Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    Azért, amikor az első hozzászólásaimat beírtam; amikor káromkodva telepítettem 5X újra a telefont, amikor a céhetes és a kis 700-as után nem volt könnyű megszokni és megérteni a kezelési logikáját; nagyjából kiismerni a hektikáit, akkor még nem gondoltam, hogy egyszer azt fogom írni, minden ismert hiányossága ellenére imádom ezt a telefont.
    Igen, baz+, még a budira is viszem és azért végzem a kisdolgom is ülve, hogy közben tapperolhassam; na és akkor? mi van? más a kutyáját rugdossa...
    A telefon nálam mérsékelt beszélgetési idővel, sok tapperolás mellett, 30 percenként frissülő 3 e-mail fiókkal, élő trucalendar csempével, 3 óránként (3 manuálisan fél óránként) frissülő weather flow élő csempével, battery élő csempével, kevés fészbükk és skydrive használattal, némi zenehallgatással, időnként Faludyt (MEK) és Piszkos Fred, a kapitányt (Alexandra) olvasok rajta. Netezés: Index, origó olvasgatás, néha wikipédia, google keresés, office használat és pár kép ellövés és elküldés mellett átlagosan 2,2 napot bírja az akkumulátor. Éjszakára a wifit lelövöm, ritkán elküldöm repülőbe.

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák