- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 8T - T-modell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrg
aktív tag
válasz Songoman #1232 üzenetére
Na felraktam a root-ot, az elején boldogság volt, hogy van superSU, de aztán ott kezdődtek a problémák, hogy amikor felugrott a kis ablakocska, hogy engedélyezzem a root-ot az appnak, egyszerűen nem lehetett semmit kiválasztani, meg kellett várni míg pár másodpercről leszámol aztán kilép. A superSU-t megnyitva csak azt írta, hogy pro verzióval jogosult, felraktam rá a prot, azzal se ment, ugyan így nem engedett kiválasztani semmit. Beléptem recoverybe, hogy megnézzem változott-e (az elején is megnéztem akkor kivettem az akkut, aztán indítottam) most a reboot system now-ra mentem aztán bootolás után csak hibákat ír ki, nem indul...
Megpróbálom odinnal visszaállítani a telenoros telepítést, talán azzal jó lesz. A knox számláló eddig 0.Recovery alatt egy wipe data megoldotta a problémát, majd megírom mire jutottam a superSU-val...
[ Szerkesztve ]
Megvenni és megszerelni...
-
sz.j
nagyúr
válasz Songoman #2147 üzenetére
"- Samsung Galaxy Ace 4 LTE (SM-G313F) - packs 1GB RAM Snapdragon 410 CPU
- Samsung Galaxy Ace Style LTE (SM-G357) - packs 1GB RAM Snapdragon 410 CPU
- Galaxy Ace Syle (SM-G357FZ) - packs 1GB RAM Snapdragon 410 CPU"Nem értek a telcsikhez ezért a segítségeteket szeretném kérni
A Telekom-nál vagyok és most szeretnék egy Ace 4-et venni, de elbizonytalanodtam a fentiek miatt. Jól értelmezem, hogy az Ace4-ből több típus/kivitel is létezik? Ha igen, akkor melyiket érdemes megvenni?Előre is köszi a válaszokat.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest