- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gti16v
őstag
-
Lord Zero
addikt
válasz
Gabesz11 #5758 üzenetére
én SPB Weathert használok (és mindig manuálisan frissítek, de ez az én opcióm)
Ozone-nal (mert az is fent van) az a helyzet, h alkalmazásként indítva kvázi mindig rendben van, widgetként meg cirka ötven százalékos aránnyal hal meg (az okát nem tudom)#5756 joey20: most őszintén felelj, de tényleg: mondjuk te akarnál váltani (bármiről bármire), valóban hiteles támaszként értékelnéd a kolléga (akivel amúgy semmi extra bajom) rendszertanát? kíváncsi vagyok csupán... szóval teljes mértékben meggyőzhető lennél az autenticitásával (ejh, de szép szó, bízzunk benne, h van ilyen
)??
(ártatlan kérdés, egyik érintettnek sem kell flamet látnia benne)szerk.
amúgy érdekelne egy ilyen összevetés, a HTC is benne volt a fejemben, mint alternatíva : ) -
Lord Zero
addikt
válasz
Gabesz11 #2021 üzenetére
nem fagyogat - ez a gyakorítóképzős megfogalmazás nem hagy maradéktalanul kétely nélkül : ) most akkor fagyott - naaa... legalább egyetlenegyszer.. plíz ; ]]] - vagy sem?
a pozitív tapasztalatnak viszont örülünk - miről váltottál/miket használtál előtte (csak a viszonylagosság megítélése végett)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest