Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
tag
válasz szkutyi #17157 üzenetére
Szia szkutyi !
Hazaértem, fényképeztem, kísérő szöveggel tolom is a kontentet:
TV: LG 55-B7V
Plex alkalmazás: Plex for LG, Platform: 3.9.0, Kliens: 5.87.1
A legfrissebb Plex szerver: 1.41.0.8992
Forrás: távoli elérés, interneten keresztül (a NAS kb. 2km-re van tőlem).
Találomra ezt a filmet szúrtam ki, mert ennek volt a legnagyobb a bitrátája a 4K HDR csomagban:
A tévén a Plexben ez van beállítva (balra legalul a fogaskerékben): Helyi: eredeti, Távoli maximális: korlátlan, a többi is látható. Minőség javaslatok azért jó, ha be van pipálva, mert menet közben butíthatsz a filmen, ha pufferelni kezd. A közvetlen lejátszás kényszerítése a lényeg, ezt is be kell pipálni. Ha nem pipálod, akkor filmenként kell megtenni.
Ugyanitt a hang: Mindegyiket engedélyeztem, hogy ne keljen konvertálnia (transzkódolnia):
Ha már megy a film, akkor alul a vezérlősáv jobb oldalán van 3 db függőleges pötty. Oda kattintva előcsalható ez: mint látható ez éppen eredeti minőségben játszik, 40,9 Mbps-mal. Alapértelmezetten legalul nem mindig van bekapcsolva a közvetlen lejátszás kényszerítése. Ha bekapcsolod, akkor szinte biztos, hogy amit csak lehet, transzkódolás nélkül fog tolni a Plex. Mint fentebb írtam, ha a Plex aplikáció saját "fogaskerekes" menüjében ezt bekapcsolod, akkor nem kell a futó filmen bepipálni (de végül is belehet) Végül én azt is megcsináltam, hogy ha nem helyi a szerver, azaz nem a lokális hálózatról fut, akkor menjen az automatikus bejelentkezés is - ez is a Plex TV alkalmazás fogaskerekénél van:
Ha még szükséged van valami infóra, szívesen készítek képernyőmentést, csak írd le, mire van szükséged.Ne kérdezd: LEGÁLIS!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5 Pro teszt
- Automata kávégépek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 5O% OMEN by Hp / 15"iPS 144Hz 99% sRGB / RTX3070 // Ryzen7 /// 24DD4/512NVMe / GAR2025-0317 +SZLA
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Noctua U12S Chromax Black (LGA1700)
- Silverstone DA-850-G (GOLD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest