- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz dark-01 #3699 üzenetére
De ez nem jelenti azt, hogy fogják is központi szervízben javítani, ugyanis ahhoz, hogy elvigyék a telót garanciáztatni le kell adni a lepecsételt garanciapapírt is a telefonnal együtt különben fizetni kell a javításokért. Tudom mert vittem már be miskolci nokiába a 920-am. Meg többen mondták már itt, hogy lepecsételt garanciapapír nélkül maximum helyszini javítást végeznek. A komáromi példányokhoz sajnos nincs lepecsételt papír, tehát hiába van a rendszerben feltüntetve a 2 év garancia sokra nem mész vele. Ez nem az Apple sajnos.
-
ryori
senior tag
Na az első rosszalkodás, hirtelen elszállt a telefon: "Viszlát!", mondom mi van o__o , és egy akku ikon pirosan , egy töltőjel benne, és nem kapcsolt be kicsit meleg, nem vészes, töltőre rá volt dugva igaz usb-re, de hát az is tölti, most rádugtam ac-re, most bekapcsolt.
-
most nézem hogy 2%, ezekszerint fullra lemerült, de hogy mikor usb-re volt kötve?
Lehet hogy többet fogyasztott mint töltött? mert futott egy app, egy kisebb game.[ Szerkesztve ]
-
Nagykattt
újonc
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Telenoros Lumia 930 tényleg, tutira, 100% független mind, ahány van??? Mert most fogok venni egy használtat, Telenorost, és nem szeretnék meglepetésbe futni.
-
burasu4
senior tag
válasz Seangaijin #3707 üzenetére
Tuti. Nekem a 925 volt telenoros, és az is független volt.
-
Kavinton75
senior tag
-
ryori
senior tag
válasz Seangaijin #3707 üzenetére
Ja tényleg az extrák + infóban a cuccoknál SIM Unlock-t ír nem SIM Lock-ot,
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
LG G2ről jönnék hozzátok, de ahogy olvasom a fórumban, elég kicsi az akksi.
Sokat beszelek, nekem ez a fontos.Érdemes a 930-ra váltani ?
Os nem zavarna.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Kavinton75
senior tag
válasz eladogeppc #3711 üzenetére
Beszéd közben nem világít a kijelző, így nem is merül annyira.
További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
hülyegyerek
addikt
Ez hülyeség. Abszolút vállalható az akksija, nyúzva egy napig elmegy, normál használattal 1,5-2 nap.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Lall
veterán
Ezt a kicsi az akksi dumát honnan szeditek? Saját tapasztalat. [link] Ha ez kicsinek számít, akkor az.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Kavinton75
senior tag
Reggel 07:00 óta:
- 4 email fiók (ebből 1 push, a többi 5 perc frissítés)
- 3G és WiFi mindig megy
- automata fényerő
- 1,2 óra bluetooth zenehallgatás
- 30-40 perc képernypő (netezés, arkkönyv és Email-ek)
- kb. 10 perc telefon
- kb. 5-8 program futthat a háttérben
Most 12:50-kor 78%-on van, ez estére ha ugyanezt csinálom, akkor kb. 40-50% lesz.
Így minden este töltőre kerül, mert semmi kedvem a munkahelyemen tölteni.
Ha muszáj, akkor van Qi töltő.[ Szerkesztve ]
További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Lall
veterán
válasz Integrale #3715 üzenetére
Nem baszarintottad el valamivel az akksiját? Nekem kb. most is ugyan ezt hozza. Most pl. 73%-on van, reggel 7-kor vettem le a töltőről. Telefonok, email szinkron, időjárás szinkron, chat, ph... Esetleg nem lehet, hogy valami csendben a háttérben szívja folyamatosan?
Kavinton75: Én is majd minden este töltöm, nem nézem hány %-on van. Megjegyzem az ehhez képest gyenge üzemidővel rendelkező 920-am sem merült le soha. Mindehol (itthon, kocsi, iroda, laptoptáska) van töltő, így nem jövök zavarba sehol sem.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Kavinton75
senior tag
Ez tény, de a WP telók alapjáraton is kicsivel jobban merülnek, mint droidos társai.
Nálam volt egy S3 és bekapcsolt GPS-el, kikapcsolt WiFi és adatforgalommal 7 nap 21 óra után volt 64%-on
Az nem annyira rossz, igaz nem használtam semmire, csak sim volt benne.Amúgy masszív netezéssel és játékkal igen komolyan merül a kicsike.
Ha meg még ki is vetítem a TV-re[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Kavinton75 #3718 üzenetére
He? Ugyan arról az androidról beszélünk? Ami képes random betöltögetni a memóriába programokat, hogy gyorsabban elérje? Van a közvetlen baráti körömben két S3 és egy S4, senki nincs hanyatt esve az üzemidőtől.
Pont azzal szoktak érvelni a WP mellett, hogy a rendszer alapjáraton nem annyira erőforrás igényes.
-
Integrale
veterán
Nem tudom mivel tehettem volna tönkre, gyári töltővel töltöm, kivéve amikor már kezdett gyengülni, mert akkor előkerült a powerbank.
Attól meg nem kellene tönkremennie, hogy egy nap többször kötöm össze asztalival, hogy zenét és képeket másoljak rá.
Háttérben nem szívhatja semmi, gyakorlatilag az áruháztól kezdve a naptárig minden app. háttérben futása le van tiltva a próba kedvéért.Most NSRT-vel újrahúzom az egészet, aztán remélem megjavul.
"Bad reklám is reklám too"
-
ryori
senior tag
válasz tomboy0013 #3723 üzenetére
Az a baj hogy nincs más nanosimem, a microsimet meg nem tudom úgy levágni hogy beletegyem, azt vettem észre kissebb lett a chip is. szóval :S de azt írják hogy független, na mindegy, ez régen lett volna érdekes már átköltöztem 20asra
-
zolee1227
csendes tag
Sziasztok!
Szerdán én is tulajdonosa leszek egy fekete 930-nak legalábbis azt ígérték a boltban, hogy addigra meglesz.
Sokévi droid múltamat hagyom magam mögött, egy SGS3 kerül leváltásra.
Most jutottam el addig, hogy napi szinten legalább egyszer falhoz akartam vágni, amiből elegem lett.
Már kinőttem a mókolási időszakból, nincs kedvem állandóan azt nézegetni, hogy mikor tudok olyan romot rátenni, amivel az ALAP funkciókat viszonylag akadásmentesen meg tudom csinálni.
Az utolsó csepp az volt, amikor parkoláshoz akartam küldeni egy sms-t, de újraindult a drága
Ha nincs mellettem a fiam, akkor tuti földhöz b*szom, és még meg is taposom.
Az utóbbi időben mindig akkor hagyott cserben, amikor a leginkább szükségem lett volna rá.
Már régóta szemezek a WP rendszerrel, mert az asszonynak vettem egy 520-ast, hasonló okok miatt.
Amikor azt nyomkorásztam, tisztára irigykedtem, hogy pl. egy névjegyzék azonnal bejön, míg nálam 2-3 másodperc!!!!
Kb. fél éve van meg, de csak a frissítések miatt kellett újraindítani, egyébként atomstabil.
Innentől egyenes út vezetett a 930-hoz, mert amire én akarom használni, azokat azonnal, és gondolkodás nélkül el akarom érni, hiszen használni akarom. Ezt pedig maradéktalanul meg fogja adni nekem a telefon.
Bocs a regény miatt, ezt muszáj volt.
Bár már hónapok óta követem a fórumot olvasóként, biztos lesznek kérdéseim, úgyhogy jönni fogok -
ryori
senior tag
02061.00066.14353.31002 -es update a WP 8.1.1 update 1?
-
bajaki
őstag
Néha mintha hülyéskedne az érintő. Arra lettem figyelmes, hogy néha amikor a megnyitott alkalmazások listáján jobbra-balra mozgatom a listát gondol egyet és elrántja a lista legvégére. Hmm, mondom oké...
Ma böngészés közben is csinálta 1-2-szer. Ha jobbra vagy balra mozgatom a weboldalt, néha csak úgy hirtelen elrántja teljesen a legszélére. -
junior11
veterán
[link] 930 vs Z3
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
ryori
senior tag
válasz junior11 #3741 üzenetére
A Lumia kamerája nekem jobban tetszik ez a videó alapján, a Z3 túl világos, a lumiájé pedig olyan jó kis meleg színek, nekem kicsit jobbnak hat A virágos képen a Z3nak viszont tényleg jobbak a színei
Videónál viszont jól látom hogy a 930 jobb?tukbá számrászámrá csingcsáng
Meg az a forgalom, ez igen, mindenki megy mint a marha, semmi szabály, ez szép.[ Szerkesztve ]
-
smash88
csendes tag
Valaki tudna mondani kevésbé akksizabálo böngészőt az IE helyett?
Másik kérdés: Miért nem enged a FB likeolni? Azt irja kedvelés nem változtatható meg. Már ujra raktam FB-t de igy se jó.Update: FB megjavult.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Bármilyen Miracast adapterrel lehet használni a 930-at? Visszább linkelt valaki Nokiásat, de 25 ezret nem adok ki egy adapterért. Ha megtenné valaki linkeljen már mondjuk ebay-ről valami jót és nem túl drágát
Mivel nem nagyon vágom ezt a Miracast-os dolgot ezért kérdeznék kettőt. Ha filmet teszek a telefonra szépen lejátsza a TV-n? Illetve, hogy a hangot is átviszi-e? -
expendables
aktív tag
Üdv srácok. Lehet láma kérdés,de új vagyok még a Windows Phone világában.
-Ha PC-ről rakok mp3-at a telefonra,akkor a zenelejátszóban hogyan lehet borítóképet letölteni?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest