Hirdetés
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
válasz KGabor101 #6390 üzenetére
Szerintem nem érdemes várni, a függetlent kell felrakni, így a garancia megmarad.
Viszont most beszéltem a szervízzel, s Ők állítólag több fájlos ROM-ot kapnak, de most töltik le nekem.
Ha minden igaz, akkor a mai nap bemegyek hozzájuk, s felrakatom velük.Kíváncsi leszek a RAM méretére majd.
Az Odin-al való frissítés a fórum elején le van írva.PDA-ba betallóz, a repartition nincs bejelölve, és start. -
törölt tag
válasz KGabor101 #6390 üzenetére
0, Letöltöd a legfrissebb Samsung USB drivereket: [link]
1, Letöltöd az Odint (1.83): [link]
2, Letöltöd a magyar fw-t: [link]
3, Kicsomagolod az Odint és az fw-t is, Odinnál kapsz egy exe-t, az fw egy tar.md5 és egy dll fájlból áll (a DLL nem lényeges).
4, A telefont download módba rakod (nyomva tartod a hangerő le+home(középső)+bekapcsoló gombokat, majd ha elindult a hangerő fel gombbal továbbmész).
5, Elindítod az Odint (Vista/7/8 rendszereken rendszergazdaként), Files [Download] részen PDA-nak betallózod a tar.md5 fájlt, az Option részen csak az Auto Reboot és az F.Reset Time legyen bepipálva.
6, Rámész a startra és vársz, a Message részen mutatja az aktuális állapotot.Első download mód indításnál várj egy kicsit amíg a Windows telepíti a drivereket (Samsung USB Modem, U8500 ROM, stb.)
Itt egy kép kb. hogyan kell az Odinnak kinéznie (a PDA részen az orosz FW van betallózva, de az lényegtelen):[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest