- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
válasz FragMaster #7750 üzenetére
Katt az egyik képre és ott van a hozzászólása.
-
assemble
addikt
Kiszivargott Nexus 4 promo video
Azota privatta tettek, de valahol csak fent van? -
BDave
őstag
válasz assemble #7752 üzenetére
Biztos, de én tudok várni a hivatalos bemutatóig. Ha mindent megnézek előre, akkor nincs értelme megnézni a bemutató, pedig az sokkal jobb, mint az ilyen 5 másodperces házivideók. Én a filmekkel is így vagyok. Ha van egy nagyon régóta várt cím, akkor annak nem nézem meg a trailerét, mert nem lesz akkora meglepetés a moziban.
-
tybsen
addikt
válasz hallerlaller #7754 üzenetére
A video alapjan nekem a gnex formaja jobban tetszik.
-
Dottore
addikt
Nekem rohadt nagy szerencsém van, hogy nem tetszik.
-
bagaba1
tag
Azt hiszem nekem is megvan, mire cserélem Dézit Nálunk vajon kapható lesz T-mobilenál?
-
pszili8
aktív tag
Jó ára van,de gusztustalan ez a 8giga tárhely,lassan egy low end nokia is tud ennyit Nem mindenkinek van szüksége felhőre(használom,de csak képeknek),nekem 32 gb már legalább kellene(rengeteg zeném/mixem van,és igen kellenek,hallgatom,olykor jó meghallgatni pár régi zenét/mixet is).
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
Dzsuri89
őstag
Szép árazás, de a telefon már annyira nem tetszik.
Remélem az LG részéről ez volt az első és utolsó Nexus mobil, mert ez valami ótvar gusztustalan elölről is, meg hátulról is. Annyi a pozitívum, hogy legalább nem esek kísértésbe, ha netán rám jön a hirtelen telefont akarok venni mizéria. -
tybsen
addikt
válasz pszili8 #7764 üzenetére
A krom keret undorito, nekem sem tetszik - nem ertem, minek kellett rapakolni. Viszont ezzel az arral parositva, abszolut best buy, hacsak a most kezdodo wp8 bejelentesen nem mutat olyat a MS, amitol hanyatt vagom magam. A gnex formaja tovabbra is jobban tetszik, de ha majdnem ugyanannyiba fog kerulni, mint most a gnex, akkor inkabb lg-t veszek, hosszabb tavon talan jobban megeri (bar ki tudja, mit hoz ossze hardware-ben az LG.. elegge bizalmatlan vagyok oszinten szolva).
-
pszili8
aktív tag
Képekre nem szoktam nagyon alapozni,minden akkor derül ki igazán amikor kézbe vetted a telót,a króm keret gondolom fél év használat után lekopik/pattog,inkább mattra csinálták volna( HTC 1x).Szvsz nálunk a 16gb-os példány biztos lesz 200k,gyári garival. Ma néztem a MM-ben az iPhone 5 350k
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
bagaba1
tag
November közepétől gondolom már lehet majd kapni Angliában is a telót. Vajon honnan lenne érdemes rendelni, hogy a garancia is éljen? Első szériáknál főleg fontos, ki tudja mit ad az LG..
-
FragMaster
addikt
Nekem rohadtul bejön ez az n4. Friss még a gnex nekem, tehát nem sietek, jövő ilyenkor meg elviszem bagóért hátha addigra lesz 32gb-os változat
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
BoB
veterán
A 8 és 16 GB verzióból sejtettem hogy a Google folytatja a 7-el elkezdett alacsony árakat. Végre nem elszállt, hanem halandó számára is jobban elérhetőek így.
Ha ennyivel olcsóbb lesz és azonnali frissítés jár hozzá (csak utóbbi miatt is egyre több kommentelőtől hallani azt hogy ezentúl csak nexus), akkor néptelefon lesz androidos vonalon
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Dare2Live
félisten
Ha nem lesz Tnél 2év előfizuval max 80Kért a 16gbs verzió akkor 100% berendelem Németből. Bár előfizus kedvezménnyel nem tudok élni de még mindig megáll 100.000Ft alatt.
Nagyon jó lett az árazása.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Integra
titán
nexus4
nexus10
nexus4, 7, 10, november 13-tólazt kell mondjam a videon látottak után, hogy minőségre csillagos ötösnek tűnik a nexus4, hiába lg...
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tybsen
addikt
válasz FragMaster #7777 üzenetére
Na azert en tudnek meselni az elozo LG4X-rol...
-
Dare2Live
félisten
4.2 újdonságai.
http://www.youtube.com/watch?v=66-4uMQqerA
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
ambushka
aktív tag
Zseniálisnak tűnik a Nexus 4. Ha nem vettem volna GNexet - és még mindig amcsiban élnék, ahol 385 dodóra jönne ki pk-val a 16 gigás - akkor simán venném. Sajnos itthon 150 lesz a minimum ára.
PSN ambushka8989
-
Dzsuri89
őstag
válasz ambushka #7780 üzenetére
Szerintem nem lesz 150.000 Ft a kezdő ára. Úgy gondolom, hogy követi majd a Nexus 7-et árazásban. Durván 30.000 Ft-tal drágább nálunk a Nexus 7 gyári garanciával, mint Amerikában. Kicsit furcsa lenne ez után, hogy kb. 70.000 Ft-os telefon 150.000 Ft legyen. Ha megáll 100.000 Ft környékén, már akkor jó vétel.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz FragMaster #7777 üzenetére
engem fotókról nem igazán győzött meg, de a 15 perces google videot látva azt kell mondjam, hogy élőben ez a telefon absz a legjobbak között van minőségre és megjelenésre is. az egyik, ami nem látszott a demo modelleken, hogy a hátulja is gg2-ból van. szerintem nem keveset fizetett az lg azért, hogy ő csinálhassa a nexus-t idén. legalábbis ahogy a pali beszél a videóban, nagyon úgy tűnik, hogy valóban ez lesz mégiscsak a google nexus fejlesztői telefonja a következő évre. ugye említi azt is, hogy sorban állnak a gyártók, hogy csatlakozhassanak az ökoszisztémához. úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok mi lesz. főleg a motorola miatt, mert csak náluk van remény egy, a többihez képest bivaly akksira. ez a 2100-as akksi azért nem egy nagy történet, én ettől tartok leginkább. hiába a 28nm s4pro, a display is és a 4 mag elviheti a többletet és semmivel sem lesz jobb, mint a gnex akksi időre. meglátjuk. viszont a video után határozottan megkedveltem.
-
FragMaster
addikt
Mint ahogy általában lehet mesélni jóformán az összes mai high-end telefonról sajnos. Engem csak a slendrián szoftveres hozzáállás fordított el az lg telefonoktól, de ez itt ugye nem játszik.
tgb: gondolom motorolán már nem gáz... [link]
trololo[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
-
tgb
senior tag
-
Integra
titán
akkor talán még van esély, de ezen a téren szkeptikus maradok
de nekem ez fura, mert lehet 2 és 4 magos is az s4 plus, a táblázat alapján.
és sehol sem olvastam, hogy 2 magos lesz, főleg, hogy a konkurencia is 4 magos.[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Gyerekek, valami elkepesztoek ezek a bejelentesek. A hardverrol mar mindent tudtunk kb de ezekre az arakra szinte almomban sem gondoltam volna, gyakorlatilag letaroljak az egesz piacot, a kanyarban nincs senki hozzajuk kepest ilyen arakon.
Azert mertem megvenni a GNex-et tudvan h par honapon belul jon a kovetkezo, mert arra szamitottam, hogy ketszeres aron kezd, GNex 750 dolcsis fuggetlen aron kezdett. Erre kiderul hogy fele annyi sem a nagyobb tarhelyu modell, a GNex mostani akcios arat valtja. Tul jol is sikerult ez a bejelentes, kicsit most igy banom is h GNex-et vettem, de mondjuk a teny hogy LG azert valamennire karpotol -
Integra
titán
válasz hallerlaller #7797 üzenetére
ja, de nem az usa-ban vagyok
németeknél 349 ojró - ez nekem már jó, és a német gari európa gari is, szóval nem lesz gond vele mo-n sem. az usa jótállásával nem tudom, hogy európában mit kezdenek, de ha elfogadják, akkor behozom kintről.[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz hallerlaller #7797 üzenetére
na ez az ár szép és jó is, de itthon kb 150 k-ról min. fog indulni sztem
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ntomka
nagyúr
Ez a készülék annyival nem tud többet, mint a gnex. Inkább CM11-et a népnek!
ツ Headphones on - World off
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.