Hirdetés
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Hosszabb bemutatón a Metro Awakening
gp A VR játék érkezésére már nem kell sokat várni, alig egy hónap múlva érkezik a teljes kiadás.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz kakuk.tamas #7 üzenetére
Hát majd ha Omikron kapitány kapitulál. Az meg nem most lesz...
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
tDr1v3r
veterán
válasz kakuk.tamas #7 üzenetére
Vigyetek engem is. Ha nem ASM cuccokat használnak sz.rrá fikázom őket helyben.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz kakuk.tamas #14 üzenetére
Baj? Én csak ASM gépekkel vagyok hajlandó foglalkozni, a konkurencia minden téren hulladék, talán az oddform/THT ültetés terén jobbak max.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz kakuk.tamas #16 üzenetére
Siemens... múltkor röhögtem, termelés közben kellett SCS boardot cserélnem egy CPP-n és még Siemens-es csomagolása volt a nemrég beérkezett pótalkatrésznek. 🤣
-
tDr1v3r
veterán
válasz kakuk.tamas #21 üzenetére
ASM, Siemens ugyanaz, csak a név változott, ugyanaz minden, Münchenben van a fejlesztés meg minden, még az itthoni szervízesek is ugyanazok, szerintem a Csepi is a Siemens era óta van ott. Aláírásodból sejtem hol dolgozol, én a tabi siteon vagyok, mi Xbox APU-t találtunk egyszer. Kíváncsi vagyok hogy az indiai TX-ekben mi lesz majd...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen