Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Ceree #14287 üzenetére

    Az akksi az sajnos ilyen, de nem csak ennél a telefonnál, mindegyiknél. Másfél-két év alatt megdöglik, ki kell cserélni. Én a nyáron kicseréltem, azóta minden OK megint. Kb. még bő egy évig.

    A lassúságnak több oka lehet, nekem is gyári rom van rajta, de a sebessége ha nem is villámgyors, de bőven kielégítő. Arra figyelek, hogy mindig maradjon legalább 30 mega tárhely vagy egy kicsit több szabadon, nem tudom miért, de így sokkal gyorsabb, pontosabban ha nincs meg, akkor drasztikusan belassul. Így is van pár program, aminél azért várni kell (pl. maps) de amit használok (tárcsázó, opera mini, gmail, naptár, szótár, óra, myphoneexplorer, stb.) azok azért jól mennek, bőven használhatóak.

    Én még legalább egy évig nem akarom lecserélni, mert bőven használható, de ha akarnám sem nagyon lenne mire, mert ez a kategória, az akkori közép-alsóközép osztály most nemigen van jelen. A Gio-Ace páros már azért elég poros, avul, felette meg nem nagyon van semmi, ami árban megérné. 70k-t meg egy középkategóriáért nem adok. Már a mérettel is bajok lesznek, ha cserélni kell, mert lassan már a péklapát lesz a szabvány.

Új hozzászólás Aktív témák