Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gorneck

legenda

válasz Plazmacucci #5154 üzenetére

De az a készülék/os sara, ez nem...ha meg nem jött be a teló vegyél másikat és ne kínozd magad. Felesleges...

Restart - valós, január óta volt nekem is ilyen, de nálam mindig akkor volt mikor a viber is fent volt. Mivel egy xar leszedtem azóta semmi. Bár én két ébresztőre kelek...pont hogy ne késsek el.

Kép - tesztben látott kép minőséget tudja...ismerősi körben 4db 710 2db 800 tulaj van...és mindenkinél azt tudja. Akinek kevés amit a tesztben lát, annak nem ez a teló kell.

Ezen kívül még mi baj van? Kevés akksi idő? Ennek megint nem sok köze van a telóhoz...mert szinte mind ennyi készenléti időt tud hasonló hw-rel...persze felhasználási szokás függvényében. Persze, lehetett volna bele combosabb is, de kb minden gyártó szarik rá...

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

• .:ZS:.

senior tag

Én nem hiszem hogy csak és kizárólag a 710-el vannak ilyen gondok. Egy dolgot kell figyelembe venni, ezek nem telefonok a szó klasszikus értelmében, hanem mini PC-k. Ha beton stabil elpusztíthatatlan telefont akar az ember, akkor bizony csak a klasszikus készülékek jönnek szóba. A barátnőm jóval egyszerűbb, de már állítólag okostelefon E52-je is néha olyan marhaságokat művel, múltkor pl folyamatosan azt jelezte hogy töltőn van a telefon, és így nem lehetett látni a töltöttséget és ez csak egy a sok közül.
    Akár mennyire igyekeznek a mérnökök, több funkció az bonyolultabb hardvert és szoftvert jelent, a bonyolultsággal meg minimum egyenes arányban de szerintem inkább exponenciálisan növekszik a lehetséges hibák száma, mind szoftver, mind hardverileg. Arról nem is beszélve hogy a gyártástechnológia miatt sincs két azonos memóriamodul vagy processzor. Szóval ez ezzel jár, persze megértem nagyon bosszantó a dolog amikor kifog egy ilyet az ember, én is panaszkodnék fűnek fának.

• pushalias

addikt

Komolyan nem értem amúgy, mit vergődsz. Minimum hetente olvasom tőled, hogy de hát újraindul.

Ilyenkor úgynevezett értelmes lények vagy elviszik szervizbe, vagy eladják, és vesznek maguknak egy másikat. Persze nem kötelező, ha te nem unod a bajaidat, nincs semmi baj, használd így, de az, hogy folyamatosan ugyanarról panaszkodsz ... nézd, lehet, hogy ez csak nekem unalmas, de nekem már nagyon.

És de, hidd el, hogy mindenki belesírja a baját valamelyik fórumba, akinek baja van, legalább egyszer. És ez alapján a felhasználók egy igen kis hányada elégedetlen ezzel a telefonnal, törődj bele, hogy nem te vagy az átlag.

Új hozzászólás Aktív témák