- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
A B2700-ról tudok nyilatkozni, mert nekem olyan van, de gyakorlatilag a B2100 is majdnem ugyanaz (testvérek)
1., BT mért lenne használhatatlan?
2., nem fogadott üziknél be lehet állítani, hogy egyszer jelezzen, többször jelezzen x percenként, vagy pedig addig csipogjon x percenként, amíg meg nem nézed, tehát csillagos 5-ös (legalábbis a B2700)
3., az internet tiltása szolgáltató-függő is, én szintén letiltottam a T-nek a Netstart nevű szolgáltatását, miután az iPhone-omnál már megsz.p@ttak vele (dominós vagyok)
4., nem szabvány mini-USB / micro-USB csatlakozó van rajta, hanem a Samsung töltő csatija, de a gépre csatlakoztatva a B2700 tölthető USB-ről (is)
5., Samsung PC Studio kell hozzá
Üdv: Bepe
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Biztos vagyok benne, hogy azt is jelzi valahogy, ha a nem olvasott SMS-nél ennyiféleképp tudja jelezni, hogy volt egy. Csak nekem nem nagyon volt nem fogadott hívásom. De próbálj meg ráguglizni, vagy rákérdezni boltban / eladónál / szolgáltatónál is vétel előtt.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Erről beszélek. Az 5 mp az egy hülyeség, nem tudom, ki találta ki. Nálam is fél vagy egy perc volt, tehát abszolút nem kell félni tőle, és a B2700 és a B2100 azért többé-kevésbbé ugyanaz szoftveresen.
-
dodopek
addikt
Sajnos én most nem tudom megnézni, hogy pontosan mennyi a bill zár ideje,mert tönkre ment a turbo sim-em,amivel a voda függő telót használtam,voda kártyám meg nincs,De az idő,ami után lezárt,semmikép nem 30 mp.Max 10,de szerintem még annyi sem.Nem kétségbevonom a más szavát,csak a tapasztalataim írom le...
-
meroly
veterán
Ha ma megjön postán, akkor estére kiderítem.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Csak menü áttűnési effekt. Egyébként ha használta volna még pár hétig, tuti megszokja, csak nem volt türelme hozzá. A billentyűzár a nokiához képest pl sokkal lassabban oldaható fel. Meg az új sms sem volt kézre mint a nokiánál a balra nyíl pl.
A jobb választógombra nem bírtuk kitenni a számológépet, meg ilyen apróságok. Összességében azért nem rossz telefon ám. Bár egy 6300 után.... én tuti nem vettem volna nem nokiát.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Az akkura van megoldás, bele kell faragni egy BL-5C-t. A halkságát mire érted? A csengetési hangerő vagy a beszélgetési a halk? A melegedés meg normális hisz a fém jobban vezeti a hőt.
Ha és még egy negatívum a samsungnak. Ha nem szépen szabályosan a füledhez tartva fogod a telefont, hanem pl a válladra támasztva akkor a túloldalon semmit se hallani. A mikrofon ugye ott van az alsó szélén, nagyon könnyű befogni, sajnos. Ez a vízállóság miatt van. Viszont kihangosítva se hallok a túl oldalon semmit.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
-
Radeon_5
aktív tag
Hali!
Talaltam (legalabbis az en telomon..) egy elfogadhato megoldast a nem fogadott hivasok megnezesere bill zar kozben. Nalam (Telenor fuggo, Telenoros SW) ha billzar kozben hosszan nyomom a 2-es gombot, par pillanatra beugrik a nem fogadottas kepernyo azaz latszik!
Ennyi eleg sztemSon of a Bit
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Hálózati / IP kamera
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Metal topik
- Politika
- Ukrajnai háború
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai