Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • samphone

    tag

    Aksiról én is akartam kérdezni, ennyi idő használat után mik a tapasztalatok? Romlott vagy maradt ugyanolyan a teljesitménye? Anno még az elején azt olvastam, hogy másfél, akár 2 napot is kibír.
    Vodás vagyok és van ilyen protect alkalmazas a telon, a lenyeg hogy kijelzi, hogy az aktualis toltottseg mellett mennyi a becsult akkuido. Ha felszoktam tolteni a telot teljesen, akkor ir ki 24-26 orat ( net es gps nelkul ).

    Letoltottem a pokemon go-t, mondom megnezem milyen :D ma reggel elindultam vele a varosban es gyalogoltam, kozben ment a telo, a kijelzot nem engedtem lezarni, mert a jatek is lezar kulonben. De azert mozgattam ott a terkepet, nehogy ugyanugy alljon a kep ( bele ne egjen a kijelzobe ) meg alapbol igy lehetett aktiv a kijelzo.
    Igy volt egy ora de lehet masfel-ketto is az idotartam, de a lenyeg az, hogy lement a toltottseg majd a nap folyaman ujra feltoltottem az aksit. Megneztem hogy mennyi igy ujra a varhato " elettartam" es most eloszor a szokasos 24 ora helyett csak 8 orat irt ki.
    Kikapcsoltam a telot majd vissza es aztan is ezt irta ki.

    Elromlott volna az akku? Vagy mitol van ez?
    Valaki irta, hogy az akkunak ellensege a meleg. 8-9 ora korul setaltam, sutott a nap de nem volt meleg. Tapiztam is a kijelzot h meleg e, de csak kicsit volt az, szinte nem is tudtam eldonteni, h valoban meleg e vagy nem. De mondjuk mellette a messenger mar szaggatott ha irtam benne.

    Megvarom mig lemerul a telo es keves % lesz rajta, es ujra feltoltom es megnezem, de lehetseges hogy karosodott az aksi? Mennyire érzékenyek az akkumulatorok?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák