Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ToniSoprano

addikt

Szerintem nagyon jó telefon lett. A 100 a kezdőára ami annyit jelent Samunál hogy 2- 4 hónap múlva 80 lesz, annyiért szerintem nagyon jó vétel.
    Ami nekem plusz:
    + amoled kijelző,
    + energiatakarékos proci miatt 5-6 óra kijelzőidő,
    + nagyon jó a kamera szerintem,
    + nekem tetszik a fomraterv, műanyag így kevésbé csúszik és nem hal be 0 fok alatt mint az Iphonok többsége, bár lehet nincs köze a fémhez.
    + normális vízállóság nem csak látszat, és egy lamosástól behal a taptic engine és nem javítják gariban mint az Iphonnál a 7-est.

Szerintem nagyon jó telefon a 4,7 colos kategóriában is, és minden szempontból jól használható telefon Lehetne 3 GB ram, de a célközönségnek hardverileg bőven elég, nekik ismert név, megbízható szervizháttér, 2 év garancia, szép kijelző, pár 10 ezer Ft pluszt simán fizetnek ezért mondjuk egy Xiaomihoz képest amit mondjuk egy MM-nen nem, vagy szolgáltatónál nem tudnak megtapogatni ezért képbe sem jön.
    Szerintem ezért bukik eladásokban a Xiaomi, és arat a Huawei/Honor mert a legtöbb ember meg akarja tapogatni, nézni a telefont és sokan szolgáltatónál veszik a telefont.

Új hozzászólás Aktív témák