Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kis.zsolt

tag

válasz szkutyi #17157 üzenetére

Szia szkutyi !
    Hazaértem, fényképeztem, kísérő szöveggel tolom is a kontentet:

TV: LG 55-B7V
    Plex alkalmazás: Plex for LG, Platform: 3.9.0, Kliens: 5.87.1
    A legfrissebb Plex szerver: 1.41.0.8992
    Forrás: távoli elérés, interneten keresztül (a NAS kb. 2km-re van tőlem).
    Találomra ezt a filmet szúrtam ki, mert ennek volt a legnagyobb a bitrátája a 4K HDR csomagban:

A tévén a Plexben ez van beállítva (balra legalul a fogaskerékben): Helyi: eredeti, Távoli maximális: korlátlan, a többi is látható. Minőség javaslatok azért jó, ha be van pipálva, mert menet közben butíthatsz a filmen, ha pufferelni kezd. A közvetlen lejátszás kényszerítése a lényeg, ezt is be kell pipálni. Ha nem pipálod, akkor filmenként kell megtenni.

Ugyanitt a hang: Mindegyiket engedélyeztem, hogy ne keljen konvertálnia (transzkódolnia):

Ha már megy a film, akkor alul a vezérlősáv jobb oldalán van 3 db függőleges pötty. Oda kattintva előcsalható ez: mint látható ez éppen eredeti minőségben játszik, 40,9 Mbps-mal. Alapértelmezetten legalul nem mindig van bekapcsolva a közvetlen lejátszás kényszerítése. Ha bekapcsolod, akkor szinte biztos, hogy amit csak lehet, transzkódolás nélkül fog tolni a Plex. Mint fentebb írtam, ha a Plex aplikáció saját "fogaskerekes" menüjében ezt bekapcsolod, akkor nem kell a futó filmen bepipálni (de végül is belehet) Végül én azt is megcsináltam, hogy ha nem helyi a szerver, azaz nem a lokális hálózatról fut, akkor menjen az automatikus bejelentkezés is - ez is a Plex TV alkalmazás fogaskerekénél van:

Ha még szükséged van valami infóra, szívesen készítek képernyőmentést, csak írd le, mire van szükséged. :)

Ne kérdezd: LEGÁLIS!!!

Új hozzászólás Aktív témák