Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Úgy igaz! Szeretem amikor konzol vs. konzol a téma mert a Harcos Johnny IV pl. Xbox-ra jön ki előbb, aztán a fanboyok jönnek mindenféle ilyen proci van benne ezért erősebb, de erre könnyebb játékot írni bibibííí dumával, holott csak a Microsoft/Sony egy nagy adag pénzmagot csengetett ki a fejlesztőknek az exkluzivitásért. Így van ez pc vs. konzol témában is csak a pc mögött nincs senki, nem érdeke senkink, hogy pc exkluzív legyen egy játék. A Windows-t akkor is veszik ha egy deka játék nincs pc-re, ezért MS a konzolját támogatja. A Gaming Alliance pedig egy vicc. A Blizzardot lehet még valamennyire PC támogatónak tartani, de ők is csak azért nyilatkoznak jól pc-ről mert megy a szekért. Szvsz már ha nyíltan nem is, de kacsintgatnak a multiplatform felé.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
Jaja, erre utaltam, tudják, hogy sok pénz van a konzolokban is, biztos, hogy készülni fog Blizzard játék konzolra.
Amúgy én olvastam olyat, hogy van egér és valamilyen spéci bill. konzolhoz is? Full hülye vagyok konzolokhoz, szal lehet kacsa.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest