Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz KelemenUhr #3900 üzenetére
Külső kijelzőre is ilyen képet ad?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
zorzy4
addikt
válasz KelemenUhr #3900 üzenetére
Nem drága hozzá egy kijelző, és simán lehet otthon cserélni.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
MurdR
veterán
válasz KelemenUhr #3903 üzenetére
Francba, elnéztem a topicot, azt hittem hogy notebook hiba topicban vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
Segítsetek kérlek!
Nem rég van ez a telóm és kb 5 percenként felvillan a kijelző és bejön a Wlan keresés szöveg. Hogy tudom ezt kikapcsolni? Lemeríti a telefonom
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
MurdR
veterán
válasz Newyorker #3905 üzenetére
A főképernyőn nem írja ki hogy Wlan keresés be? Mert arra ha rákattintasz, akkor átvált ''wlan kéresés ki'' szövegre.
Ha nincs kint, akkor menü-beállítások-kapcsolatoknál megtalálod ami kell.
Mondjuk jég ha be is van kapcsolva, szerintem nem kellene ébresztgetni a kijelzőt keresésnél. Nincs most kéznél E72, nem tudom ki lehet e kapcsolni csak az értesítéseit a wifinek...
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
És ezt a képernyőkímélőt hol tudom kikapcsolni? (ez is csak meríti)
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
-
noble520
újonc
Hi, google talk alkalmazásba nem tudok belépni. Ezt írja ki: Ideiglenes szolgáltatási probléma. Próbálja újra később. (Kód403). Szerintetek mi lehet a gond? Már pár napja ez van. Volt valakinek ilyen gondja?
-
MRegina
csendes tag
Üdv mindenkinek! Nemrég vettem egy E72-őt és nagyon szeretem,viszont 2 dolgot nem tudok rajta,segítsetek kérlek. Igen tudom lehet már 1000-szer megválaszoltátok,de előre is elnézéseteket kérem,nincs időm végigböngészni mindent egy 2 hónapos babyvel vagyok itthon Szóval az érdekelne,hogy miért nem tudok képet egyből feltölteni facebookra,kizárólag azt a flickr-t vagy mi a túrót adja be és hiába kerestetnék új szolgáltatást,nem ad be mást.Lehet valahogy ezen állítani?A másik,hogy letöltöttem rá a vibert,viszont nem rakja ki a partnerek képeit és se képet nem tudok fogadni,se hangüzenetet...lehet ezt orvosolni vagy az a baj,hogy nem egyforma verzió van az én telómon meg a másik félén aki tud küldeni-fogadni ilyeneket??
Előre is köszönöm a válaszokat! -
zorzy4
addikt
válasz MRegina #3913 üzenetére
A viber, nem megy rendesen a későbbi symbian verziókon sem (simbian 3, anna, belle). Csak üzenetküldésre jó. Valószínűleg a facebookal is ez gond, bár azt nem használom. Ne akaj ilyen kunsztokat csinálni ezzel a telefonnal. Kis nézelődés az oldalakon, ezzel ki is merült a net képessége. Amúgy sok miden másban, meg kiváló telefon.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
MRegina
csendes tag
valahogy sejtettem,csak reménykedtem a képfeltöltés miatt egyszerübb lett volna,mint bogarászni a mentett képek között...esetleg azt lehet tudni,hogy a nokia áruházzal mi a fájása? Ha fel akarok menni,mindíg kiírja,hogy nem elérhető,ellenőrizzem a kapcsolatot,holott megy a wifi,mert műkszik a böngésző és a face is...köszi a választ...
-
aelod
veterán
Szevasztok!
Erre a telefonra van működő viber kliens? Illetve Fb messenger? Gmail fiókot kezeli megfelelően?
Nagyon tetszik ez a telefon nekem még ez testesítette meg a prémium kategóriát a.k.a üzleti szegmens telefonja."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
MRegina
csendes tag
Üdv. Nem,nincs rá normális viber,amit le lehet tölteni leginkább semmire sem jó,a facebook messengert meg még csak le sem tudtam tölteni az enyémre,a gmailt meg egyszerűen képtelenség használni rajta. Én nagyon megbántam,hogy megvettem,épp most próbálok megszabadulni tőle,de nehezen megy,senkinek nem kell már ilyen régi telefon Egyetlenegy pozitívuma az lenne,hogy nagyon jó képeket csinál,bár például az enyémen ennek sem örülhetek felhőtlenül,mert valami trutyi van a kameránál,amit csak akkor lehetne leszedni,ha szépbombáznám a telefont
-
zebede
őstag
válasz MRegina #3919 üzenetére
Én még mindig megvagyok elégedve az E72-vel.
Gmail-t villámgyorsan leszinkronizálja, pár másodpercel hamarabb is mint a 925-ös Lumiam.
Vibert, faszbukot soha semmin nem használtam, ha valaki megelégszik a csak szöveges üzenetváltással, akkor ott van a Whatsap. Az kompatibilis Symbianon, Androidon és WP-n is. -
MRegina
csendes tag
skype-ot meg sem próbátam az enyémre letölteni,valamiért a nokia áruházba nem tudok belépni,met állandóan az előző tulaj belépőcuccát pakolja be és egyszerűen nem megyek vele semmire,a watsappot épp az imént raktam rá,de pl nekem az sem működik Őőőő...hogy érted,hogy üzemidőben mit hoz a ketyere??? Mert rém okosnak tűnök ám,de ez csak a látszat max.az én tapasztalásomat tudom írni
-
MRegina
csendes tag
na akkor én jól
bevásároltam...naponta 2x töltöm,pedig nem nyomkodom egész nap. Idegrohamot kapok attól is,h.egy csomó oldalt nem tudok megnyitni a neten,mert nem engedi. A skypot meg épp az előbb próbáltam rárakni,de mikor telepítené,kiírja,hogy lejárt tanusítvány úgyhogy van,de mégsincs. Valaki hozzáértő megmondhatná,hogy az előző tulaj vackát hogy tudnám eltüntetni belőle,továbbá arra is kiváncsi lennék,hogy a nokia áruházat miért ne tudom használni? Azt írja be vagyok jelentkezve,majd azt,h.ellenőrizem a kapcsolatot,holot megy a wifi -
MRegina
csendes tag
na akkor én jól
bevásároltam...naponta 2x töltöm,pedig nem nyomkodom egész nap. Idegrohamot kapok attól is,h.egy csomó oldalt nem tudok megnyitni a neten,mert nem engedi. A skypot meg épp az előbb próbáltam rárakni,de mikor telepítené,kiírja,hogy lejárt tanusítvány úgyhogy van,de mégsincs. Valaki hozzáértő megmondhatná,hogy az előző tulaj vackát hogy tudnám eltüntetni belőle,továbbá arra is kiváncsi lennék,hogy a nokia áruházat miért ne tudom használni? Azt írja be vagyok jelentkezve,majd azt,h.ellenőrizem a kapcsolatot,holot megy a wifi -
-
Kvasir
tag
Sziasztok!
Anno volt e63, e75 telom, most Android. Neha gondolok a visszateresre Symbianra.
Van aki meglepte a valtast? Milyen erzes? facebook, gmail, applikaciok, frissitesek vannak még? Kerlek segitsetek!Csillagkapu: Atlantisz
-
MurdR
veterán
Azt kérdezed milyen érzés úgy elmenni otthonról, hogy nem kell töltőt a nyakadba akasztanod? nááájsssz.
Mailt gond nélkül használom rajta, frissítések már nincsenek. FB az böngészőből, alkalmazás annyi van mint a tenger. A Hack meg 5 perc.
-
Kvasir
tag
Köszönöm! Ez a töltős dolog nem hangzik rosszul, másfél nap kontra négy-öt... nem mindegy.
A symbiant ismerem, progik is akadnak, de leginkább a FB, messenger, böngészés érdekelne.Csak egy kérdés a hozzáértőktől: kétmagos 1 GHz processzor hogy lehet ennyire lusta?
Csillagkapu: Atlantisz
-
Kvasir
tag
Neeeem, arra ami a Huweiben van.
Qualcomm MSM8225 Snapdragon, Dual-core 1 GHz Cortex-A5, Adreno 203
Egyszerűen LUSTA, vagy én akarok tőle sokat. vagy az 512 MB RAM a kevés. Ezért is várom az összerakható mobilokatViszont, mivel facefüggő vagyok valamelyest, az E72 mégsem annyira jó választás. :/
Szóval bújom tovább a "Milyen okostelefont vegyek" rovatot...[ Szerkesztve ]
Csillagkapu: Atlantisz
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest