- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lincoln6echo
tag
Remek remek
-
Stabi83
senior tag
Nekem sok pontom lehet mert szépeket írtam a Huaweiről, természetesen Huawei készülékről, tehát gyűlnek a pontok a kommunista kisönyvemben odakint
U.I.: Ha ezt olvassa a kinti tisztelt Kommunist cenzor elvtárs akkor a múltkori kirohanásom a huawei politikája ellen csak az imperialista agymosás miatt volt ám
-
suntze
csendes tag
Röhöghetünk rajtuk persze, csak kb. nem nagyon van min. Az van, hogy itt nyugaton azt hisszük, hogy kelet még mindig keletre van, miközben észre sem vettük, hogy valójában arra már nyugat van, és már mi vagyunk kelet...Olyan gyorsan húztak el mellettünk technológia terén, hogy észre se vettük. Aztán persze ezt majd követi a pénz, meg a jólét is.
-
joey04
titán
Na akkor hajrá, lehet kiköltözni, most sokan akarnak a többi topik alapján
-
válasz
ladapower #12 üzenetére
Pontosan értem, hogy érted, és szerintem te is, hogy én hogy értem.
Először véglegesítsék a szabványt, oldják meg az eredetileg felvázolt elvárásokat (lásd <0,5ms latency a user és a torony között), aztán ha kész van, akkor elkezdhetik szétszórni a piacon.
Ami most megy 5G néven, az nem ez...
-
ladapower
tag
Továbbra is
: az 5G NR nem csupán arról szól, hogy minnél gyorsabban tudjunk szörfözni.
Nincs még egy technológia ami képes lenne kielégíteni az alábbi három fő felhasználási területet/kategóriát:
mMTC
eMBB
URLLCDirekt nem írom le melyik mi, remélem sikerült annyira felkeltettem az érdeklődésedet, hogy kiguglizd
Szerintem rögtön a szeletelt kenyér után az 5G a legjobb dolog amit kitaláltak. -
doooo
veterán
Hát persze... az egyik legkisebb helyi szereplő a hálózati szektorban, illetve mindez a hivatalos 5G start előtt... Hülye volt aki elhitte. De ez téged ne tévesszen meg, Amerikában is indul a huawei-mentes, valódi 5G, fokozatosan vezetik be, ahogy máshol is, kezdve a legnagyobb metropolisokkal (év végéig 20 nagyvárosban).
-
aelod
veterán
Egészségügyi hatása is kérdéses szerintem az 5g-nek. Nagyon rápörögtek erre.
-
válasz
Narancskoma #4 üzenetére
Leírva ezerszer láttam már.
Konkrét adatok? A Verzion saját bevallása szerint "30ms alatt" értéket tud garantálni. Ami semmivel sem jobb az LTE-nél... -
törölt tag
Mindeközben amerikában
[link] -
Dr. Romano
veterán
Nemzeti 5G? Gondolom akkor nálunk is lesz ilyen.
-
Továbbra is: pontosan milyen előnye is származik majd az átlag felhasználónak az 5G-ből?
Hogy a legforgalmasabb helyeken (ahol esetleg kiépítik a magasabb frekitartományú rendszert) majd tudnak több gigabites sebességgel szörfölni egyszerre több százan?Még a VoLTE se nagyon terjedt el, pedig az ugye "értelmezhető" előnyt jelentene....
-
nyisziati
veterán
Egyben az lesz a "Nagy Nemzeti Mobilszolgáltató" /Huawei/ bemutatkozása is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Revolut
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest