- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
erről nem vagyok meggyőződve, miután létezik a magyar uretán szó, csakúgy,
mint angolban a polyurethane. szerintem a kettő nem ugyanaz,
mondjuk eltérő a kémiai szerkezetük, és van egy köztes eljárás,
aminek segítéségével az egyikből lesz a másik
(polimerizáció, vagy poliaddíció, vagy mittoménmi)
biztos ott van Stiky linkjén, de megtaláltam végül máshol[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
AMD Power
titán
válasz madarasz92 #50 üzenetére
De a kijelzője szerintem gyenge.
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Előrébb már kérdeztem, de nem kaptam választ, illetve nem találok egyértelmű megerősítést.
Tehát a kijelző előtti rész (üveg, plexi?) karcálló, vagy nem?
Érdekes, hogy a számítástechnikával foglalkozó Ipon webáruházában találtam legolcsóbban.szerk: Javítás. Érdekes, hogy egyre gyakrabban cserélek fel betűket.
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Ennek is ott van a hátulján az az ocsmány taréj, ami a B2700-nál is, vagy ennek már nincs?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
válasz Viktor0610 #55 üzenetére
Igen, arra gondolok. Kár, hogy ezen is ott van, nem tudom, hogy miért kell ezt erőltetni. Igazán lehetne úgy, mint az M110-nél, nem hiszem, hogy a B2100 tulajok ilyen nyakbaakasztással akarnának villantani.
Más: egyes helyeken már "csak" 33K az ára: [link] , de még ez is elég sok egy majdnem nulla tudású strapa-telóért, bár a Sonim telóknál mindenképp jóval olcsóbb már most is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Mikor jön a stressz teszt?
-
AS
félisten
Kapható a trénél!!
Samsung B2100 Xplorer
* két éves előfizetéssel 6.500 Ft
* egy éves előfizetéssel 10.980 Ft
* kártyás csomagban 26.970 FtSzerintem ez már jó ár.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
bepe79
addikt
válasz Zoli bácsi #53 üzenetére
Továbbra is várom én is a választ erre, hogy a kijelző karcálló és ütésálló üveg-e, avagy csak egy szimpla erősebb plexi.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz AMD Power #61 üzenetére
Nagyon off, de emlékeim szerint, amikor áfacsökkentés volt, semminek, sem a készülékeknek, sem a tarifáknak az ára nem változott. Úgy lenne illendő, hogy most is így történjen. Az is érdekes, hogy amikor mélyponton volt a forint, mindennek fölment az ára. Hiába javult a forint, minden maradt a plafonon.
-
bepe79
addikt
Stressz-teszt: [link]
Na még pár hónap, kellőképp lemegy az ára, és veszek egyet. De ha veszek, kizárólag feketét, és függetlenül.
-
szkury
aktív tag
Én ilyet szereztem céges telónak! Eddig jó!
Jah t-mobilos 2 év hűséggel, de memkártya nélkül adták.
Egyet veszek, és berakom, legyrn benne elég memória !Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
AMD Power
titán
válasz Zoli bácsi #63 üzenetére
Hiába javult a forint, minden maradt a plafonon.
Ez a durva mi? Lehúzós egy trutyi ország ez ahol élünk...
-
bepe79
addikt
Újabb stress teszt: [link]
-
Z-o-t-y
tag
Sztem ennek fényében különösen ajánlott is lehetne, az ára nagyon kedvező, a strapát nagyon bírja, egy jól használható átlagmobil (belülről) és egy (szinte) mindent kibíró mobil (kívülről) mindezt figyelembe véve meg az árát, egyszerűen az szerintem
http://instagram.com/_doublez_
-
daddy9
tag
Hali!
Két kérdésem volna!
A B2100 menürendszere ugyan az, mint az L700-ban lévő?És volna egy a B2100 tulajokhoz is!
Valaki ki tudná próbálni, hogy memkártyára töltött (statikus) html fájlt wap-ra való csatlakozás nélkül meg tud nyitni? Vagy flight-módban (offline) ugyan ezt?
Előre is köszi a válaszokat! -
Kapszaicin
tag
NA szép jó estéét!
Hozzá jutottam egy zsír uj Samsung B2100-hoz, nagyon szééép, a multimédiás tudása ugyan nem mai de ütés állóba ilyen nincs, szóval tetszik strapabíróó, azonban vóna eg ykis gondom szar tényleg jól össze van rakva kivéve azt a piros csíííkot a két széléén!
A bal oldali csííík mintha kicsit nagyon észrevehetettlenüül de nem stabir mozog nagyon picit! na ez méé van? ja és ha felteszem a szoftverét akkor lefagy a vista! amugy nagyon tetszik strapabíróó! a Vízálósággal mi a helyzet? láttam hogy pocsoja meg víz meg minden, de kérem ezen nyílások vannak hangszoró mikrofon meg a hátuljáán is, na szal ezt nem igazán ééértem! véletlen került hozzám olcsó telót kerestem a vodába ööööööö előfizetés meghosszabítására aztán eszébe jutott az eladónak, jaa amugy van még egy samsung is és megláttam és pont eznap néztem a tesztet és ezt kérem
a választ előre is köszönöm!
html-t ezen a kijelzőőn?? na nee ugyanmár, örülök ha az smst látom, nem hogy weboldaltIntel i7 3770K, Gigabyte 7970, A-data sp900 128GB, 1TB WD BLACK, Fsp Raider 650W
-
Kapszaicin
tag
Bluetooth-al nem lehet kapcsolodni a samsung pcsuite programjához!
Intel i7 3770K, Gigabyte 7970, A-data sp900 128GB, 1TB WD BLACK, Fsp Raider 650W
-
Kobaljov
senior tag
Yodánál most 22K kártyás csomagban (memóriakártya, adatkábel nem jár hozzá csak füles), de nem tudom tiszta fekete is van-e vagy csak vörös-fekete. Majd a hét második felében beüzemelem leváltandó a régi foszlásnak indult gumis M75-öst
-
slaci007
senior tag
válasz Kapszaicin #75 üzenetére
Usb-vel lehet 2Eft volt a kábel,játékot hogy lehet feltenni???
Tungsram 1896-2022
-
Vtwo
senior tag
Egy kérdés egy boldog tulajtól: A betűméret állítható? Ugyanis egy barátom rákattant,de elég vaksi szegény
[ Szerkesztve ]
-
zsoltip
őstag
Üdv!
Szeretném megkérdezni, h ez a Biblia(egy nagyméretű Java fájl) fut e ezen a Samsungon:
Innen a Hungarian; Full Bible-re gondolok, ami 1,6 MB.
Ha valaki teheti kiprobálná? Kíváncsi vok, h ilyen Samsungokon futnak e ekkora java alkalmazások.
Köszi.
zsoltip
-
Kobaljov
senior tag
Nos az eddigi főbb tapasztalataim a Yodás verzióval:
- A menüje gyorsabbnak tűnik a régi Siemens M75-höz képest
- A kijelző egy idő után (max. 10 perc) teljesen lekapcsol és nem látszik rajta semmi (asszem ez más Samuknál is így van), ez a fogyasztás szempontjából jó lehet, de én annyira nem komálom, mert ha elmegy a telefontól az ember 1-2 percre, akkor utána hozzá kell nyúlni megnézni, hogy jött-e esetleg sms közben (az M75 is lecsökkentette a világítást, de fénynél még olvasható maradt)
- A rádióhoz az RDS funkció úgy tűnik, hogy ennél nem működik pedig a speci szerint tudja, már rákérdeztem a Yodánál, majd valamikor válaszolnak. Egyébként sok adót megtalál automatikusan és egész élvezhető
- Nem elég hosszú (nekem a 185 centimmel) a gyári füles zsinórja, hogy zsebre vágva lehessen rádiót hallgatni, mert már húzza a kábelt. Az oldalsó csatlakozóelhelyezés kicsit szerencsétlen helyen van a tokok szempontjából (a hét elején kérdeztem róla a WestEndes boltban, de még semmilyen tokjuk nem volt hozzá), meg a fedőajtót is féltem hosszútávon, hogy nyitott állapotban egyszer beakad valamibe és le fog szakadni. A fedőajtó nyitásához kell némi köröm.
- A háttérben futó rádió fényképezés közben bizonyos lépéseknél elnémul
- Az oldalsó hangerőállító gombokra nem vonatkozik a billentyűzár
- A Yoda webshopjában írtal ellentétben ez is kapott Live menüelemeket, pl. WAP-ot a jobb alsó sarokba a főképernyőn, szerencsére ott nehezebb véletlenül rányomni..
- a BT még valamelyik panelos szomszéd telefonját is megtalálta
- a zseblámpa jó volt az utcán is 2-3 méterig
- eddig kb. 3 nap használat (éjszakára lekapcsolom), 2 óra rádió, 10 sms, 10-20 fotó és 10-15 perc beszélgetés után félig van az aksi
(- az sms írást még ki kell tapasztalnom rajta az M75 után, hol vannak a speciális karakterek, menet közbeni kisbetű-nagybetű váltás, stb.)+ a Pannonos ahogy néztem zöld csíkos fekete
-
Kobaljov
senior tag
Közben sikerült egy használhatóbb Krusell tokot is találni hozzá Neten
-
bepe79
addikt
Azt hiszem, hogy az én életvitelemhez tökéletesen megfelel a Samsung M110-em, és mostanában megint inkább ezt használom elsődleges telóként, miután az N95-öm hangszórója kezdi megadni magát. Mikor még kint dolgoztam Lincolnshire-ben, akkor ugye kapott a kis M110 madársz@rt, vizet, sót (keményen), mióta idehaza vagyok is jól jön gyakran, tegnap voltam a barátnőmmel közös ismerősöknél Budafokon egy kertes-házban, és a cseresznyés-meggyes-szedres kézzel fogdosás szintén nem jelenthet gondot ennek a kis túlélőnek, ezeknél sokkalta többet is ki kell bírnia, bár leejteni még nem ejtettem le, és direkte sem dobálom nagyon. Úgyhogy nekem nagyon bejön, a nagy N szériás méregdrága Nokia-k hangminősége néhol sajnos közelít a sokat szidott M110 hangminőségéhez, viszont nekem az utóbbival semmi bajom (hallom a másik felet, és ő is hall engem), míg az N95-ömön a múltkor alig értettem (minden 2. szó kiesett, recsegett) a hívott felet. Ha a B2100 is karcálló és ütésálló üveggel jött volna ki, mint az M110, akkor komoly esélyes lenne nálam utódnak, de így szóba sem jöhet. Talán egyszer a Nokia és az SE is elkezd majd ezen a fronton is erősíteni, mert a szétmálló, gombleválós 5140o, 5500, és az abszolút nem strapateló (csak annak nevezett) C702 sajnos nem elég ebben a szegmensben.
-
okucsa
csendes tag
Hi.
Vettem tegnap egyet és megmondhatom hogy bírja rendesen. Kis italozás után már
párszor elengedtem kb. 2 méter magasból, persze függőleges helyzetbe mert a kijelzőt nem akarom már most megkarcolni. Elég jó anyagból van mert még egy fél mm-es karc se lett rajta.Nem nagyon értek hozzá, ezért kérnék segítséget. Szeretnék venni bele egy hc-s 4 gigás kártyát. Normálisan fog működni benne? Haver azt mondja lehet hogy fagyni fog.
2 gigást ajánlották de az kevés lenne, no meg nem is találtam hc-s 2 gigás kártyát. Talán mert nincs? -
Kobaljov
senior tag
A gyári specifikáció szerint 8 GB-ig támogatja a memóriakártyákat, így elvileg nem kéne, hogy fagyjon miatta, de a gyakorlatban nem tudom, mert korábban nem volt Samsungom (az is lehet, hogy ez a hiba csak korábbi modelleknél volt vagy a kártya gyártójára finnyás a készülék).
2 gigás SDHC lehet hogy van, bár az a szabvány inkább épp azért jött létre, hogy a sima SD max. 4 GB-os kapacitásánál nagyobb kártyákat is lehessen használni (HC= High Capacity), így valószínűbbnek tűnik, hogy a 4 gigánál kisebb méreteket meghagyták a sima SD-nek.
-
zsoltip
őstag
Bocsi, h duplán írok.
Még egy kérdés bejött az mellé, h képes e futtatni nagy Java fájlokat (kb. 1,6 Mb):Google naptárral lehet-e szinkronizáni valahogy?
-
okucsa
csendes tag
Na kártya még nincs, viszont bluetooth van de sokra nem mentem vele még.
Kipróbáltam mélyhűtőbe hamár bírja. Kettesen volt aksi és egy órára tettem be pont.
Mikor kivettem jelezte hogy merül az aksi, gondolom litiumnak nem tetszett, de semmi baja.
Most egy csík ment le másfél nap alatt de telefonáltam jópárszor meg nyomkodtam is.
Víz alatt is szuperál még videóztam is közben. Igaz csak mosógatóban kb. 10 centi mélyen, de elég. Hangok eltorzulnak de csak kicsit, azért ki lehet venni mit mond az ember.Ha valaki tud valamit mondani blue-ra érdekelne. Új samsung pc studioval próbálom.
Kersem, megtalálja rámegyek, kiválasztom hogy blue-n és semmi. Nem csatlakozik. -
papirzsepi
csendes tag
azt szeretném kérdezni hogy a samsung s5230-as adatkábele jó lehet-e ebbe a b2100-asba?
ha vki tud ilyenről plz jelezze vagy hogy hol lehet venni ehhez a b2100-hoz adatkábelt
előre is kösz -
okucsa
csendes tag
Azt nem tudom hogy jó e bele, de speedshopnál lehet kapni és a házhozszállítás se drága.
Nekem is kéne egyet vegyek mert nem jön össze blue-val. -
Kobaljov
senior tag
válasz papirzsepi #95 üzenetére
Elvileg jó az adatkábel mindkettőhöz (lásd a kompatibilis készülékek fülön)
-
szkury
aktív tag
Na nekem megadta magát az akksija!
Még jó, hogy van egy m110-em, és azét beleraktam. Jövő héten mehetek vissza egy akksiért, még jó, hogy garis a cucc!Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
szcsi
tag
Én is beruháztam egy b2100-ra, eddig tetszik, bár nem magasak az elvárásaim egy telefonnal szemben, ez (majdnem) mindent tud ami nekem kell. Eddig csak egy fatális hibát találtam; a számológéppel nincs minden rendben. Elég gyököt számoltatni vele (pl gyök4, gyök16, gyök9)...
A sípcsont egy olyan eszköz, amivel éles szélű bútorokat lehet megkeresni a sötét szobában
-
Moris721
csendes tag
Még kezdő vagyok ezen a fórumon,de meglep,hogy többen is kritizálják a telefon kinézetét,vagy hogy pl.piros,és hogy karcolódhat a kijelzője,meg keveset tud.És mi történik ha karcolódik a kijelzője?Tényleg érdekel,mert szeretném tudni,hogy ki,mire használja a telefont.Így hitelesebbek a hozzászólások.De őszintén!Ezért Én is leírom,hogy miért vettem ilyen telefont.Igen sokat járok túrázni,hegyet mászni,kerózni,emellet földméréssel foglalkozom,sokat vagyok terepen,és mivel egy 6 tagú zenekart szervezek,és működtetek,sokat kell telefonálnom.Tehát ami fontos:lehessen vele telefonálni,ne kelljen külön tokban hordanom,be lehessen dobni a hátizsákba a többi cucc közé,a sátorban képződő kondenz víztől,és hátizsákban esőben,a párától ne ázzon be,ha elhagyom terepen,(mert volt már ilyen)rikítson minél jobban.Ami nem kell bele:fényképezőgép,ilyen-olyan kijelző,rádió,zenelejátszó,az összes többi nyavalya,amiből azért elég sok van benne,és nem telefonnak használható.Mert Én nem multimédiás csodát szerettem volna,hanem egy MINDIG működő telefont!!Félreértés ne essék,senkit nem szeretnék megbántani,és nem is vitaindítónak szánom ezt a beírást,egyszerűen csak kíváncsi vagyok a használati szokásokra!Mindenkinek szép napokat kívánok!!!.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Evolveo Easyphone FP kagylótelefon, újszerű állapotban, garanciával kedvező áron!
- Retro mobilok egyben is. 1/2 áron!
- Nokia, retro mobilok, régi telefonok, samsung, alcatel, sony ericsson,sagem, motorola
- Retro/klasszikus mobilok: Nokia, SonyEricsson, LG, Siemens
- hyundai mb 400 különleges telefon
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest