Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    Sziasztok!

    Egy átidegeskedett hétvége után (közvetlenül a töltőről levett készülékkel szó szerint nem lehetett egy 2 perces telefonbeszélgetést, vagy böngészést lebonyolítani, mert nem is szólt már, hogy enni kér, hanem egyből kikapcsolt. Persze utána 15 perc után jelentette, hogy fel van töltve.) tegnap ráálltam az akku projektre.

    Az említett zuglói boltból, ahova megrendeltem, még mindig nem érkezett meg az akksi, így azt skipeltem.

    Felhívtam azt a szegedi boltot, amit waccamár ajánlott. Hát, a pasi enyhén szólva nem volt kedves, és mondott egy 5.800 Ft-os árat az eredeti, de fóliás akksira.

    Gigatel emberi időpontban nincs nyitva, és csak gyanítom, hogy milyen lehet a gyári csomagolású akksija. Elvileg már nem gyártanak ilyet egy éve (bliszterest), csak szervízalkatrészként lehet beszerezni fóliásan. Ami van, az több éve áll a raktárban, lehet nem kellene erőltetni.

    A többi helyen nem volt normális akksi, általában utángyártott van mindenhol.

    Végül az Europark-ban levő samsung szervízben vettem egyet, telefonon beszéltem a sráccal, nem először, nagyon normális volt. Mikor odaértem, akkor ért a csalódás, hogy amit ő gyári csomagolásúnak mondott, az egy bontott fóliás, de gyári akku volt, csak remélni tudom, hogy nem vert át. A csomagolás és az akku egyébként legitnek tűnik. Az ára nagyot esett, pár hete még 9000 Ft fölött volt, most 5000 Ft-ért kaptam meg az akksit, de szerintem a srác hasra dolgozik, mert előttem pötyögte ki számológéppel, hogy mennyi az ár.

    Részemről a téma ezzel lezárult, az akku jónak tűnik, fél napja használom azzal a töltéssel, ami gyárilag benne volt, nyúztam pedig, de még csak most ment sárgába az akkujelző.

Új hozzászólás Aktív témák