- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz Quasi_modo #1500 üzenetére
lehet becserélem omnia hd-re de rá kell dobjak egy huszast...
annak milyen a lejátszója? hangszínszab. van rajta? és a zajszinttel hogy áll???
gondolom külön audiochip nincs... vagy igen[ Szerkesztve ]
-
legenda
na, fent a 21.0.102 firmware, azt tesztelgetem! a nulláról tettem fel, szervizes szoftver segítségével, és minden ok! magában a szoftverben nagy változások nincsenek a 21.0.045 verzióhoz képest, csak a már alapban integrált új (ingyenes) térkép a jelentős változás - amit még szoknom kell, a korábbi (fizetős) alapjaiban más volt!
TBT; még mindig nálad a hiba! az igyenes, az ingyenes, csak a kapcsolódó feltételek/rásegítések kerülhetnek külön költségbe! ha teljesen nullára akarod redukálni a netes forgalmat, akkor az a-gps is kikapcsolandó, mert az is generál néhány kilobyte forgalmat! de őszintén szólva, ezek az okostelcsik - ahogy egy másik témában is írta valaki - félkarú óriások norális mobilnet nélkül, így nulláért ne várj maximális teljesítményt minden téren, minden alkalmazás esetében!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tariattila
veterán
gyors voltál!!!
tegnap még nem volt elérhető...én a 3.04(115)-ös maps-et raktam fel...az még fejlettebb főleg a címek megadása lett javítva ami a 3.03.-ban elég érdekes...
csak a baj ugye az, hogy így kiszakít még 10MB-ot a C-ből
az új szoftban pedig integrálva van...(nem is tudom melyik a jobb választás...)nekem néha a billentyűzáram nem működik...és csak a telep ki-be variáció marad..
most raktam fel a 21.0.45-öt tegnap és mindent formáztam (kivéve mem.karit...de az is nemrég volt...és nem v.színű, hogy az csinálná)
Erre tudtok valamit??? köszi! -
Blaize
csendes tag
Igen függő :S Sajnos T-mobileos... Akkor várok hátha talál valami megoldást a t-mobile.
A szerverprofillal kapcsolatban még annyit, h nekem semmilyen sincs beállítva alapértelmezettnek. Bemegyek a szerverprofilokhoz, és csak létrehozni tudok újat, ott pedig kér szervernevet, szerver azonosítót, jelszót portot, stb.
Ilyeneket én honnan tudok nézni? Vagy ha valaki t-mobileos és megadná h mik ezek az adatok, persze csak ha nem személyre szóló, akkor azt megköszönném!×××× Válaszokat privát üzenetben kérném! Köszönöm ××××
-
legenda
válasz tariattila #1505 üzenetére
hivatalosan ebben a régióban egyenlőre még egyiken sem, adott régiókban is csak fota esetében! mondjuk én sem fota, sem pedig nsu nem frissítek, szeretem tiszta lappal indítani a telcsit minden új szoftver esetében, az a biztos!
[ Szerkesztve ]
-
legenda
független szoftver esetében alapértelmezett a nokia profil, de ne a szerverprofilt nézd, hanem alatta a beállításokat, ott ha nokia szerepel, akkor jó - a szerverprofil nem baj, ha üres! t-s telcsi esetében már nem sok reményt látok arra, hogy lesz 21-es vagy újabb szoftver, mert kifutó telcsi az n97 a szolgáltatónál, és visszagondolva az n95 8gb, n95...stb telcsikre, egy idő után már nem erőltetik a frissítéseket - bár ne legyen igazam!
tariattila; azért csak jobb az, ha van + 10 mb szabad hely a c meghajtón, nem? illetve a te szemszögedből nem teljesen, mert az új szoftver esetében a 3.03 alkalmazás van integrálva, és nem a 3.04 (béta?)!
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
*#0000# majd frissítések ellenőrzése...nincs elérhető frissítés (0576377)-hez...
tényleg a telefon a pc-alapján kérdezi le ??? (mert az átírt nálam...)
-
válasz tariattila #1508 üzenetére
A FOTA frissítés is a product code alapján megy.
“All nothings are not equal.”
-
tariattila
veterán
így még érdekesebb... a smartnewson pont a FOTA-hoz írták, hogy elérhető a 102-es végű új szoft...
Kali-nak meg már fent is van...na megnézem az ovi-n mit ír...nokiaprogramokon néztem powermp3-at 1.16 van de ha frissíteni akarom a könyvtárat akkor
két driver közül tudok választani (tel és mem.k.) de mindkét esetben ugyanazokat a könyvtárakat kínálja fel és persze nem is valós könyvtárneveket mutat...
van rá esetleg használható is?[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz tariattila #1510 üzenetére
az nsu és a fota is product code alapján megy, de a kettő között lehet olyan eltérés, hogy a gyártó nem azonos időben teszi elérhetővé - mint adott esetben is; nsu által még egyik pc esetében sem elérhető, fota is csak bizonyos adott product code esetén!
küldtem egy privátot![ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz tariattila #1512 üzenetére
ha arra vártak volna, mire végleges lesz a 3.04, akkor addigra vélhetően lesz 3.05 - vagy valamilyen más számozású - béta, és így tovább, szóval ezzel az erővel a végtelenségig lehetne várni...
-
legenda
válasz tariattila #1514 üzenetére
lehet, hogy a feljelsztők már tudják, hogy a 3.04 sokára lesz végleges...
meg azért ha az integrált 3.03 verzióra húzod rá a 3.04 verziót, az nem lesz - 10 mb a c meghajtó rovására (sőt!), mert az előző fizetős verziók (3.01) alapjában más keretre épültek, szerintem inkább emiatt kellett kiadni a 3.03 verziós integrált firmware verziót, hogy ne üsse egymást a memória kárára a két eltérő keretre épülő verzió![ Szerkesztve ]
-
-
zoli62
addikt
Igen.Gyakorlatilag ez mégis szoftverhiba, mert amikor beírtam a rejtett beállításokat, nagyon kellett vigyáznom, hogy pontosan tegyem, mert valahol mélyen tárolja el, de nem tünteti fel új szerverprofilként a listában. T-Mobile-os fw-nél amúgysem működik. Akárhányszor beírom *#0000#-et és rányomok a frissítések ellenőrzésére, mindig csatlakozik a Nokia szerveréhez, de sosem talál semmit
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Az előbb fogta magát a telefonom, és elsötétedett. Először azt hittem, hogy a képernyőzár és a megvilágítás kikapcsolása lépett érvénybe, mivel pont ugyanebben a pillanatban húztam el az oldalsó gombot, de nem. Egy Nokia feliratot láttam, és annak rendje és módja szerint újraindult a telefon. Pin kódott ugyan nem kért, de a kezdőképernyő lassan állt fel, miután rákérdezett az online engedélyezésére. Vajon mitől lehetett ez hirtelen? Köze lehet ehhez annak, hogy a két dolog időben egybesett? (képernyőzár aktivizálódása, plusz az olsalsó billenytűzár-gomb elhúzása)
-
DJ. Ru$y
félisten
Sziasztok Srácok!
Nem értem ezt a telefont.. mai napon nézem, hogy eltűnt egy csomó kép a "Felvételek mappából", nézem a "Letöltések mappa" pedig tele lett fényképpel... csak úgy magától, szerintetek?Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Hexetra
tag
helohelohelo
nekem lenne eggy oan problémám hogy az NSUval nemtudok mitcsinálni kiírja hogy new version van letölthető.. elis kezdi leszedni majd kiírja hogy nem telepíthető az újjab verzió mert arégi nemtudja leszedni.. 1714es hibát ír.. mindent probáltam már és semmi.. újra kéne húznom a telóra a FW-et mert elég érdekes dolgokat csinál mostanság.. mert hátha már a T kiadta a 21es szofit rá.. bár biztos nemmég
szal esetleg ha valaki tud segíteni.. írhatna akár privi akár ide... előre is köszönömUI.: kali hogyha van egy kis szabadidőd vedd fel velem a kontaktot lécci fontos lenne! köszi
This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"
-
Gold_fish
tag
Sziasztok!
Egy hete vagyok N97 mini tulaj. A saját töltőjét használom, nagyon lassan tölti fel az akksit. Bekapcsolva szoktam tölteni, több, mint 2 óra kell neki. Most próbálom kikapcsolva, így sokkal erősebben ég a töltésjelző led, de a töltő alig melegszik így is. Előtte 5800-m volt, az bőven egy órán belül feltöltődött.
Normális ez? Az akksi jól bírja egyébként, talán nincs semmi baja.
-
Lest4t
aktív tag
T-mobil-nál az N97 mini-hez lehet venni külön navigációs kit-et. Ez mi? Szükség van rá? Vannak tippjeim, de nem akarok hülyeségeket írni.
-
Gold_fish
tag
Hogy milyen töltő? Ezt is néztem, mert megvan még az a töltő is, amit az 5800-hoz használtam: AC-8E Output: 5.0V 890mA Az N97 töltője: AC-10E Output: 5.0V 1200mA. Nem vagyok egy nagy villanyprofesszor, de az utóbbitól várnék többet Mindegy, biztos ez is a marha nagy környezettudatosság része, és így kevesebb energiát fogyaszt töltés közben. De ki fogok tolni vele, mert van egy töltőadapterem is, majd azon öszeeresztem a régi töltőt az új telefonnal
-
Quasi_modo
nagyúr
Csak hasonlítás képpen: az i8910 az 1500-as akkut 2 óra 40 percig tölti.
De ez még mindig jobb a Nokia 3310 4 és fél órás töltésénél...valami
-
Gold_fish
tag
Kipróbáltam másik töltő + adapterrel, ugyanolyan lassú. És kikapcsolva sem tölt gyorsabban, talán egy kicsit. De akkor miért ég erősebben a led, ha kikapcsolva töltöm?
Ha a lassú töltés kíméli az akksit, akkor oké, szinte naponta etetnem kell, és nem feltétlenül szeretnék háromhavonta új akksit venni.
-
addikt
Üdv mindenkinek!
Olyat szeretnék kérdezni, hogy ha épp videót veszek fel, akkor közben rálehet dobni TV-re?Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
slimshady
senior tag
Hali! Meg tudná mondani, hogy az íN97-en lehet-e frankón filmet nézni konvertálatlanul, laggmentesen? Vagy az a Symbian, esetleg a hardver hibája? Mert nem láttam még egy olyan Nokiát sem amin normálisan mentek volna filmek lejátszó ide vagy oda. Előre is köszönöm az infót!
üdv.: SlimShady
-
slimshady
senior tag
Ezek szerint ez is gagyi? Pedig egy ilyen kütyü igazán fel lehetne vértezve arra, hogy filmet is normálisan lehessen nézni rajt elvégre ez az N széria, ugye multimédiakompjúterek, hiába üzleti telefon részben. Szóval azt mondod, hogy ezen sem lehet sajna filmet nézni normálisan, és, hogy nincs is rá egy rendes lejátszó ami szaggatás nélkül vinné a filmeket? Azt hiszem jól vettem ki a szavaidból, de ez felfoghatatlan.
üdv.: SlimShady
-
alien73
csendes tag
Tudna valaki segíteni? N97-es szoftverfrissítés után nem hajlandó hívást indítani és fogadni sem. Minden más működik sms mms,stb. Mi lehet a probléma. A frissítést a nokia.hu-ról töltöttük le. A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest