Hirdetés

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

  • Mini-ITX méretű RTX 4070 Kínából

    ph A Zephyr egyedi tervezésű VGA-ja szokatlanul rövid hűtést kapott, mely állítólag nagyon hatékony.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • OGI-san

    csendes tag

    Sziasztok!
    Megvettem végül a Lumia 520-at. Nagyon megtetszett, meg minden. Az ügyintéző belerakta nekem a sim-et meg a microsd-m a régi telóból. Kicsit próbálgattam és hazajöttem. Itthon mégiscsak kivettem a microsd-t mert nem tudtam róla normálisan törölni a dolgokat róla és formáztam. Visszaraktam az sd-t bekapcsoltam újra érzékelte az sd-t, aztán elraktam a telót. Nézek később rá és nem kapcsolt be a kijelző. Rátettem töltőre egy órára, de semmi. Lehet hogy csak lemerült teljesen vagy valami szoftveres hiba? Amikor először próbálgattam az akku-t még 100%nak jelezte, amin kicsit csodálkoztam is, mert azt hittem gyárilag nem töltik fel teljesen, mert úgy jobb tárolni. Egy egész estés töltés megoldhatja a problémát, vagy vigyem vissza holnap?

Új hozzászólás Aktív témák