- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geest
csendes tag
Most vettem, kártyafüggetlenül (elvileg, majd kisül bírja-e az orange-et) és megleptem saját magamat, hogy kiadtam érte 10 490 HUF-ot.
Az igazság az, hogy már hónapok óta keresek egy kicsi, kagyló, bluetoothos, mms képes telefont, aminek a súlya is 80g alatt kellett hogy legyen. Nem vagyok telefongyilkos, sokáig kitartok egy teló mellett és mégis sikerült az előző, samsung M300omat nem kímélő programon 2 órán át mosni. Úgy döntöttem a helyére kapok egy hasonlót csak egy kis extrával.
Több hónapos keresgélés, teszt és telefon összehasonlítás után ki is néztem két esélyest, mind 25e HUF felett. Közben használtam apukám rozzant közel 10 éves 3210es nokiáját, ami se nem szines, se nem mms-es, se nem bluetoothos, se nem kagyló se semmi. És rájöttem, hogy 3 dolgon kívül (telefonálás, sms küldés és számológép) semmi másra nem használtam a gépet és nem is hiányzott semmi extra.
Úgyhogy ma besétáltam egy eeeeelektro világba, megláttam és kb 20 másodperces tanakodás után (ez a teló kártyafüggetlen? biztos? oké) kifizettem és azóta ezt használom.
Már telefonáltam vele, kicsi, könnyű, egyszerűen kezelhető, nem kell sokat xarakodni a beállításokkal és nem wapolok véletlenül.
Meglátjuk meddig bírja, ha kinyiffan jövök és elmesélem.
[/P][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest