Hirdetés

2019. február 24., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#225) Lajdzsi


Lajdzsi
(tag)

Én is ilyet használok már jóideje, de csak most jöttem rá - hogy ennek ez a típusszáma.
(Azért a márkát ismertem - mert kiszúrta a szemem a nagy felirat :D )

Kis tudatlanságom ellenére szeretem, merem ajánlani. A legtöbb alsó kategóriás készülékhez, illetve egyik barátom hasonló kialakítású Samsungjához is mérten ennek jobb a hangminősége.
Beszélgetéskor szörnyen erős az én megítélésem szerint. Akármilyen zaj van körülöttem - nem szükséges maximumra vinnem a hangerejét mégis hallom.
És zenehallgatáskor is lekörözi barátom Samsungját.

Továbbá mint a teszt is írja: stabil, viszonylag gyors.
Egyetlen egy művelettel tudom csak megakasztani 7-8 másodpercre. Mégpedig annál a mozdulatnál mikor Sms-íráskor a legutóbbi címzettek közül akarok új címzettet választani.
Ekkor egy picit megáll hezitálni, ellenben nagyon korrekt, szeretnivaló teremtés.

Bárkinek ajánlom, szeptembertől én is csak azért adok túl rajta - mert mostanában (főleg ennek az oldalnak a hatására) a sokéves átlagnál is nagyobb kütyü-kocka lettem - és egy okosabb jószágra ruháznék be. (Blackberry 8520)

UI: A lötyögést leteszteltem, tényleg kileng picit jobbra-balra ha erőltetjük, de érdekes módon az együtt töltött idő alatt egyetlen egyszer se tapasztaltam.

Ez az egész csak szőrszálhasogatásnak tűnik számomra, keresitek benne a hibát.

Ps: Bátran ajánlom mindenkinek aki megelégszik egy alacsonyabb tudású készülékkel, minden elvárása az, hogy legyen egy piros és egy zöld gomb rajta, vagy esetleg irtózik az érintőképernyősöktől.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.