Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Nesh86
csendes tag
Huha. Érzem felhúztalak. Mi mást akarnék? Azokat a szolgáltatásokat amiket megszoktam az 5800-mon. Persze. Akkor miért cseréltem le a telefont? Tulajdon képen minek nekem okos telefon? Egyáltalán, minek telefon? Menjünk vissza a kőkorszakba, és kommunikáljunk füstjelekkel. Basszus. Nem néztem utána, mert meg sem fordult a fejemben hogy ilyen problémák ütik fel a fejüket. És igen. Csessze meg mindkettő, mert nem foglalkoznak a vevőkkel, csak csinálják azt ami szerintük jó, hol ott nem is, és ez látszik. A Microsoft bevadult, és az már most látszik, hogy sok jóra nem fog vezetni. (Friss hír, hogy a partner cégek berágtak rá, a Nokia meg ha nem lesz változás, 2 éven belül megszűnik. Az üzleti szegmensben pedig 2 év, nagyon kevés bármire is.) Te meg légy szíves ne kérsz számon, mit miért teszek, vagy nem teszek.
-
oszi666
őstag
most nézegettem a frissítést, kis hazánkon kívül alegtöbb európai országban márelérhető
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
de azt fogd fel, nem a gyártók hibája ha annyira kotlák vagy, hogy utána se olvasol. ez olyan basszus, mintha bementél volna a gsmboltba, ráböksz az egyikre azt akarom! aztán csodálkozol hogy egy téglát adtak el. informálódj mielőtt vásárolsz, azért vannak a MA tesztek!!!! én is 3 hónapig olvastam hogy melyik WP telót válasszam....
úgyhogy nem. kivételesen most nem a gyártók voltak hülyék, hanem egyedül te[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
btudos
nagyúr
Csak az zavar, hogy idejössz fröcsögni olyan dolgok miatt, amikről rengeteg információ van a neten, tényleg 3 percbe került volna tájékozódni. Nem a MS vagy a Nokia hibája hogy Te ezt nem tetted meg, ha csak idejössz, és megkérdezed hogy mi a helyzet a térképpel, válaszolunk, és nincs probléma. Nem hiszem hogy annyira alap dolog lenne egy okostelefonon az offline térkép, így is kuriózum évek óta az offline navigáció. Szóval ez a kőkorszaki duma teljes baromság....
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
bandika83
csendes tag
válasz ronaldo #5392 üzenetére
Köszönöm a választ.
Nekem június 26,27 óta csinálja ezt. Onnan is tudom,mert az összes élő csempénél azok voltak az adatok...
Mi a fene lehet?
Most már észrevettem hogy a múltkor alkalmazás sem megy..
Azért nem véletlen hogy hirtelen szerdától 5 csempe sem frissül automatikusan..
Még találkozott valaki ilyesmivel? -
kezman
őstag
Most akkor kell fólia vagy sem, vagyis ajánlott esetleg, enyémen meg adta magát, most fólia nélkül nagyon baba, ( már jó kopott volt a gyári ) tehát vegyek rá újat vagy maradhat így, zsebben hordom , köszönöm a javaslatokat
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
pixelblondie
senior tag
Azért ez nem feltétlen igaz, nagyúr
4 hónapos a dög, kezdettől fogva fóliátlan , zsebben táskában hordva - ahová / ami mellé épp kerül - és zéró karc, pedig többnyire a kulccsomó mellett landol.
( gondolom mákom van / volt / lesz? , de akkoris )[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
pzstm
titán
válasz pixelblondie #5414 üzenetére
női táskánál jobb teszt nem nagyon kell neki
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
válasz pixelblondie #5414 üzenetére
forgasd egy kicsit a telefont megdontve, ugy, hogy a kijelzore susson a nap. aztan, ha ugy sem latsz karcot, akkor makod van.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
kezman
őstag
Így van, eddig az összes telefonomon volt, egy palitól veszem már régóta, most ezt néztem ki, három rétegű vastag karcálló,
Ha valakit érdekel tudok adni email címet
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
félisten
-
bandika83
csendes tag
Ezer hála Most tesztelem.
Még egy kérdés:
olyan appot keresek amit szülinapok jelzésére használhatnék.
Amit most használok tetszetős (birthday diary),viszont csak csempében jelzi a szülinapokat, de örülnék neki ha ezt hanggal tenné.
A Birthday free appot használtam,de valamiért nem tudja szinkronizálni a facebookal pár hete.
Tehát olyan appot keresek amihez van élő csempe is,de külön be is lehet állítani hogy mikor jelezzen hanggal
Köszönöm -
szegto
senior tag
válasz Plazmacucci #5420 üzenetére
Igen ha vaterás dolgokat veszel akkor vszin elb*szod a felrakást első néhányszorra.
De speedshopban veszel egyet márkától függően 1-2.000-ért és felrakatod velük és tükörsima lesz.
Persze ha bátor vagy gyakorolhatsz, előbb utóbb profin fel fog menni.... nekem a srác a boltban 1 perc alatt felrakta és ütött is a guta hogy otthon már 2-t elb*asztam.
Good luck. -
félisten
-
szegto
senior tag
válasz Plazmacucci #5423 üzenetére
Ja persze, ez a dolguk.
-
félisten
Most már megérdemelne a T egy pitsánrúgást a frissítések miatt
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
törölt tag
Nekem eddig a mérlegem: 5 hónap, zsebben tartva, fólia nélkül, 0 karc
Amúgy én elvből szedem le a fóliát azonnal minden új cuccról, amit veszek. Vigyázok rá, de nekem rontja a felhasználói élményt, nem azért költöttem rá ennyit, hogy egy jól kinéző telefont hülye tokokkal rondítsam, meg a szép kijelzőt letakarjam fóliával
-
félisten
-
adm91
csendes tag
Úgy érzem, hogy most már eldöntöttem, hogy ilyen telot vegyek. Valamiért bejön ez a wp, igaz még nem használtam sosem okostelot. Remélem nem lesz vele gond.
-
kezman
őstag
Van benne valami, persze ha az olcsó szupervékonyat veszed, de a háromrétegű amit én is használok az simán fel megy gond nélkül de van hozzá videó hogy kell, nekem eddig még mindig sikerült persze a biztos az ha felrakják ezzel én is egyet értek
-
adm91
csendes tag
Úgy voltam vele hogy eddig csak Nokiám volt, most is azt szeretnék. Androidos telo nekem nem kell. A szifon meg nekem drága, igy maradt a lumia sorozat, a 800-900 az még egy pöttyet drága esett a választásom a 710-re
a jelöltek között volt még többek között a zte skate, sony xperia U...
-
gabor94
tag
Ha a karcal van bajotok a hátlapon,vegyetek egy szilikon tokot
Nem is rondítja nagyon a telefont és nem karcolódik így a hátlap -
félisten
válasz Sweet Lou 6 #5438 üzenetére
Én csak boltban próbáltam, de kamera gomb használhatatlan lett, és a kikapcsoló is folyamatosan benyomódott. Lehet, hogy valami kínai vacak volt?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
modd3r
őstag
Gyerekek, a Telenor Facebook odalán b@szogassuk már őket egy kicsit Tango-ügyben!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Tomikapc
aktív tag
Üdv. A nagy T-nél várható szerintetek valami változás a 710-esnél ár ügyben pozitív vagy negatív irányba? Szeretnék venni egy ilyen telefont, de nem akarom, hogy másnap fele annyiba kerüljön, vagy kétszer jobb telefont árazzanak le annyira. Egyszer elég volt ezt megszívni Köszi
Tomikapc
-
Devergo7
tag
Jó telefon és ár értékben megfelelő szerintem.
Devergo7 felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Ringman
nagyúr
válasz Tomikapc #5442 üzenetére
gyors megnéztem, nem olcsó lakossági előfizetőként, kb 1 hete vettem üzleti csomagban 10ét, de ma az is 32 lenne. ki érti
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tomikapc
aktív tag
válasz Ringman #5444 üzenetére
Én 54 ezerért szemezgetek most vele 2 éves hűséggel.
Egyedi közszolgálati csomag, de így sem kapok rá semmi kedvezményt... 2500 FT havonta, ingyen hívom azokat, aki ebbe a csomagba van, a többi lebeszélhető. Net nélkül. Nettel plusz ezer forint havonta 100MB-ért (nevetséges ár).
Úgy gondolom ezt a telefont csak nettel érdemes már megvenni.
Vagy van ez a Like300 csomag, amit szeptembertől tudnék igénybe venni egyetemistáknak. 2500Ft benne 300 mega net. Plusz az egész lebeszélhető T-mobilon belül.Telenornál 3000 ezer forint havonta 90 perc lebeszélhetőséggel, korlátlan nettel. Plusz a telefon is olcsóbb 7 ezer forinttal...
Tomikapc
-
félisten
-
Boha
aktív tag
piactér és a App highlights között mi a különbség?
OBORZIL
-
kezman
őstag
válasz Sweet Lou 6 #5438 üzenetére
Nekem nokia szilikon tok van, a kamera gomb ezzel felejtős, használhatatlan + a bekapcs gomb is, szombaton falunapra voltam hivatalos, mondanom se kell, a meleg meg tette a hatását, két számmal nagyobb lett, leesett a telefonról, tehát kuka kap egy vastak kijelző fóliát és sanyi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest