- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
"a szállítással kapcsolatos esetleges problémát ravaszul ki is lőttem azzal, hogy akkor kattintottam, amikor volt saját, hazai raktárban (igaz, erre is vártam pár hetet 8) - " lol ( : nem volt nekik semmilyen raktáron, max vmelyik kínai raktárban...
milyen márkabolt? jogosulatlanul használják a xiaomi nevet, azt nem értem a xiaomi mért nem gyújtotta még rájuk a tetőtnagyon örvendetes, h néhány esetben úgy viselkednek mint egy korrekt bolt, csak az arányokkal van egy icipici gond
-
madrac
senior tag
ez igazán szívmelengető történet volt. majdnem el is morzsoltam egy könnycseppert meghatódottságomban, hogy milyen derék egy társaság. azért azt szerintem senki sem állította róluk soha, hogy minden vásárlójukkal kibasztak... ha valakinek megéri ez a kockázat, vásároljon tőlük nyugodtan, de aztán ne jöjjön ide utólag telesírni a fórumot, ha valami beütött...
-
galocza
aktív tag
ja, és az egyebek mellé egy nagy +pirospont: vagy kitisztították a szűrőt vhogy, vagy kicserélték, de én sokkal trágyábbal küldtem, mint ahogy kaptam.
sajna nem jutott eszembe megnézni első próbaút előtt, de mielőtt elküldtem, reklamált szűrőcseréért, most meg nem (ez tűnt fel), és ránézésre is sokkal nettebb most.
ez pedig akárhogy nézem, plusz gondosság, nem vártam el s nem is kértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest