Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Most már csak belátjátok, hogy több a problémás készülék mint az elégedett felhasználó ^ ^"
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Воланд
titán
válasz Plazmacucci #5151 üzenetére
elegedett felhasznalo nem irja tele a forumot azzal, hogy o elegedett.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Gorneck
legenda
válasz Plazmacucci #5151 üzenetére
Ennek most mi köze a készülékhez? Mármint, hogy a magnó minden xart összeszed az éterbe? Az a készülék hibája...szvsz és nem a telóé...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
félisten
válasz Gorneck #5153 üzenetére
Nézd melyik topikban vagyunk. Egyszer azt mertem mondani, hogy sokaknak problémája van ezzel a készülékkel. Erre megkaptam 3-4 felhasználótól (tuti közte vagytok), hogy dehogy mert nekik jó. Tegnap előtt beírtam, hogy nekem újraindul, utánam írták hárman, hogy nekik is. Minden napra jut valami 710-el kapcsolatos problem. Szerinted?
-
Gorneck
legenda
válasz Plazmacucci #5154 üzenetére
De az a készülék/os sara, ez nem...ha meg nem jött be a teló vegyél másikat és ne kínozd magad. Felesleges...
Restart - valós, január óta volt nekem is ilyen, de nálam mindig akkor volt mikor a viber is fent volt. Mivel egy xar leszedtem azóta semmi. Bár én két ébresztőre kelek...pont hogy ne késsek el.
Kép - tesztben látott kép minőséget tudja...ismerősi körben 4db 710 2db 800 tulaj van...és mindenkinél azt tudja. Akinek kevés amit a tesztben lát, annak nem ez a teló kell.
Ezen kívül még mi baj van? Kevés akksi idő? Ennek megint nem sok köze van a telóhoz...mert szinte mind ennyi készenléti időt tud hasonló hw-rel...persze felhasználási szokás függvényében. Persze, lehetett volna bele combosabb is, de kb minden gyártó szarik rá...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
.:ZS:.
senior tag
Én nem hiszem hogy csak és kizárólag a 710-el vannak ilyen gondok. Egy dolgot kell figyelembe venni, ezek nem telefonok a szó klasszikus értelmében, hanem mini PC-k. Ha beton stabil elpusztíthatatlan telefont akar az ember, akkor bizony csak a klasszikus készülékek jönnek szóba. A barátnőm jóval egyszerűbb, de már állítólag okostelefon E52-je is néha olyan marhaságokat művel, múltkor pl folyamatosan azt jelezte hogy töltőn van a telefon, és így nem lehetett látni a töltöttséget és ez csak egy a sok közül.
Akár mennyire igyekeznek a mérnökök, több funkció az bonyolultabb hardvert és szoftvert jelent, a bonyolultsággal meg minimum egyenes arányban de szerintem inkább exponenciálisan növekszik a lehetséges hibák száma, mind szoftver, mind hardverileg. Arról nem is beszélve hogy a gyártástechnológia miatt sincs két azonos memóriamodul vagy processzor. Szóval ez ezzel jár, persze megértem nagyon bosszantó a dolog amikor kifog egy ilyet az ember, én is panaszkodnék fűnek fának. -
pushalias
addikt
Komolyan nem értem amúgy, mit vergődsz. Minimum hetente olvasom tőled, hogy de hát újraindul.
Ilyenkor úgynevezett értelmes lények vagy elviszik szervizbe, vagy eladják, és vesznek maguknak egy másikat. Persze nem kötelező, ha te nem unod a bajaidat, nincs semmi baj, használd így, de az, hogy folyamatosan ugyanarról panaszkodsz ... nézd, lehet, hogy ez csak nekem unalmas, de nekem már nagyon.
És de, hidd el, hogy mindenki belesírja a baját valamelyik fórumba, akinek baja van, legalább egyszer. És ez alapján a felhasználók egy igen kis hányada elégedetlen ezzel a telefonnal, törődj bele, hogy nem te vagy az átlag.
-
modd3r
őstag
Sztem nincs abban semmi, hogy az emberek leírják a problémájukat, mielőtt rögtön (esetleg feleslegesen) a sezervízhez/supporthoz rohannának. Elvégre ez egy fórum...
-
félisten
válasz pushalias #5157 üzenetére
Ha az ember vesz egy 80e forintos készüléket had sírjon má'. Lehet, hogy neked olyan menő állásod van, hogy megengedheted, hogy az eladással pénzt vesztesz rajta. Ezzel nincs mindenki így. Ne aggódj vissza viszem majd gariztatni, de elötte megárom a Tango-t mert valaki említette, hogy neki attól megjavúlt. Igazi intoleráns alak vagy.
-
törölt tag
válasz Gorneck #5163 üzenetére
Azt nem tudom, ennyire nem vagyok hardcore user. Előző telefonom egy 5800 volt. Annyit kell tudni, hogy itt nálunk elég ergya a térerő, ezért szerintem sűrűn vátltogathat bázisállomást. De ez nem újkeletű dolog, ugyanilyen volt a térerő az előző telefonom idején is, mégsem csinált ekkora robajt.
Hát én is úgy vagyok mint plazmacucci, kivárom a Tangot, aztán ha az sem hoz megoldást akkor szerviz. -
G3R!94
aktív tag
válasz #40731136 #5164 üzenetére
Csinál a telefon nálam is "robajt", de csak akkor amikor lerakom a telefont hívás után az asztalra, kb 2 mp-ig. Nem durva, a Nokia 5230 sokkal durvább volt.
Az újraindulgatáshoz meg annyit, hogy kb 3 hete használom a RainbowMod-ot (Tango alapú) és semmi hibája, nincs újraindítgatás, 10 perc alatt megvan a bootloader csere + rom csere. Mindenképp megéri megcsinálni idegeskedés helyett...
Gyárival nekem is sokszor volt spontán újraindítás.[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Sztem ő is hálózatot keres/vált...és mivel kicsit combosabb ezen a téren így bezavar...ezzel sok mindent sztem nem fognak kezdeni, de kíváncsi leszek mit mondanak.
Tango/FW ezen nem fog segíteni...ez nem restart/os/app probléma...szal sztem felesleges várni rá, de persze megkell próbálni.
Gorneck#1239
-
senior tag
Én azt vettem észre hogy talán gyengébb a rádiós vevője mint a korábbi telefonjaimnak, legalábbis itthon a korábbi telefonjaim mindig max térerőt mutattak, ez legjobb esetben is 2 "pálcika". Persze ezt talán ott meg is bukik, hogy eddig max EDGE-t tudó telefonom volt, a HSPA lefedettség jóval gyengébb. De ha nálad eleve rossz a térerő, lehet hogy sokszor elveszíti a kapcsolatot a bázis állomással, és sokszor kell magát újra szinkronizálnia. Ez nem túl jó, az akksidat és erősen lehasználja ha ez áll fenn, próbáld ki hogy olyan helyen ahol megbízható a térerő ott is ezt műveli-e. Illetve nem tudom hogy van most beállítva, de ha van adatkapcsolatot és 3G-re van állítva, akkor állítsd vissza EDGE-re, illetve kapcsolt ki, így talán a 2G hálózatot próbálja majd használni, lehet hogy az jobb lefedettségű nálatok, és kiderül még mindig csinálja-e.
-
kezman
őstag
válasz Gorneck #5155 üzenetére
+1, nekem sem produkálja az említett hibákat, az újraindulás sem volt, talán egyszer, de mióta kikapcsoltam a takarékos üzemmódot egyszer sem, az ébresztés szintén két ébresztővel, ahol dolgozom kirúgással jár az elkésés, és egyébként is , igen , remek készülék nekem bejött, csak jókat tudok írni róla, arra amire nekem kell tökéletes, akinek meg nem tetszik cserélje le, ne itt fikázza, ez szerintem csak trollkodás!
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
törölt tag
-
DexterTM
csendes tag
Szerintem meg eppen erosebb. Meg is lepodtem, mikor regi kollegakkal elmentunk egy kocsma pincehelyisegebe. Fel akartuk hivni egy keso kollegat.
Egy osregi nokia, egy htc wildfire s, es egy samsung androidos keszulek mondott teljes csodot a tererovel, mig en a 710-zel gond nelkul hivtam barkit.
(Ugyanaz a szolgaltato) -
senior tag
válasz #40731136 #5169 üzenetére
Amikor rádugod a gépre, elvileg a számítógép netjét kezdi el használni. Bár ez csak vad tippelgetés, lehet hogy spórolás céljából leállítja az adatkapcsolatot, és ez jár forgalmazással. De minden esetre ez biztos hogy nem normális. Egyébként simán lehet az amit Plazmaucci említett hogy van egy szép földhurok a házban, ami antennaként veszi ezeket az adásokat és mindent hallasz ez miatt. Nincs gond kábeltv adással időnként, illetve a hangrendszeresek nem adnak ki magukból az elfogadhatónál nagyobb 50Hz-es búgást, mert ha igen, akkor jó eséllyel pályázol erre a verzióra
Szerk: Korábbit nem megoldásnak írtam, csak tesztelés céljából, hogy körülbelül belőni mi a gond.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Gorneck
legenda
De akkor csak a neten változtatsz, attól még a hálózat keresés nem változik. Mert ugye nem csak a net miatt csatlakozik 1-1 állomáshoz...
Én még mindig úgy gondolom, hogy sokkal erősebb kommunikáció szempontjából a telód és a rossz lefedettség miatti állandó keresés ezt generálja...
Ha van a környéketeken nokia szervíz vidd/menj be és okosan kérdezz rá...akár holnap. Nem kell ezzel várni, mert kétlem, hogy OS/FW gond lenne.
Egy hasonló példa mikor a buszon ülök, hegyek közt közlekedünk és a sofőr telója sokszor bezavarja a rádiót, nem kicsit...és köztudott, hogy azon a szakaszon van olyan szolgáltató aminek alig vagy nincs is térereje...
Persze ez még mindig tipp és lehet orbitális hüleség...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Azt mondjuk én nem próbáltam, bár nekem esélye sincs bekapcsolni...bár ettől még lehet hunyó...
Nálam nincs ilyen szigor, de ha elalszom, akkor mehetek melóba kocsival és ilyen árak mellett 110km benzin kiadás nem hiányzik, pedig nem keresek rosszul. Szal pont ezért van egy 500ft-os vekker is belőve kicsit későbbre, hogy ébresszen. Lassan 8 éve van ez így nálam, hasonló okok miatt amit többen írtak, nem ébreszt a teló vagy épp ébreszt csak rohadtul nem kelek fel rá.
1 biztos, akinél előfordul ilyen eset az bosszantó tud lenni és meg is értem, hogy kiírja magából. Nincs ezzel semmi baj...és nem is trollkodás.
Gorneck#1239
-
kezman
őstag
Egyébként ez érdekes, nekem a családba csak két helyen csinálja, nálam a konyhában és anyámnál aki öt kilométerre arrébb lakik, mind a két esetben egy Lidl-ben vásárolt ( gagyi) konyhai rádió a tettes, nálam itthon a számítógép mellett, egy ezer éves music centeren van állandóan, egyik készülék sem produkálja , a tv sem, csak az említett két rádió de az is csak akkor ha túl közel van hozzá a rádió, ha már másfél méterre arrébb teszem akkor nem vagy nagyon halkan, ezért azt gondolom hogy a készülékek lehetnek a ludasak a dologban de lehet hülyeséget beszélek.
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
edem96
senior tag
Üdv!
Lehet, hogy telot váltok és néztem ezeket a Lumiákat.
Kérdésem az lenne, hogy mennyire megbízható ez a 710-es, és mennyire könnyen kezelhető?Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
pzstm
titán
holnaptól ha minden jól megy én is Lumia710 tulaj leszek. Egészen pontosan csak pár napig, utána ugyanis megy öcsémhez a telefon, Neki lesz ajándék. Lehet fogok hülyeségeket kérdezni/alap dolgokat, bár igyekszem olvasni hozzá. Windows-hoz azért alapszinten konyítok ( ), szóval totál kezdő nem vagyok
WP-s telefonom viszont még nem voltiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
válasz pushalias #5181 üzenetére
bajom nem lehet belőle.megköszönném
potorzs@gmail.com-ra jöhet (remélem az ilyenfajta emailcímet szeretni fogja a 710 )iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pixelblondie
senior tag
Nem a telóra, hanem a gépre Olyasmi mint a nokia pc suite volt régebben.. Tudom hülye példa,mert a zune már sokkal átfogóbb. iTunes? Ismerős? NA. Olyasmi a Zune is
Ps. : Srácok, döntöttem. Én szenvedek tovább
Nem adom el. Megszerettem a sok hülyeségével együtt.
Slussze.
Amúgy. Holnapi frissités? Ez a 7.8 lesz? Gondolom nem a Tango..[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
pzstm
titán
válasz pixelblondie #5184 üzenetére
de édes és aranyos vagy
szarkazmus akart lenni jó adag iróniával megfűszerezve
Próbáltam offba rakni és smileyt is rakni mellé, de akkor ezekszerint nem jött át....
bár remélem mukibuci megértette (ő tudta hogy pontosan értem miről van szó)szerk.: de a Tango lesz, és holnap indul, nem tuti hogy holnap már pl. Te meg is fogod kapni
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
senior tag
válasz pixelblondie #5184 üzenetére
Ezt ő is pontosan tudta
pzstm: Nekem leesett
Pont hogy a Tango, lesz Refresh néven, nem 7.8, arról nincs infó, de várható valamiko wp8-al egy időben, meg holnap jön csomó app, mint a counters, meg az új fotó szoftver, talán új navi is ebbe nem vagyok biztos
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz pixelblondie #5187 üzenetére
no para. pláne hogy egy aranyos hölgy akart segíteni. Jó szándékot díjazom
(bár lehet én már akkor is használtam Zune-t mikor még WP-ről csak hírből lehetett hallani)
no de megyek gyorsan megírok egy cikket MSE Prerelease update-ről
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz pixelblondie #5189 üzenetére
holnaptól jön a tango. Hivatalsoan star globally rolling out. Így fogalmaztak
meg camera extras és flip-to-silence is napokban jön/jött ki (vagy az csak júliusban európában...annyira nem tudom a pontos dátumot)
[ Szerkesztve ]
-
pixelblondie
senior tag
válasz mukibuci #5190 üzenetére
ÓÓÓóóóóó.
A mai nap első jóhíre.
Bár végülis, annyira nem sikitozok már érte, mert mióta kikapcsoltam benne azt a bizonyos takarékoskodási funkciót, nem indult ujra, meg nem is kapcsolt ki.
A kamera problémámat pedig megoldotta a Sophie Cam. Ég és föld a különbség az alap szoftver által készített és a "Szofis" között)[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
pzstm
titán
válasz pixelblondie #5192 üzenetére
amúgy tényleg egy WP7-et használó hölgyet lehet benned tisztelni?
-
pixelblondie
senior tag
-
pzstm
titán
válasz pixelblondie #5192 üzenetére
szofis szoftvernek viszont van egy elég nagy hátrána ahogy olvasom:
Egyetlen hibája, hogy csak 600x600 pixeles képet készít, ezért a 4 csillag.ajánlhatom Neked akkor a blogomat ha még nem ismernéd
[ Szerkesztve ]
-
dani993
senior tag
válasz pixelblondie #5194 üzenetére
ötszááz?? Én elég sűrűn váltogatom a telefonjaimat, kábé ez a 22., dehogy ötszáz
-
pixelblondie
senior tag
Egyelőre csak annyit, igen. De ígéretet kaptunk a további felbontásokra is..
De hát tudod mit mondok, inkább ekkorát de jó minőségben, mint lóméretűt sz@rban
( Elnézést )Dani : Volt párom használt mobil boltot vitt Kb az egész árukészletet végigpróbáltam, és kb öt évig voltunk egy pár Innen nézve már nem is olyan lehetetlen, mi?
[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
dani993
senior tag
válasz pixelblondie #5197 üzenetére
Na így már értem én is dolgoztam használtmobilboltban(5éve), szoftvereket frissítgettem, hackelgettem ha azokat is belevesszük akkor már nekem is több
[ Szerkesztve ]
-
edem96
senior tag
Köszi a válaszokat!
Remélem összejön a diákmeló, és szerintem veszek egy Lumiát.Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest