagy hogy a fityfenebe? Asszonynak ha bejon az uj android akkor az S4-ere is megkapja
-
generic
senior tag
Garanciáztatás miatt nulláztam a számlálót, most 0-n van. Root megvan még, ha unrootolom, akkor megmarad 0-n igaz?
Németországban vettem, most magyar stock 4.1.2 van rajta, gari miatt vissza kell rakni a németet igaz?
Azt hol találom? -
generic
senior tag
Közben megtaláltam a 4.1.2 Germany romot sammobile-n, de van egy csomó, ugye ez független, szóval sok kiesik, viszont van kettő (mbc,dbt), azok közül melyik kell nekem?
-
rollaz
tag
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy gyári 4.3-on van-e lehetőség korlátozott felhasználót létrehozni, mint vanilla droidon?
Köszönöm!
-
SimonJanos
aktív tag
-
SimonJanos
aktív tag
válasz zsolt501 #27447 üzenetére
Nem semmi az eredményed de én használom a készüléket: folyamatos WLAN, email-ek fogadása, WEB & design (rajzolás is) - ezért vettem ezt! Így kb. egy napot bír.
A 2G-re váltás viszont jó ötlet, az nagyon régen bejött SE / UIQ (Symbian)! Csak akkor ment 3G-re ha netet is használtam és a push-t olyankor kilőttem.
T-Mobile: nekem az SMS-ek nem jönnek meg rendszeresen és nagy ritkán rossz a hívás minősége Budapesten, "centrumban" (is) vs. iPhone-ommal és az Xperia-val ilyen sosem fordul elő...
[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest