Hirdetés
- iPhone topik
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Jövőre jöhet az új Ryzen Z2 sorozat a PC-s kézikonzolokba
ph Valószínűleg a Strix Point kódnevű SoC APU lesz a feladatra kiválasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Bérgyártónál dolgozok jelenleg (SMT/MI/TLA-n mozgok), voltam pár hasonló gyárban a világon, de ide is elmennék.
Bog, ez nektek szólt. Ha kaptok meghívást, gondoljatok rám.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
Jaaahh, akkor félre értettem. 😅
Én is javarészt ASM-es gépekkel dolgozok (volt pár Siemens is régebben), meg van odd-form részen még két fajta gép.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
Nálunk hál’istennek már nincsenek egy ideje, csak ASM gépek. Vettek olyan gépet, amivel még Huawei mobilokat gyártottak Kínában. (Csakhogy témánál legyünk.)
Meg ilyen Huawei-es elszórt BGA-k voltak bennük, meg egy csomófél shield.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
A Csepi már nagyon régi motoros, párszor volt már nálunk.
Valahogy volt egy érzésem, hogy egy cégnél vagyunk.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen