- Yettel topik
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
falijja
őstag
Az előző cikkben még nem volt biztos hogy így fog kinézni....de most már tuti ez egy note 2 ips-el....aminek a fehér színe fehérebb az amoled fehérjénél de minden másban alul marad ...pl.nincs végtelen kontraszt, szürke a fekete ,fakók a színek (Samu al lehet állítani)....de azért mégiscsak meglesem majd élőben....
-
sirály12
őstag
Nem is rosz, de én már nem veszek többet LG telót.
A készülékeik nem roszak, de a terméktámogatás terén nem remekelnek, és még finom voltam. -
Apika
addikt
Érdekes! Ezt megnézném majd élőben is egyszer!
-
Hmm végre valami kis innováció
-
keIdor
titán
LG Galaxy Note III
-
Dany007
veterán
"viszonylag könnyedén szarozol le egy technológiai újítást, pusztán 1 db képre és a saját elképzeléseidre hagyatkozva..."
Lehet én értek félre valamit, de magyarázd már el nekem mi a technológiai újítás(!) egy hajlított üvegborításon?
Mert ha valaki emlékszik még a régi TV-kre, azoknak is mind hajlított üveg volt a kijelzőn. Még a síkképcsövesek megjelenése előtt. [link]
Úgyhogy nem értem, hogy magában a hajlított üvegborításon mégis mi az ami újítás?? Főleg technológiai... -
Koczó93
őstag
kamera környéke eléggé One X
-
draco31
veterán
Úgy látom ebből perelés lesz!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na jöhet a Samsung perelni
Túl àtlagos kinézetű készülék, cserébe legalább erős.
-
Azie
őstag
N9 x iP3 hibrid
-
beccyboy
aktív tag
-
Orton96
aktív tag
válasz
sunyijanika #7 üzenetére
Ez a Samsung, nem az Apple. Am én a gyártók helyében inkább örülnék, hogy valaki lemásol. (mert a szart nem szokták lemásolni
)
-
Baranya24
tag
Igazán kíváncsi leszek élőben milyen lesz. A 3D-s LG okosság anno (és azóta sem) győzött meg. Érdeklődéssel várom!
-
bepken
veterán
ez egy érdekes fícsör, meg kell hagyni! aztán majd elválik, mennyire állja meg a helyét az életben (egyébként LG nagyon rajta van ezen a 3D megjelenítés dolgon. ha ez a 2.5D jobban teljesít, mint az Optimus 3D megjelenítője, akkor szerintem simán nyert ügy!
) - a forma viszont tényleg elég átlagos...bár kezdem azt érezni, hogy nagyon egyedit ebben a méretben már nem lehet...szvsz mondjuk egy 3,5-3,7 col körüli megjelenítő esetében azért jobban lehet variálni a ház kialakítását is.
(#15) virkir! vagy mint Harry Potter esete a 9 és 3/4. vágánnyal....
-
Derrewyn
senior tag
És én még azt hittem, hogy ez olyan, mint a 2 és feledik emelet egy panelházban. De látom itt jóval többről van szó, és ezt az FBI nyomozóinak és az LG-nek köszönhetjük!
Éljen a parasztvakítás.
Amúgy nagy variációs lehetőségek nincsenek, ezért is hasonlít szemből a Note2-re. A funkciók miatt a méret adott, a forma adott, a periférák helye adott, amit meg ezen felül lehet variálni az nem túl sok.
-
raper
senior tag
Nem piskóta! Kaphattunk volna képet erről a majdnem 3D-ről, hogy mit is takar, mert így szemből semmi sem jön le.
-
beccyboy
aktív tag
Valaki tudja esetleg, hogy mi a franc az a 2,5 D hatás?
-
crissprivat
senior tag
Tetszik. Jó kis kütyü lett.
-
hunter84
aktív tag
Na ez az, az emberek többsége úgyis a fehér hátteret látja leggyakrabban, márcsak a böngésző okán is. Úgyhogy engem speciel nem hoz lázba a szép fekete.
-
NielsX
tag
Lehet hogy hasonló mint a Note 2, de itt a kijelző nekem jobban bejön mint az amoled, aminek hiába szuper a feketéje ha sok más betegsége van még mindig. Személy szerint várom a telefont, és szívesen megvenném ha kapható lesz.
-
sunyijanika
tag
samsung will sue...
-
NeRo28
aktív tag
Nem néz ki rosszul,de tényleg hasonlít a note 2-re.Azért élőben is látni kellene,lehet akkor nem annyira szembetűnő a hasonlóság.
-
-DONPEDRO-
csendes tag
Nem néz ki rosszul
-
nemhiszem el. egy az egyben note2 kinézet.
-
Dany007
veterán
Ja, még a végén visszatérünk a régi képcsöves képernyők domború formájához... ugye a jó kis Videoton TV?
-
Zsoltesz93
tag
FHD Note 2...Lehetnének kreatívabbak is a dizájnerek
-
törölt tag
2.5D
Persze ez a képen nem is nagyon látszik... Pedig érdekes lehet, kíváncsi vagyok, mennyiben más, mint egy sima domború kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest