- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
flakter
tag
Ejha
..FlaK..
-
hito
nagyúr
Na, király! Nem volt elég a Japán és koreai exkluzivitás, most már jönnek a kínai exkluzív készülékek is
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
O_L_I
őstag
Szeretem a Meizut mer jó cuccokat csinál de ezt a telefont elnézve azért nem csodálom hogy Kínán kívül nem eröltetik a forgalmazását.
-
Peterson_
addikt
Az nem sámli.
Bár nekem a 64GB is bőségesen elég.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
bok92
addikt
Inkább az akksinak kellett volna nagyobbnak lenni.Ritka rossz az üzemideje...
-
Lomha 8V
addikt
Ebben milyen kijelző van?
-
atosan
veterán
Tárhely panasz nem lehet
Jó vékony kávát hoztak össze.Maine coon
-
maggi1886076
addikt
iphone androiddal
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
lmisi
senior tag
Nem olcsófón ez már. Meizu megelékszik a legnagyobb okostelefon piaccal. Nem akarnak ők betörni az Usa piacra. Így lazán elkerülhetik az ms adót és alma ügyvédeket.
-
csanaz
újonc
Csak nekem tűnik fel hogy a 15:10 arány az 3:2-nek felel meg?
-
dz1989
senior tag
Különös kép arány ??!! 15:10= 3:2 vel ami a az összes iPhone (5, 5c, 5s kivétel ök 16:9)képaránya! És jó pár Samrung, Lg, Sony is. Szóval elég népszerű.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
xmaas
őstag
nem rossz keszulek az ara se annyira veszes mondjuk az a 2400mAh aksi elegge harmat 5,1 colhoz
-
pusszycat
nagyúr
Más mé nem rak bele 128 GB-ot?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
hito
nagyúr
válasz pusszycat #23 üzenetére
Más rak bele bővítési lehetőséget és nem számol fel a beépített tárhelyért extra költséget. A felhasználóra bízza a döntést. Ha nekem nincs szükségem 128GB-ra de tetszik a készülék, akkor miért kényszerítik rám?
-
pusszycat
nagyúr
Éppen ez a bajom, hogy nem raknak bele bővítési lehetőséget pl. nexus-ok. Csak a 8 max 16 GB. Az 5-be van 32-is de az sem 128.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
Cyberpunk
félisten
-
hito
nagyúr
Minek nézzek utána? Hogy nekem nem kell a 128GB és ezért nem szeretem ha legombolnak rólam plussz pénzt? Ez a senki nem erölteti rám duma meg már unalmas, hozzászóltam a témához, leírtam hogy én hogy látom, senki nem mondta hogy bárki is rámerölteti.
Csattogni meg a 14éves gyerekek szoktak a paplan alatt, én maximum beszélek, vagy írok, véleményezek.
-
fi:zi'k
nagyúr
A csattogást a felcsattanásra értettem.
Egyébként pedig te írtad (#24), hogy rád kényszerítik:
"Ha nekem nincs szükségem 128GB-ra de tetszik a készülék, akkor miért kényszerítik rám? "Azt viszont tényleg megemlíthette volna a hír, hogy van kisebb háttértárral is.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
fojuzer
aktív tag
Micsoda viták,a GB-okrol.Kérem mindenki azt,ott vegy-veszi amire a pénztárcájábol futja,Nem kötelezö ezt,ill azt a tipust,telot beszerezni,Különben sem olcsó,tehát az igazi Népréteg nem tud ilyenekre pénzt adni! Ki meg igen az vegye-vigye csöndben!
föolvaso
-
ViiiiktorOC
senior tag
Hely az lesz rajta, csak a telo is legyen ilyen jó.
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
enginev3.0
félisten
Áh, pedig nagyon szép
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kutkut
addikt
válasz dreamdancer #21 üzenetére
Hát szerintem (és szerencsére a Meizu szerint is) a 16:9 az ostobaság telefon méretben. Úgy vannak vele, hogy hiába hívjuk "tepsinek" az ekkora telefonokat, azért ez még mindig nem a legalkalmasabb filmnézésre, legalábbis nem nyújt akkora élményt, mint ha egy 100+ centis TV-n néznéd. És ha nézel is rajta filmet, akkor is csak olyannak van értelme, ahol nem a látvány az elsődleges... Pl egy vigjátékban, sorozatokban stb... (Ahol meg fontos a látvány, azt úgysem telefon méretben nézed.) Akkor meg "nyugodtan" lehet úgy is nézni a filmet, hogy belenagyítasz, és levág a kép két széléről kb 2mm-t, észre sem lehet venni.
Mert egyébként meg még mindig egy csomó másra is használ az ember egy telefont, sőt állított nézetben, na akkor idétlen igazán a 9:16-os képarány. Szerintem.dz1989: Elírták, 15:9 a képarány (1800:1080).
Lomha 8V & sheratan: Valamilyen Sharp kijelző van benne, de sokkal jobb, mint ami az elődjében van. Betekintési szögekben rengeteget javult az elődhöz képest.
A gsmarena kijelzőről készített mikroszkópos képe alapján nagyon úgy tűnik, hogy itt is kicsit meg vannak döntve a pixelek, mint az SLCD-ben (HTC One).
Gondolom nem pont ugyanaz a kijelző, de az elgondolás hasonló, így a betekintési szögekben is hasonlóan jól teljesít.
hito & fi:zi'k: 16, 32, 64 és ugye 128 GB-os verziói vannak.
Szerk: Ja, és csak a 128-as modellt tervezték a kínai hálózatokra, a többi Európában is kiválóan működik.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
dsr
senior tag
Ez már lassan laptopba is elegendő tárhely , nem hogy telefonba
-
dz1989
senior tag
válasz dreamdancer #21 üzenetére
A felbontás adja a kép arányt(ha a pixelek persze négyzetalakúak) Igen a FullHD-hez nagyon nem jó Mivel hiába 5,1 coll 16:9 megjelenitése 4,8-4,9 colra teszem. Magyarán fölöslegesen széles.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Aladaar
tag
itt mindenki csak filmnézésre használja a telefonját?
Szerintem praktikusabb ez a képarány, mint a fhd képarány.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest