- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atus85
aktív tag
válasz Kovacsbelaxy #19170 üzenetére
Ezt biztos nem tiltják le mert dominós. Még írtam neki hogy melyik fórumtárs vette meg a nexusom hogy kérdezze meg hogy milyen állapotban volt. Az is fél éves volt.
-
fdisk
őstag
válasz Koczó93 #19203 üzenetére
Az nem lenne rossz,de az a gondom,hogy skypeolni csak a telóval tudok
Gondolom,ha megy a root, nehéz skypeolni.
Ööö,végül is nem fontos videotelefonálni a művelet közbe.Sőt...MurdR: Nekem csak morze-m van itthon.
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Markizmark
addikt
válasz f8enter #19193 üzenetére
Olyat tapasztalt már valaki, hogy sztereo BT headsetes zenézés közben gyorsan távolodva a telótól lelassul a zene? Szerintem ez elég érdekes, analóg jellemző ... Ja és a fűnyírásnál használt hosszabbító 50Hz-es lökete is károsan hat a hatótávra. Na mind1, csak érdekességnek szántam.
Egyébként nálam a telefonálással és egyéb dolgokkal minden oké, nem volt gond a sztereo BT headsettel. Pedig szerintem nem túl márkás darab... viszont nagyon hangos tud lenni. Sokkal hangosabb, mint a note2 full hangerőn.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
titán
válasz Markizmark #19207 üzenetére
Sokkal hangosabb, mint a note2 full hangerőn.
Attól függ, milyen fülessel. Van olyan füles, amivel instant halláskárosodás a Note2.evDirect villanyautós töltőhálózat
-
fdisk
őstag
No,megcsináltam a rootot.
Majd ha netalántán unroot kell,meg a többi,akkor majd sikítok segítségért.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz tipuka #19209 üzenetére
Nálam a szokásos futamidő: 10%, 10 óra alatt, 4 és fél óra kijelző, de wifi vagy 3G mindig megy, szinkronizálás is (email), viszont egy csomó minden ki van lőve. Se játék, se videó, se zene, csak böngésző, facebook, email. Rootolatlan, gyári rendszer.
Ilyenkor már töltőre kell tennem általában.[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
ricshard444
veterán
Ma sikerült egy szánalmas 5 órát kihozni a telefonból Annyi, hogy játszottam egy 2D-s játékkal 20 percet, nem kóser ez így...
Vannak dolgok...
-
veterán
válasz AliceWake #19212 üzenetére
véleményem szerint ez nem csak nálatok van így! S3-al anno elment 4 órát is a kijelző, most max 3! ( hozzávetőleg ugyanolyan felhasználói szokások mellett)
mielőtt megkövezne valaki, elnézést ,hogy ide beírtam egy teljesen másik telefon típust
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
mgTerminator
veterán
Srácok, vélemény? Elvileg megbízható az eladó, viszont meg van pattanva a hátlap, drága egy gyári hátlap?
A kijelzőt cserélik attól hogy sérült egy kicsit a keret?
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz mgTerminator #19216 üzenetére
drága, benne van az nfc. 8k rémlik.
a króm keret külön van, szintén 8 körül van a gyári.
"szenyor dzsíííí"
-
addikt
Kapható valami komolyabb akkumulátor bele vagy csak a gyári ua kapacítással.
-
nggabi
félisten
válasz Markizmark #19223 üzenetére
itt van 8k oldd meg
gyenge a wifi.de gondolj arra h amíg nem új addig nem kell rá vigyázni sokkal jobb érzés "ütni vágni" mint féltegetni
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Markizmark #19223 üzenetére
"keret cseréjét kérem"
-
törölt tag
válasz Markizmark #19226 üzenetére
Akkor jön a N3, addigra csillognia kell a portékának.
-
törölt tag
válasz Markizmark #19229 üzenetére
Én olyan 3 évente. Amúgy is most állampapírt kell venni.
Sajnos a keret két sarkát igen csúnyán le zúztam (biciklizés közben nem hívunk senkit csak ha nagyon muszáj) , de majd valahogy együtt élek a látvánnyal.[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
És ez az akksi?
1250 Huf!
Ennyiért nem pénz.
Vajon tudja-e a ráírt kapacitást?
De mi a buktató?
Gondolom méretileg ua mint a gyári.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Atus85
aktív tag
válasz mgTerminator #19218 üzenetére
Nem ijedtem meg, csak rohadtul messze laksz, előre meg nem küldöm el a telót. Eladom bárkinek személyes átvéttellel aki a környéken lakik. Ja és a teló újszerű nincs megrepedve meg ilyenek.
-
f8enter
aktív tag
válasz Markizmark #19207 üzenetére
Megoldódott a probléma, a Runtastic egyik rosszul leprogramozott funkciója okozta a galibát. Ha a BT pulzusmérőhöz való automatikus kapcsolódás be van állítva, akkor szerencsétlen azt hiszi, hogy a headset egy pulzusmérő, és ettől nem megy normálisan a hívás. A pipát kivéve helyreállt. Köszönöm a segítséget.
-
mgTerminator
veterán
-
ricshard444
veterán
Ezt nem itt kell megbeszelni Ha nincs posta akkor nincsen ennyi
Vannak dolgok...
-
mgTerminator
veterán
válasz ricshard444 #19242 üzenetére
Már keresek másikat. Csak itt Nyiregyen találni egyet....
-
Markizmark
addikt
válasz mgTerminator #19241 üzenetére
GLS utánvét? Kicsit jobban vigyáznak rá, mint a posta, de nem árt jól becsomagolni.
-
fdisk
őstag
A root megléte nem okoz gondot os frissítésnél, igaz? (ota, kies esetében)
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
mgTerminator
veterán
válasz Markizmark #19244 üzenetére
Atus kolega személyesen szeretné és az az igazság hogy én is nyugodtabb vagyok ha személyesen intézhetem. Nyugodtan meg tudom vizsgálni hogy minden rendben van e.
-
Markizmark
addikt
Hol lehet a playhez másik bankkártyát hozzáadni / beállítani?
-
törölt tag
válasz Markizmark #19249 üzenetére
Elvileg igen. Én új kártyát mostanában adtam meg és a régi kártya tiltva lett. Két aktív kártya használatát nem próbáltam.
Másikra cserélni biztosan tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik