-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabidsnail
senior tag
válasz laszlolczka #29644 üzenetére
Nagyon köszönöm,hogy ilyen jó napot szereztél!!! VÉGRE SIKER!!!!!!
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
fdisk
őstag
válasz s3nsitivity #29650 üzenetére
Ezt nem tudom.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Rabidsnail
senior tag
Vajon,ha a System/Media/Audio/UI könyvtárban lévő ogg hangfájlokat másikra cserélem,a rendszer ugyanúgy használja? Köszi!
-
dancsuri
veterán
-
s3nsitivity
addikt
válasz Rabidsnail #29655 üzenetére
Ha a nevük is ugyan az akkor igen
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Rabidsnail
senior tag
válasz s3nsitivity #29657 üzenetére
Igen,úgy gondoltam. Köszi Nektek. Az Air command és a pen ki,vissza hangot "magyarítanám".
[ Szerkesztve ]
-
Pori12
tag
Srácok én egy valamit nem értek.
2 hete van nálam ez a telefon(szerűség), és többek között azért vettem, mert közismerten bika hardverrel van felvértezve. Mivel sietős, pörgős ember vagyok, azt szeretem, ha a készülékem nagyom rövid válaszidőkkel működik. (Kvázi nem azért vettem, hogy bámuljam ahogy figurázik, hanem hogy elvégezzem vele adott esetben villámgyorsan amit akarok.)
Mármost, 2 napi kétségbeesett nyomkodás után be kellett látnom, hogy nem lehet levenni az animációkat, pedig nekem ez lett volna a legelső lépés. Sebaj, belenyugodtam, hogy minden mozdulat 0,5 mp-el tovább tart...
Az viszont már nem kerek, hogy az iszonyat gyors 4-magosnak miért tart 4-5 mp-ig előszedni a névjegyeket!??!!Kérlek mondjátok meg, csak nekem hat lassúnak mindez, vagy másnak is, esetleg tudtok rá valami megoldást?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
válasz Pori12 #29659 üzenetére
A fejlesztői beállításokban le tudod venni az animációkat akár nullára is.
Most néztem,nekem gyorsan megnyitja a telkönyvet.
Bár én tegnap húztam újra a romot.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Pori12
tag
Köszi! De nekem nincsenek fejlesztői beállítások, legalábbis még nem akadtam rájuk. Hol kellene lenniük?
-
Pori12
tag
Köszi, megmentettétek az életemet! Végre nincs animáció! Ember még ennek nem örült ennyire
Hálás köszönet érte! -
Pori12
tag
Már ha ilyen jól haladok, hadd kérdezzek még 1-et.
Telefonálás közben lekapcsol a képernyő, amikor leveszem a fejemtől és keresem a befejezés gombot, csak a bekapcsoló gombbal éled fel a képernyő, vagy időnként azzal sem.
Ki lehetne ezt valahogy kiküszöbölni, hogy különösebb küzdelem nélkül akkor tehessem le a beszélgetést amikor szeretném? -
Pori12
tag
válasz s3nsitivity #29666 üzenetére
Köszi! Semmi gond, mivel igen sok mindent tud, nem is kell hogy telefonálásra is maradéktalanul alkalmas legyen.
Korábban felvetettem itt, hogy GSM hívás kihangosításánál a másik fél engem alig hall olyan rossz a bemenő hang feldolgozása. Pedig pl.Viber-nél tökéletesen működik. Mindkettőnél a felső mikrofont használja, mégis más az eredmény. -
s3nsitivity
addikt
-
S e t h
nagyúr
válasz Pori12 #29659 üzenetére
A gyári tárcsázó tetű lassú, ez általános betegség, én egy ideig bírtam aztán felraktam másik tárcsázót, azzal gyors mint a villám.
Én pixelphonet használok, de az exdialertis dícsérik.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
fdisk
őstag
válasz S e t h #29670 üzenetére
Kipróbáltam ezt a pixelt.
Nagyon tetszik,szép is,viszont nálam nem kicsit akad mind a névjegyeknél,mind a hívásnaplónál.
A teló újraindítása sem segített.Ugyan úgy laggol mikor görgetek.
Kár érte.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
nagyj74
senior tag
Sziasztok. Mi van a Sammobile.com-am? Most már jelszó kell hozzá? Nem tudok belépni.
-
Kiss67
senior tag
válasz dancsuri #29627 üzenetére
Szia.
Nálam is a Jellykat v3 megy , de már a v2 ben is hibás volt az időjárás a zárolási képernyőn. Nem tölti be, és azt írja hogy nem elérhető. Pedig a home screen-en meg megy.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
s3nsitivity
addikt
Mostanában rakoncátlankodik az SD-m..
Iga zegy régi 8 gigás class 4-es.
De sokszor beszól a kamera, hogy nem tud az SD-re menteni.. pedig formáztam is már párszor..
Újraindítás után pedig tökéletes.. Szerintetek az SD-m kezdi megadni magát?" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Rabidsnail
senior tag
A gonosz dolgozik ellenem! Végre élvezhettem a DN3 funkcióit,amikor egy újraindítás után telefonálni akartam,a hangszóró süket maradt. Kihangosításnál a hátsó működött. Újra feltettem a romot és jó lett,majd,mert ugye kellene a wifi,felment a PSN_pureSTOCK-v3.9.1_N7105_4.3_OC-signed.zip és lett wifi,viszont meszeltek a hangnak. Valami megoldást tud valaki? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Davzone
senior tag
Sracok segitseget szeretnek kerni eladassal kapcsolatban!
Elado lesz a note2om nexus5re valtas miatt.
2es premium garis fuggetlen 16gb, majusban lesz 1 eves.
gyari dokkolo, allshare cast dongle, samsung 64gb microsd
gyari cover+ tok.gyari flip cover NFC
gyari fekete kijelzovedofolia bontatlan.minden tartozek doboz papir megvan.
Mi a realis ara amivel hamar elmegy a cucc?Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
laszlolczka
őstag
-
dancsuri
veterán
válasz laszlolczka #29679 üzenetére
szerintem már most meghirdette (furfangos módon) de ez NEM ide való, ha kíváncsi rá mennyiért mennek akkor nézegesse azokat az oldalakat amelyek adás-vétel lel foglalkoznak
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
dancsuri
veterán
válasz laszlolczka #29681 üzenetére
igazad van ha lehet ezt hagyjuk
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Rabidsnail
senior tag
A gonosz neve:Xplosed tools! Én voltam hülye! Már műkszik. Köszi,aki gondolkodott rajta. Szép estét!!!
-
atomeec
senior tag
válasz s3nsitivity #29675 üzenetére
Nekem is ez a bajom... most beleraktam egy két gigásat, eddig nem volt hiba, de a másikkal is csak pár alkalommal. Remélem maximum csak a kártya rossz, nem a telefon olvasója. Galaxy S-be lett attéve, abban még nem jött elő hiba.
-
Dr V
őstag
Szeretnék a kocsimba egy aux kábelt csinálni, amivel lehet vezérelni a zenelejátszót.
Valaki tudja a headset lábkiosztását? Esetleg venni egy másik headsetet, leforrasztani a fülest, majd rátenni a fejegység bemenetére a kábelt?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Rabidsnail
senior tag
Én egy ilyen kábelt vágtam el és abból csináltam meg. Egyébként készen is kapható a kábel,pld. itt.
[link]
Szerintem kényelmetlenebb a vezetékbe iktatott vezérlőn léptetni,mint a tartóba helyezett telefon kijelzőjén.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Én is most gondolkodtam hasonlóban, nincs aux kimenetem, gyári rádiót meg nincs kedvem kiszedni, így maradok bluetooth transmitternél.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
mtm800
senior tag
válasz Rabidsnail #29683 üzenetére
Ezek szerint ki kellett venni az aroma installernél az xposed elöl a pipát?
-
Rabidsnail
senior tag
válasz mtm800 #29690 üzenetére
Nem! Csak már megint rosszat írtam! Az Xposed mehet. Én azon belül telepítettem az Xblast Tools modult,amivel eltüntettem a gyári akksi ikonját és ettől lett zizi. Ui fc és amikor újraindítottam,nem volt hang telefonálás közben.
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
válasz Rabidsnail #29692 üzenetére
Nekem az utolsó jól működő xblast az 1.6.6.
Most is azt használom.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Davzone
senior tag
válasz dancsuri #29680 üzenetére
Nem hirdettem meg,elobb ossze akarom irni pontosan mi mennyit erhet.
Viszont itt ha-n 75-85 kozott vannak mar lejart bolti garisok,vagy garis de karcos. Kicsit kevesnek erzem igy az enyemert mindennel egyutt a 90et.
Csak a telo kulon elmehet 75-80ba ha gyorsan akarom eladni, es akk a kiegeszitoket eltudom adni kulon osszesen kb 40ert.
Nem surgos annyira az eladas, es azert ingyen nem adom oda a kiegeszitoket amiknek az uj ara min 65000 plusz posta. Argepet neztem mindenhol a legolcsobbat.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Dr V
őstag
Lancia Lybrába csinálnám az auxot: a gyári cd olvasó helyére kötném be, közvetlenül a fejegységbe egy Mini-ISO csatlakozóval. A másik vége egy 3,5 jack lenne, lehetőleg a headset vezérlő gombjaival, mert a fejegység nem hinném, h tudná kezelni a telefont.
Ezért érdekelne, h a gombokat a kábelre hogy lehetne rátenni valahogyan.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
fdisk
őstag
válasz s3nsitivity #29698 üzenetére
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest