- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Danny750 #783 üzenetére
Amint említettem, egy korábbi tesztnél is írták hogy nehezen talált közeli tárgyaknál fókuszt, ezért tűnt fel most. Lehet a plexi az oka, de ez akkor is zavaró. Digit gépek is csinálnak ilyet, annó a Pana 7 MP es gépem se állt a helyzet magaslatán, hiába volt makro beállításon.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Danny750 #773 üzenetére
Előtte arról volt szó hogy a teszt nem ér semmit mert az N8 csak 2G netet használ, erre mondtam hogy, ennek nincs köze ahhoz, hogy a kijelző milyen gyorsan vált. Olvass vissza.
Tehát: Ha olyan helyre megyek ahol tudom hogy fényképezni fogok, akkor nem telefonnal megyek, hanem viszek egy komolyabb gépet. Ha pedig a telefonnal fogok fényképezni akkor azért teszem mert valamit hirtelen meg akarok örökíteni. Ilyenkor pedig nem biztos hogy az a legfontosabb szempont hogy hány MP lesz a kép, nekem pl fontosabb hogy gyorsan megfelelően éles részletgazdag képet adjon. A tesztben bemutatott képek egyáltalán nem nyűgöztek le. A 4 szeri sikertelen fókuszálás akkor is gáz. Iphone-om nincs, nem is lesz soha.
Sötétben ezzel se fogsz jó képet csinálni, és remélem a xenon mellett led is van, különben a zseblámpa funkciónak lőttek. Ez nálam pl fontosabb mint a fotóképesség. -
Kashim
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest