- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz adidas4death #1750 üzenetére
a phoenix szervizes szoftver, elvileg nem foroghat(na) közkézen csak úgy a neten, de vannak oldalak, ahol leírással együtt megtalálod, csak keresni kell!
de azért csak óvatosan, biztos nem akarsz használhatatlan díszt csinálni a telcsidből...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
adidas4death
aktív tag
hát sajnos ez sem oldotta meg a problémát, pedig mindent ugy csináltam ahogy le voltirva a topicban de nem sikerült úgyhogy visszaviszem megint a telót, remélem nem bunkoznak megint hogy hát de nekik nincs ilyen hibája a telefonnak, mert akkor elképzelhető hogy régi barátomat, a fogyasztóvédelmet fogom megemliteni, mivel 100.000 feletti vásárlásról van szó....
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
nagyúr
Vkinek megoldódott már az a problémája - ha volt - hogy a hívó fél / üzenet feladójának neve helyett a számát írja ki? Elég bosszantó. SIM névjegyzék üres. Az újraindítás néha segít. Ötlet, tipp, ráolvasás?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #1754 üzenetére
784 névjegy, melyek nagy részéhez 2-3 szám, e-mail cím, egyéb kontakt, fénykép, stb. tartozik, nem fog felférni a SIM-re
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Jelenleg melyik a legfrissebb, s egyben legjobb" symbian N97-re? Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Adams006
csendes tag
Sziasztok! N97-emen nem működik a bluetooth, nem kapcsolja be, *#2820#- -ra sem irja ki a cimét. Próbáltam resetet, hard resetet, de semmi. a szoftvert is frissitettem. Miért nem működik mégsem? A frissités nem javitja ezt a hibát? Teljesen ujra kell tenni a szoftot? Valaki segitsen pls.
---Edem---
-
legenda
válasz runner 125 #1757 üzenetére
22.0.110
Adams006; a fota/nsu frissítés valóban csak frissítés, phoenix segítségével kellene nulláról újrahúzni a szoftvert - bár nincs kizárva, hogy hardveres hiba lesz, amit a szoftver frissítése/újrahúzása nem orvosol...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Anulu79
addikt
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy normális használat mellett mennyit bír a telefon aksija? Nem nyűstőlném egész nap. -
runner 125
nagyúr
Köszönöm.
..s, a frissítése h zajlik? Honnan tudom letölteni? Eddig csak WinMo-t használtam Ha linkelsz pontos telepítési útmutatót az is megfelel.
Köszi."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
legenda
válasz runner 125 #1761 üzenetére
hivatalosan újabb szériás ovi/pc suite (link) vagy külön nsu (link) segítségével!
a varázsló lépésről lépésre végigvezet, semmi extra!
frissítés előtt és után is ajánlott a hard reset - de *#7370# minimum!
ha valamiért nem a friss firmware verziót kínálja fel frissítésre - product code miatt -, akkor némi buherálás szükségeltetik majd...Anulu79; minden második nap etetni fogod!
[ Szerkesztve ]
-
Adams006
csendes tag
Először is köszi h irtál
Ezt a phoenix programot hol találom meg ami jó az n97hez is?VAgy jobb ha beviszem egy gsm-be?
Ha hardveres problémája lenne, akkor ilyenkor mit kell cserélni? (gondolom az alaplapot mert integrálva van rá, az meg nem olcsó ha ugy veszem meg boltban ) de lehet hülyeséget mondok, nem akarom h hardveres legyen---Edem---
-
legenda
válasz Adams006 #1764 üzenetére
a phoenix szervizes program, nem kószálhatna csak úgy a neten, de azért megtalálható, ha jó helyen keresi az ember...
ha a hozzá készült leírás sem egyértelmű, akkor érdemesebb szerviz(es)hez fordulni! nem garis már a tecsi? ha hardveres hiba, akkor garin kívül valóban lényes lehet javíttatni...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Blaize
csendes tag
Abban tud valaki segíteni, hogy miként tudom előcsalogatni az alkalmazások közé a sw update alkalmazást? Mert egyszerűen eltünt, és nemtudom a térkép programot frissíteni :S Előre is köszönöm!
×××× Válaszokat privát üzenetben kérném! Köszönöm ××××
-
DJ. Ru$y
félisten
Kijött tegnap függőre a 22.0.110
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Adams006
csendes tag
Szia! Nem szoftveres hibája van elvileg hanem hardveres. Bevittem a Nokia szervizbe onnan eltessékeltek, mivel a teló nem hazai. Nem értem miér nem lehet kicserélni benne valamit, hiszen Nokáról beszélünk...mi a külömbség? Nem is értem. Már azóta irtam a nokiának is de annyira szenvednek a dolgon, pedig osztom nekik az észt. na mind1. azt irták most h keressek hozzá a legközelebbi szervizben alkatrészt. De ők akkor sem nyúlnak hozzá, mert nem lenne szakszrű a javitás Na ugyhogy nemtudom hol javithatnám meg! Valami örlet? Házilag vagy GSM-be megcsinálják?
---Edem---
-
legenda
válasz Adams006 #1769 üzenetére
ez az átka a sufnis gsm üzletben vett - kintről behozott - olcsóbb készüléknek, hogy ezen régióban nincs rá gyári jótállás! a gyártó több régióba is gyárt és szállít, és nem véletlenül olcsóbb behozni kintről, de valamit valamiért... ezért ajánlott csak és kizárólag gyártói garanciás telcsiit venni kicsivel drágábban, mert ilyenkor az akkor megspórolt összeg többszörösét lehet bukni! sufnis gsm üzletben - ahol van szerviz - megcsinálhatják, de nem lesz olcsó...
Blaize; ja, hogy szolgáltatós szoftver... amennyire emlékszem, nekem a t-s 20-as firmeware esetén is volt olyan hivatkozás, csak nem biztos, hogy ott, talán valamelyik almenüben!
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Nekem is a 20.0.019 T-mobile-os fw van fent. Ma frissítettem Ovi Suite-al a térképet. 3.0.1 van fent, és ugyanazt rakta vissza. Következésképpen nem tudom használni az ingyenes navigációt a 3-03-al. A telefonon a szoftverfrissítés (Menü-> Alkalmazások->Telefon tel.->Eszközfrisstések) nem talált semmi újat. Ügyfélszolgálat érdemben nem tudott segíteni. Egyéb ötlet?
-
legenda
régóta van már t-mobile szolgáltatós 22-es firmware, más kérdés, hogy nehéz (volt) hozzájutni, illetve phoenix segítségével kell felhúzni - de akár a gari megtartása mellett is megoldható, hiszen nem kell átírni a product code azonosítót!
-
legenda
itt egy friss ingyenes ovi maps, ezt húzd fel a telcsire (*.sis), felülírja a régit; link (a rarpass privátban megadva!)
fontos, hogy a telepítés után húzd újra a szükséges térképe(ke)t és navigációs hango(ka)t a map loader használatával!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Anulu79
addikt
Az előlap körüli "sáv" (fehér színűnél a krómos rész) mennyire kopik? Még vacilálok rajta de ha őrá esik a választás akkor feketét szeretnék. Mennyire kell védő tokban hordani? Zsebben tok nélkül nem kopik? Semmi mást (pl. kulcsot) nem szoktam telefon mellé rakni.
-
Blaize
csendes tag
válasz Anulu79 #1781 üzenetére
Nekem fekete van, és a króm alatti (az alsó rész tetején lévő ezüst perem) rész ami szerintem por festett vagy nem tudom milyen technológiával készült, az nekem műanyagig lekopott szinte teljesen körbe, ugyanígy a zoomgomb is, ami ugyanebből a festékkel volt bevonva!
Nekem egy olyan kérdésem lenne a hozzáértőkhöz, hogy képek törlésénél néhány képnél rendszerhibát ír ki a telefon és nem engedi törölni, és a képeket semmilyen útvonalon nem tudom elérni, akárhogy keresek rájuk. Ha leformáznám az E: Memóriaegységet, akkor vesznének el olyan adatok a telefonról, ami tönkreteheti gondolok itt pl rendszerelemekre? és ez a művelet letörölné a képeket?
Köszönöm a segítséget!
×××× Válaszokat privát üzenetben kérném! Köszönöm ××××
-
DJ. Ru$y
félisten
Srácok!
Ha berakok egy képet "Hívási képnek" akkor azt utána hogy tudom kiszedni? Az oké hogy másik kép felülírja, de ha én nem akarok semmit, akkor azt hol merre?
Köszi előre isSzakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Adam289
csendes tag
Segítségeteket kérném !! lenne egy kis problémám az n97 es telefonommal,bekapcsol rendesen de nem reagál semmire csak a billentyűzár kapcsolóra.(bezár-kinyit),, mi lehet a baj? mennyi lehet a szervíz? előre is köszi!
-
harcikoca
senior tag
heló tudom hogy nem ebbe a topicba tartozik de se a telómról se ilyesmiről nemtaláltam témát. van egy 6220c-m és újabbban 1napot se bír ki az akksija. na én vettem 1 újat ami 1050 mAh-s a gyári 900 helyett és ezis ugyanúgy van. este leveszem a töltőről, és másnap délre lemerül és ennyi idő alatt 20percet használom zenehallgatásra semmi másra. a telóval lehet valami? szívja le az akksit?
AMD+Ati powee'R
-
DJ. Ru$y
félisten
-
harcikoca
senior tag
válasz Quasi_modo #1796 üzenetére
próbáltam a telefont memkari nélkül, ígyis lemerül hamar. amúgy nem programtelepítés után lett ez vele, utoljára kb 3hónapja raktam rá valamit.
AMD+Ati powee'R
-
harcikoca
senior tag
válasz Quasi_modo #1799 üzenetére
nem, nem megy a garmin legalábbis nem jelzi ki. amúgy miaz a hard reset?
AMD+Ati powee'R
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá