Hirdetés
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmen25
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen új regisztráló vagyok! Nagyjából végig olvastam a hozzászólásokat! Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek lesz ennek a telefonnak superoneclick szerű root progija?
Azért kérdezem,mert rohadtúl idegesít,hogy a belső és külső tárhely nem felcserélhető!
Persze garancia vesztés nélkül! Rendben hogy az egy giga szabad hely elég is lehetne,de ott van az a probléma hogy ezzel a kevés tárhellyel megakadályoznak abban hogy pl. olyan programokkal foglalkozzak amikkel szeretnék! Gyári hibajavítás lehetséges?
Mennyi idő alatt szokott normális root progi megjelenni,hogy működik ez?
Köszi a válaszokat! -
Cartmen25
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet feltelepíteni az ACE 2-re a gta vice city-t?
A telefonom rootolva van,rajta van a link2sd is,van egy 4 gb-os ext3 partícióm,de az alapértelmezett telepítési útnak még mindíg a belső memóriát célozza meg! Ott ehez nincs elég hely,mert 1,3 Gb-ot akar telepíteni!
youtubon láttam videot ahol ilyen telefonon játszák!
Hogy rakták fel? Tudtok segíteni?
Előre is köszi mindenkinek! -
Cartmen25
csendes tag
Sziasztok!
DIRECTORY BIND-hez kellene egy kis segítség!
Ha feltelepítek egy játékot,és a data file-okat a MEMÓRIA kártyán a megfelelő helyre másolom,és a directory bind-el a felső sorba ezt kikeresem és az alsósorban is a telefon belső memóriájában ahova a data file-kat kellene bemásolnom ki kellene keresnem ! De nincs ott ugye,mert nincs telepítve,akkor hogy tudom kikeresni? Egyszerűen hozzak létre egy olyan nevű mappát? Vagy hogy?
A youtubon néztem videot ott a srác a belső memóriában is csak egyszerűen kiválasztja a mappát? De hogy?
Előre is kösz a segítséget!
Üdv mindenkinek! -
Cartmen25
csendes tag
Sziasztok!
Rootolt telefonra felmegy a frissítés,és ha felmegy a root marad?
Köszi a választ! -
Cartmen25
csendes tag
sziasztok!
a directory binden kivűl létezik valamilyen más normális megoldás a memoria felcserélésére?
nem tudom a fifa14-et működésre bírni,mert mindIg le akar tölteni,hiába másolok mindent a helyére és a directory bindel hiába "csapom be" nem megy!
segítsetek légyszi,köszi! üdv! -
Cartmen25
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a gyári fos 4.1.2 frissítést!
Le szeretném cserélni arra ami összefoglalóban le van írva,addig jutok hogy megy az odin és inditom a telót,de az odin nem látja! Van ötletek hogy miért van ez igy?
Egy kis segítség jó lenne!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest