Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geth

    addikt

    válasz simkoG #4058 üzenetére

    Megpróbálom összeszedni amiket olvastam, simán elképzelhető hogy valamit teljesen benézek, nem értek hozzá :) plz javítson ki egy hozzáértő.
    Az 5T-ben 835-ös snapi van, ez nem tud Dual SIM Dual VoLTE-t (csak dual standby SIM data connection van).
    (A 845ös - pl. OP6 - már igen.)
    A voda tudtommal nem kapcsolja be alapból a VoLTE-t, kérni kell(?)
    Nekem T-s a másik kártya, egyelőre nem kapcsoltattam be rá a VoLTE-t (náluk biztos hogy kérni kell, és másoktól hallva nem egyszerű ha nem tőlük van a teló és nincs rajta a kompatibilitási listájukon - 5T nincs...).

    Innentől kezdve én is csak akkor tudok hívó félként VoLTE-t használni, ha a digi-ről tárcsázok ÉS digi-re van állítva az adat.
    Mivel nem DSDV-s a teló és tudtommal nincs "leboltolva" a szolgáltatók között hogy keresztbe menjen a VoLTE, ezért még akkor is váltogatnom kellene hívás előtt a megfelelő SIM-re az adatot, ha a másik kártyámon is lenne VoLTE :)
    Ha DSDV-s lenne a teló egyrészt gondolom nem kellene kapcsolgatni hívás előtt, másrészt működne fogadó félként is, ha épp nem azon a kártyán hívnak amin a net van beállítva.

    Más: VoWiFi-hez kell valami speckót állítani a telón vagy a routeren? Szolgáltatói (digi) oldal tudtommal pipa, telón be van kapcsolva, helyi háló Openwrt ebből a szempontból default tűzfalszabályokkal, tehát kifele mehet minden (talán ez fontos? Allow-IPSec-ESP: Any esp From any host in wan To any host in lan Accept forward)

Új hozzászólás Aktív témák