Új hozzászólás Aktív témák
-
medica
senior tag
épp hogy pontosabban mér ami prioritás, jobban is látni a kijelzőjét, stb. Nekem 4 band van de megbántam a pontatlan mérés miatt (gyakorlatilag semmi értelme). Garmin vivosport 39k, pontosabb sokkal(!), gps-el rengeteg hasznos alkalmazással. Én azt venném most ha sporthoz kell.
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
floratm
senior tag
Én döntésre jutottam. Berendeltem egy uj szijat a band 2s-hez
-
Mezcal
addikt
-
NeRo28
aktív tag
eMAG-on a Mi Band4 mos 5990 Ft...
-
-myself-
tag
Sziasztok, melyik óra mér vércukorszintet? Már régóta várok egy olyan órára... de eddig egynél sem láttem említést
Nexus forever...
-
twollah1976
őstag
A MiBand4 helyett inkabb az 5-t vennem.
Mondom en akinek 4-e van.
Teljesen meg vagyok vele elegedve, a rezgos ebresztest meg egyszeruen imadom, nem uvolt semmi a fulembe, hanem finoman rezegteti a csuklocsontom az "ora" es arra ebredek.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kapal
tag
Azért egy ilyen tesztnél elvárom, hogy a telefonra telepítendő szoftvert biztonságilag is teszteljék. Leginkább, hogy mennyi és milyen adatot
loptovábbít a gyártónak.A Honor Band 5 sport verziója kicsit butácska, de már 20 €-ért utánad dobják az amazon.de-n. 7.500 Ft-ért a Mi band 4 tényleg elgondolkodtató ajánlat.
-
kbyte1024
veterán
Én egy Huami amazfit cor-al vagyok teljesen elégedett!
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
janeszgol
félisten
Nekem még mindig a Honor Band 5 a kedvencem.
-
Tigerclaw
nagyúr
En kicsit szannek ra tobbet, hogy tobbet is kapjak.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
vottokar
senior tag
Igen, az az egyik jelöltem. Most törpölgetek, hogy várjak még egy kicsit és vegyem az Band 5-öt vagy legyen a 4.
Ja és még egy hülye igény, lehessen nagy számokra "állítani" az óra kijelzést, hogy lássam is alapesetben. 50 múltam, sajnos kell...[ Szerkesztve ]
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
SkiDev
őstag
Esetleg aki pont most gondolkodott el rajta, a Mi Band 4 a MediaMarkt-ban 7.500 Ft-ért kapható akciósan színes kijelzővel, kissé okosabb kivitelben és - ha jól tudom -, akkor napfény alatt olvashatóbb megjelenítővel.
Nem rossz, de ennek 4.5-5k-ig le kéne mennie, és jó alternatíva lenne, ha valaki nem akarna még 8-10 ezret sem invesztálni egy okoskarkötőbe vagy kipróbálná milyen.
A magyar ékezetekért és a töltő kialakításért hatalmas plusz pont ettől függetlenül, ez a kettő megfogott. Elég gáz, hogy a Mi Band 3-am nem tudja ezt.[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
vottokar
senior tag
Meg besz*rik a kijelzője egy-két év alatt. Tudom, hogy sokan ennek szinte örülnek (van "indok" újat venni), de nekem nem jön be. Most keresem a Miband2-őm utódját, mert már éjjel is olvashatatlan a kijelzője. Jó lenne valami egyszerű , olcsó nem a kismillió parasztvakító funkcióra kihegyezett kütyü, ami látható napon is zizeg, ha keresnek esetlegesen üzenetem , emilem jött, és nem kell pár naponta tölteni. Ez a Realme szerintem bukott a kijelző és a kicsi akku miatt..
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
strogov
senior tag
Ez így egyelőre 12 egy tucat kínai kacat karkötőnek tűnik.
Ennyiért szerintem inkább mi band 3. Az legalább már "kiforrott", és megy bandage-zsal. Ha a gond van akkor millió forum post segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple USB C, Lightning kábelek - Új
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest