- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pXeeT
tag
válasz Lacics25 #12012 üzenetére
Szia,
a fiam telóján ugyanez volt a helyzet.
APN-t kellett beállítani, és OK lett.Telenornál pl. nem ugyanazok a beállítások kellenek feltöltőkártyához, mint előfizetéshez...
Számomra is akkor derült ki, amikor felhívtam a 1220-at hogy ez most mi, a kártyát másik telóba téve van mobilnet, ezen meg nincs, mire véletlen megemlítettem, hogy frissen telepített a teló.
Egyből kérdezte az üfszolgálatos srác, hogy feltöltőkártyáról van szó, mert ahhoz más beáll. kell..Na mondom rá nem jöttem volna
Google Nexus 5 >> Google Nexus 5X >> OnePlus 3 >> OnePlus 3t >> OnePlus 5 >> OnePlus 5t >> Poco F3
-
Zolio3
senior tag
válasz Lacics25 #12012 üzenetére
Ilyen nekem is volt, de semmi külső beavatkozás nem volt, egyszer csak eltűnt a mobilnet. Még egy hónap volt hátra a garanciából, így visszaállítottam odinnal a legfrissebb magyar Telenoros romot, flash counter reset, és ment vissza gariba. Cseréltek valamit a telefonba, de olvashatatlan írással, így nem tudom mi volt. Visszakaptam a telefont, net oké, úgyhogy ment is rá a 4.4.4-es tc rom. Azóta is szépen működik. A kártyás, és előfizetős apn beállítások megegyeznek a telenornál.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest