Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • egil

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nekem Win7 alatt a Kies eléggé béna volt, hol kapcsolódott, hol nem, majd az új Kies is ilyen volt. Feltettem a MyPhone Explorert, amely elsőre wifin sehogysem működött, de USB-n tökéletesen. Másodszorra viszont nem volt hajlandó kapcsolódni, sőt a Kies sem, aztán szomorúan tapasztaltam, hogy háttértárként sem látja a telefont a számítógép. A programok és a Myphone expl. kliensének többszöri uninstallja-reinstallja sem hozott eredményt, közte csináltam CCleanerrel tisztítást...stb.
    Ha összedugom a telefon jelzi, adott esetben meghajtótelepítés is megtörténik (pl. másik USB aljzatba dugom), de a számítógép továbbra sem látja a telefont. Másik gépre dugva (ameleyn nincs ilyen program) is meghatóprogikat akarna telepíteni, tehát valami történik, de eredmény nincs.
    WIN7 visszaállítással is próbálkoztam, majd újratelepítettem csak ezeket a progikat, semmi.
    Factory resetet nem merek, mert a telefonban tárolt számok, e-mail címek egy része nincs meg máshol. Így ki sem tudom menteni és ha nem oldódik meg a probléma, vissza sem tudom tenni. Mi lehet a hiba? Főnököm Galaxy S telójának (ha passzol egyáltalán) a kábelét el tudom kérni és ki tudom próbálni, de ennyi, más ötletem nincs. Ezt is csak otthon, mert a Kiest az egyébként nagyon nem béna rendszergazda sem tudta feltenni egyikünk benti gépére sem, így marad az otthoni teszt.

    egil

    Silence, i kill you!... (Achmed the Dead Terrorist)

Új hozzászólás Aktív témák