Hirdetés
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz #74266624 #416 üzenetére
Én is a nagy fényerőt szeretem, mert valahogy eddig minden telefonomban az autómata fényerő mindig a még éppen látható legsötétebbre állította, ezért kézzel felhúztam.
Viszont itt elég a közepes, a nagy fényerő már picit zavaróan erős. Gyári fülessel meghallgattam pár számot már rajta, élvezetes, de nem sokat szoktam így zenét hallgatni. SMS értesítés nincs, itt is úgy tudod megoldani mint iphone-on, úgy kezded az SMS-t, hogy *A# és akkor máris jön visszajelzés.[ Szerkesztve ]
:-)
-
guppy_83
tag
válasz #74266624 #416 üzenetére
Szia!
Én MM70i -vel használom a 820-am! A dolby beállítása és az EQ csiszolgatás után (ami ugye be van építve a készülékbe alapból!!!! ) kiválló hangzást tudtam elérni! Iphone-t használtam ezidáig, szerintem ez jobb... persze van különbség fül és fül között is! De van alja és csiligen is egyben és a közepe is tiszta maradt!!!
...olyan még sohasem volt hogy semmi sincs...
-
guppy_83
tag
válasz #74266624 #434 üzenetére
Szia,
Több oldalon is "egymás mellé" lehet rakni a 2 telefont. Mindenesetre a nokia sokkal komolyabb választásnak tűnik olyan szempontból hogy van benne anyag, van súlya, olyan testes.. az s3 egy könnyű müanyagdarab mellette.
A kijelző szerintem nem lesz gond, ha tudsz rá vigyázni...
Én a 820-at javaslom... de próbáld ki mind2őt!!!!!
...olyan még sohasem volt hogy semmi sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest