Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz zsolt501 #10306 üzenetére

    Lényegében teljesen mindegy minek nevezzük, mert most megint a "típushiba" fogalma körül van a fő vitatéma.

    Levente!

    Minek linkelgeted az XDA-t? Szerinted az eladott 50 millió S3-ból hány tulaj látogatja az XDA-t? Van egy szűk geek réteg, ami van vagy 0,001% de lehet ez is hatalmas túlzás, aki körében gyakrabban jelentkezik az SDS, mint egyéb más probléma. Ebből aztán tényleg rengeteg következtetés levonható. :U A többire nincs publikus rálátásunk, tehát kár alapul venni az XDA-s véleményeket, bár irányadónak jó lehet.
    Egy hardcore júzer, mint a fórumozók többsége, sokkal gyakoribbak a hibák, mint azoknál, akik megveszik, bekapcsolják és használják, főzött ROM, főzött kernelt még csak hírből sem ismerve. Ezzel most nem kifejezetten az SDS hibára utalok, inkább csak úgy általánosságban. S2-nél is a júzerek többségénél veszélyeztetett chip volt a telefonjában (nekem is) mégsem volt semmi ezzel kapcsolatos gondja. Note2-nél dettó ez van. A veszélyeztetett chippek kis százaléka megadja magát. Ez van. Te sajnos beleestél ebbe a kis százalékba, és ki tudja, lehet én is majd bele fogok. De ahány veszélyeztetett chip van (S2, S3, N2) már nem lenne aktív fórumozó, ha ez típushiba lenne. S2-nél a töltősor csere pl jóval gyakoribb volt mint a veszélyeztetett chip miatti meghibásodás.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák