- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Üdv!
Szerintetek mennyire éri meg most ilyen telefont venni? Ez is az egyik kiszemelt még mindig. Lehet, hogy már a jövő héten vásárolok. Szóval még nem tudok dönteni ezért érdeklődöm.
Az oprendszer mennyire megbízható most? Egyáltalán vannak még benne súlyos hibák? Ha igen akkor van esély a javításukra? -
Anulu79
addikt
Újonnan szeretném megvenni. 90-100k között van most. A használt készülékekben nem igazán bízom, ha nem ismerem az eladót személyesen.
És a hibák mifélék ha nem túl bonyolultak. Nem szeretném halálra telepíteni a telefont mindennel. Ha normálisan működnek az előre telepített dolgok akkor meg pláne nem. -
legenda
válasz Anulu79 #1807 üzenetére
igaz, nem tudom, hogy mire kell neked a telcsi, de újonnan én már nem gondolkodnék n97 típusban! régebbi széria, hardveresen nem elégíti már ki tudásban a fejlődést, 100 e ft-os kategóriában szerintem mostanság jobb lehetőségek is vannak! mondjuk nekem nem volt gondom az n97 telcsimmel, örömmel használtam nyárig, de szerintem már idejét múlta...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz harcikoca #1809 üzenetére
a szoftver/firmware verzió természetesen nem tűnik el, csak alapra áll vissza, az utólag telepített alkalmazások, beállítások...stb viszont törlődnek! olyan lesz a telcsi, mint amikor újonnan kiveszed a dobozából!
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Hát ezt szomorúan hallom. Mert hát nagy "szerelmese" vagyok ennek a telefonnak. Bár már az én fejemben is megfordult, hogy úgymond már "öreg technika" ez mostanában.
Mondjuk nekem a lényeg az alap dolgokon van. Telefonálás, üzenetek kezelése, meg persze 1-2 kép készítése, ha nincs nálam a digit gép. No meg perszer az utazást megkönnyítő multimédia kihasználása. -
Anulu79
addikt
válasz runner 125 #1815 üzenetére
Kösz! Nem pont erre a válaszra vártam. De egyre jobban úgy érzem, hogy kezd kiesni a kosárból. Elvégre a külső nem minden. Úgy néz ki, hogy sok év után érik a márka váltásom.
-
atikan958gb
csendes tag
Üdv ! Egy olyan problémám lenne, hogy ugye van a T-mobile.osoknak ez az ingyenes facebookozás... Nokia N97em van és a megkapott smsbe megnyitom a facebook linket, és azt irja h szerverkapcsolat szükséges, itt kiadja a 3 szokásos opciot, és mivel nincsen semmien elöfizetésem ezért mindig ledob a netről :S de az osztálytársaim a 300 forintos telefonjaikon meg tudnak facebookozni ugyanigy elöfizu nélkül, simán ! nekem meg vmi nem jo :S HELP
-
legenda
válasz atikan958gb #1817 üzenetére
szükséges valamilyen mobilnetes előfizetés, ellenkező esetben nincs ingyen facebbok és iwiw sem! minimum netstart, ahol ugyen nincs havidíj, de csak ingyenes oldalakat nyiss meg, ellenkező esetben húzós összeg társul minimális adatforgalom mellé is!
sms, telefonos ügyfészolgálat vagy személyes ügyintézés útján aktiválják neked a mobilinternetet! ja, és megfelelő hozzáférési pont is kell; web'n'walk, vagy t-mobile net...stb!
továbbá csak a telcsi gyári böngészője játszik, opera...stb nem!
bővebben; link[ Szerkesztve ]
-
viktor82
őstag
Sziasztok,ma sikerült vásárolnom egy N97-et,még nem volt ilyen tudású telefonom,mit kell tudnom róla ,és milyem gps programot érdemes rá telepiteni mert a nokia maps csak internettel hajlandó működni a garmint 5.050-et próbáltam viszont nem indult nem kompatipilis a készülékkel infó fogadott!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
MPowerPH
félisten
válasz runner 125 #1815 üzenetére
Igaz pár hónapos hozzászólás, de azért kérdeznék. Mi az, hogy a vas kevés hozzá? Elvileg már simán lejátszhatók ezek a kiterjesztések egy DivX Mobile Player 1.0 -val pl. LOL, az E90 -emmel még máig le tudom játszani a DivX filmeket, igaz nekem tényleg konvertálnom kell, mert itt gyenge a proci. Minőségben telón nem venni észre a különbséget, de így akadás mentesen fut. Én itt SmartMovie playert használok, amihez tartozik saját konvert program is.
Don't Tread On Me
-
zelek
csendes tag
Hello mindenki egy telefon vásárlás elött vagyok és a telefont használtan szeretném megvenni a neten és egy Nokia n97 en gondolkdom de elötte szeretném megkérdezni hogy honnan tudom egy személyes találkozásnál hogy a telefon clon e vagy sem? Nemszeretném ha átvágnának és gondoltam itt valaki tud nekem segíteni
-
TayRol
nagyúr
Udv. mindenkinek!
Vennek egy n97 (mini) telefont itt az apron. Mire kell odafigyelnem a vasarlasnal (itt a tipushibakra vagyok kivancsi)? A mini topicja elegge punnyadt, szoval azert is kerdezem itt.
Koszonom!
TayRol
-
Volken
tag
Hello !
Nemtudtok vmi értelmes msn-t n97-re ? Mert ezek a vebes szarok kiakasztanak semmire nemjók.Olyan nagyon jó barátom vagy,h ha 2en lennénk egy süllyedő hajón és csak egy mentőövünk lenne hát bizony mondom nagyon hiányoznál.
-
zelek
csendes tag
Hello mindenki!
gondolom azok a N97 es készülékek amik TV vel vannak hirdetve azok csak ilyen után gyártott semmit mondok vagyis inkább clon mint eredeti -
adidas4death
aktív tag
-
mazsó
aktív tag
Üdvw
Mindenkinek!
Vennék egy n97-es telcsit, csak naponta kb 4-5-6szor újraindul.
Szoftverfrissítés megoldaná a gondot szerintetek?
Vagy alaplaphibás lehet?
Köszi!! -
legenda
az gond, hogy látatlanban nehéz eldönteni, mert csak szoftveres hiba is lehet, de akár hardveres is! hardveres reset kell neki, utána phoenix segítségével firmware nulláról felhúz, utána ismét hardveres reset, és akkor majd kiderül...
az sincs teljesen kizárva, hogy már a hardveres reset orvosolja a hibát - ha az szoftveres, és nem olyan mély gyökerezésű a rendszerben, hanem például csak egy alkalmazás utólagos felhúzása okozta![ Szerkesztve ]
-
Mymelody
aktív tag
Hello! Vettem egy T-s N97-et, újra Láttam, hogy valami 22-es a legfrissebb szoftver, az enyémen 20-as van. T-mobile-osra nem lehet feltenni újabbat?
Cheers
-
mazsó
aktív tag
Üdvw mindenkinek!
Köszönöm a válaszaitokat!
Az a baj ha megveszem nem tudom ott megcsinálni az említett dolgokat, csak mikor már nálam van itthon a telefon.....
Vagy a helyszínen tudok valamit kezdeni vele? (csak az a baj akkor sem tudom meg hogy jó e, mert lehet fél óra múlva kapcsol ki csak(Kali: milyen telefonod van most, mert olvastam eladtad az n97-et)
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok, és sok ajándékot a fa alá!
[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
adidas4death
aktív tag
mazsó kolléga: nekem is ugyanez a gondom, végig csináltam vele mindent amit csak softveresen lehetett, hard reset, phoenix, minden ami csak van és ugyanez a baja, azóta keresek alaplapot
szóval ha esetleg valaki tud N97 alaplapot, vagy n97et olcsón jó alaplappal, akkor állok rendelkezésére,
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
mazsó
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Akkor hagyom szerintem...
Gondolom az alaplap, és a szerelési díj annyiba kerül, mintha vennél mégegy telefont. -
adidas4death
aktív tag
hát sajnos én sem tudom hogy az alaplap mennyi, mert a szerelést azt én meg tudom oldani házilag, ( ha esetleg idöközben lenne szükséged segitségre, állok rendelkezésedre ha tudok)
ugyhogy nem tudomViszont alaplapot azóta is keresek ha esetleg tud valaki irjon pls
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #1823 üzenetére
Kicsit későn válaszolok, sorry, SmartMovie-val nézegettem rajta anno xvid-es avi-kat.
Volken: én EBuddy-t használok, amire kell, arra megfelel, bár lehet, neked nem nyeri el a tetszésed, elvégre webes.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
mazsó
aktív tag
válasz adidas4death #1839 üzenetére
Köszi rendes vagy!
Én nem veszem az biztos.
Te is már régóta keresel alaplapot, és nem igaz hogy sehol nincs....
Sok sikert azért! -
nagyúr
Mi alapján dönti el, hogy az adott alkalmazást kiteszi-e főképernyős widgetbe? E-mail fiókot pl. ki lehet tenni, de csak egyet, de nem lehet mellé tenni az Exchange kiszolgálós leveleket, pedig jó lenne.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Lacopapi
addikt
Nos,vettem egyet...most ismerkedünk-persze a rendszer semmi újat nem mutat,hiszen dettó ez van az E52-n,de a készülék nagyon tetszik
-
-
Lacopapi
addikt
válasz batorpeti #1844 üzenetére
Az első rácsodálkozás után is azt mondom,hogy jó kis gép,szoknom kell ugyan a tapicskolást az E52 után,de nem vészes,a kijelző eléggé érzékeny,nem egy kapacitív (volt ARENA-m is),de megfelelő.A kamerát próbálgattam,közepes minőség sztem,az autofókusz elég gyors,vaku is jó...A GPS kicsit érzéketlenebb mint az E52-ben,de azért jó,nekem van netem,tehát az A-gps is megy,így gyors.A 32G durva,egyelőre nem is teszek bele kártyát.A kijelző egyébként szép és jól látható,színei is szépek....mindent egybevetve meg vagyok elégedve,talán csak az akkuidő az ami nem az igazi,de mivel használtan vettem,lehet egy új akksi jobb lenne.Telefonálásnál minden rendben-bluetooth-al is összedolgozik,hangja jó.A böngészőjét szokni kell,de mivel van benne flash,nem váltok Operára.A billentyűzetet egy nap alatt megszoktam-pedig az enyém angol kiosztású,de az ékezetes karakterek helyét hamar meg lehet jegyezni,gyors rajta a gépelés.
Tetszik.Nem tudom mennyiért vennéd,nekem az 50-et megérte....[ Szerkesztve ]
-
mr.benelli
csendes tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne az N97-emmel, hogy leszedtem egy pár játékot gépre hozzá tesztként, és nem tudom, hogy hova másoljam a telóba, h lássam és feltelepítsem őket, v. ha már felraktam őket (pl: downloads mappába) akkor hogyan tudom előhívni őket, h telepíthessem.
köszi a segítséget.honor fan
-
legenda
válasz mr.benelli #1847 üzenetére
telcsi a géphez csatlakoztat, nokia pc/ovi suite segítségével alkalmazás telcsire telepít!
-
nagyúr
Ezzel a problémával szembesültem én is, mint sok más felhasználó. Elég dühítő. Tud vki megoldást, vki belefutott már ebbe a bugba?
-
ruan
tag
Sziasztok,
N97 mini-re hajtok, most hogy mindenki android lázban ég, használtan, szerintem megéri egy.
Ha jól látom, a nagytestvérhez képest keskenyebb a kijelző, ez nem zavaró, pl.: böngészésnél?
xvid, divx-et konvertálás nélkül, (progival) le tud játszani?
Egy újabb frimware-el, milyen sebességgel fut a teló? (1-2 hónap használat után)
A mini-nél is úgy van hogy bizonyos funkciókhoz, menüpontokhoz 2x kell nyomni?
köszönöm a segítséget.-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...