- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Komolyabb igénybevételnél ez is annyira melegszik mint a 920 ?
-
BobTail
őstag
Hosszabb távú fényképezésnél a fekete kráter hajlamos a melegedésre, de nem süt, csak melegebb a többi résznél... legalábbis nekem ilyen tapasztalatom van.
(#500) Quasi_modo, megpróbálom valahogy rávarázsolni a Pro Shot-ot (elvileg ugyanazon Ms fiókkal bejelentkezve nem kell mégegyszer megvenni, de még nem próbáltam), aztán azzal is mutatni pár képet, de ha nem sikerül, akkor maradt a Pro Cam.
[ Szerkesztve ]
-
-
hito
nagyúr
Én nem gondolnám, hogy össze-vissza állnak. Ha mégis van egy kis "kilengés" akkor nem elég gyorsak a stabi motorjai. Végülis láthatóan egy mozgó hajón készült, ezt is vegyük számításba. Nekem ha nem nagyítunk bele, akkor nagyon tetszik. És az égen tényleg nulla szinte a zaj.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
-
hito
nagyúr
175-ért már van fenn apródon egy gyári kártyafüggetlen, németből származó (tehát itthon is érvényesíthető a gyári gari) fekete, 5napos darab. Nem is rossz ár. 200-ért T-seket próbálnak meg eladni.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
zoo8800
veterán
válasz Szergely83 #494 üzenetére
A második képen görbék a házak, ami nem túl megnyerő.
rip and tear, until it is done
-
MR007RM
addikt
-
MrPetya19
addikt
Bog hol vannak a Budapestes esti beígért képek?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
BobTail
őstag
Még csak az erkélyig jutottam:
808 / zoom - 5MP, minden alapbeállításon
808 / zoom - 5MP, Szuperfinom, Élénk, Kontraszt/Élesség/Telítettség +1
808 / zoom - 5MP, Szuperfinom, Élénk, Kontraszt/Élesség/Telítettség +1, Izzólámpa fehéregyensúly1020 / zoom - 5MP, minden alapbeállításon
1020 / zoom - 5MP, Izzólámpa fehéregyensúly
1020 / (zoom... vagy mi ) - 5MP, ProShot, -1 kontraszt, -1 telítettség (kontraszt maradhatott volna) -
törölt tag
Nem vagyok egy nagy fotós sőt semekkora nem vagyok, de a 808 nem "színezi" agyon a képeket míg a 1020 igen. Ez alapján fényképezésre inkább a 808-t venném. Valami módszer csak van, hogy éjszaka ne csináljon annyira rossz képet gondolom. A képstabilizátor ami nagyon jóság a 1020-ban minden másban nekem laikusnak szarabbnak tünik.
(#540) BobTail
ezek alapján aztán meg pláne. kora tavasszal olyan zöldek a levelek mint amit a 1020 mutat.[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
-
BobTail
őstag
808 szokásaival ellentétben most valóban nem hideg, hanem meleg tónusú képeket készített, 1020 pedig túl élénk. Mindkettőnél a 3. verzió áll a legközelebb a valósághoz, tehát 808-nak a fehéregyensúlyon kell babrálni, 1020-on pedig a telítettséget érdemes -1-re állítani (ha lehetne Pro Cam-ben is). Viszont az én szememnek tetszetősebb a 1020 élénksége, élessége és részletessége 100%-ban, de ez már egyénfüggő...
-
törölt tag
Tényleg nem értek hozzá, nekem a belinkelt videón is sok a szín meg a képeken a 1020 zöldje kifejezetten természetellenes (sokat járom az erdőt). Egy 24" calibrált Dell IPS monitoron nézegetem nem tudom ez számít-e valamit de gondolom annyiban igen, hogy akkor az én ízlésemnek valószínű jobban megfelel a 808 lévén nem a monitoromban van a hiba mikor a sok színtől káprázik a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest