Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
crwn
senior tag
Én ilyet vettem
-
fodorv
tag
Sziasztok.Nekem egy olyan kérdésem lenne h honnan lehet mostanság szignó fájlokat szerezni? Korábban használtam az opda-t, de most valahogy nem működik.
Előre is köszönöm a segítséget. -
csoki46
senior tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom egy ilyen telefon vételén. A tudása bőven elegendő lenne számomra. Főleg sms küldésre, telefonálásra és nagyon ritkán böngészésre e-mailek ellenőrzésére használnám. Ami fontos a hosszú készenléti idő, és stabil, gyors működés. Sokat olvastam a fórumot, láttam vegyes véleményeket. Most kellene még 1 lökés, hogy megvegyem vagy keressek másik telefont. Használtan venném 30k körül ha van jobb ajánlatotok ennyiért azt szívesen fogadom -
DM-Fan
nagyúr
válasz csoki46 #3161 üzenetére
A hosszú üzemidővel nem lesz gond - mind készenléti ideje, mind beszélgetési ideje megfelelő, nálam 3-5 napot megy el átlagos használattal. SMS-küldsére, e-mail írásra megfelelő, telefonbeszélgetésre is, bár ez utóbbival nekem van egy-két problémám: hangminősége hagy kívánnivalót maga után, a korábbi E66-om jóval jobb (hangosabb, tisztábban szóló, kevésbé torzulós) volt. A hívásidő-számítása is igen hektikus az E72-nél, legalábbis nálam eddig minden szoftverrel az volt (olyan, mint a mesében: hol volt, hol nem volt). Netezésre csak megkötésekkel használható: nagyon pici a kijelző, nincs flash- és java támogatás, a rendszermemória pedig kicsi, ezért a komolyabb weblapok megfektetik, az állandó zoom-olási és scroll-ozási kényszer pedig alátesz a netezési élménynek.
Használtan 30 eFt-ot megérhet, de annál semmiképp sem többet!
Get Moded!
-
thom79
tag
soxor láttam amikor irtad régebben is ezen hibákat amiket most említesz, de nekem ezeket még sosem produkálta, én szinte csak jót tudok mondani róla és szintén csak ajánlani tudom, szvsz iszonyat jól eltalált mobil..!
Jaa még annyi h enyém telenor függö de átbuheráltam h független soft lehesen rajta azaz a legfrissebb gondolom így már ugyanazt a softot használjuk.. -
crwn
senior tag
tény, hogy nem weblap nézegetős modell. e-mailezésre tökéletes. a hangminőség is nálam az. üzleti telefon. ehhez mért feature-ökkel.
-
DM-Fan
nagyúr
Pedig sajnos nem egyedi hibák, kollégám is ezek miatt vált meg tőle, illetve a neten is több helyen rátaláltam, ahol ugyanezekre panaszkodnak. Az enyém Voda-függő, jelenleg az 51-es szoft van rajta, de korábbiakkal is produkálta (még az is lehet, hogy a Voda cseszi el a szoftvert, bár nem hiszem). Azt is olvastam, hogy nem is érdemes 81-esre frissíteni a függetleneket sem, mert az még instabilabbá és lassabbá teszi. Mindegy, nekem az utolsó Nokiám, az biztos, pedig a design és az üzemidő nagyon tetszetős, csakhát eléggé kötött már ez és a netezés tényleg szenvedés vele, még gyors mobilnettel is, márpedig ma az már elengedhetetlen. Kicsi hozzá a kijelző is, kevés hozzá a memória is.
Get Moded!
-
csoki46
senior tag
Sziasztok. Végre beszereztem én is egy ilyen telefont és most tok vásárlása előtt állok. Kérdeznék a gyári tokról amit hozzá adnak (CP-384), mi a véleményetek róla? Néztem használtmobil boltban utángyártottat, de eléggé gagyi hatása volt, meg az anyaga is inkább műanyag volt. Gyárit sajnos nem lehet kapni kérdeztem a nokia care-ben. Ha esetleg lenne valakinek eladó tok, szívesen átvenném
-
crwn
senior tag
Nektek van olyan, hogy yahoo-s fiókba nem lehet bejelentkezni, sem úgy, hogy az Opera-n keresztül, s úgy, ha a telón beállítjuk a fiókot?
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz csoki46 #3169 üzenetére
Sztem pedig vegyél. Nekem ez van és jó!
Többiek:
A telefonomon kitöröltem az összes internet-hozzáférést. Szándékosan.
Ha megynyomom a híváslista gombot ("zöld gomb"), akkor elég sokszor kijön az ablak, h WLAN keresése. Már fogalmam sincs, hogyan tüntettem el még az elején ezt.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
eléggé megállt ez a topic...
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
nos? van itt vki aki a wlan-os problémára tud megoldást???????
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
pumpedlix
tag
Bevált recept, lejárt lemez.
-
laceeeboy
tag
Tavaly:
érintős->E71-> elromlott, nem volt gari, 40k-ért akarták csinálni...->6730c (ennyire volt keret)->iphone->E72
Nem tudom ki, hogy van vele, de az E71/E72 szerintem olyan kurv@jól sikerültek, hogy el sem tudom mondani. A bal menügomb alatti világítás nálam is látszódik, dehát ez 'szériahiba'.
Néztem az E73-et (amcsiban már van), de az már külsőleg sem fogott meg annyira, nem rí le róla egyből ez a fémes dolog (lehet, hogy nem is fém?).Ha már itt vagyok: Van még gari a telefonomon, és már eléggé zavar a por a kijelzőn (term. belülről). Márkaszervizben kitakarítják nekem, ha arra hivatkozok, hogyha szétszedtük volna ugrik a gari? Vagy egyébként is rugalmas a Nokiák garanciáztatása? Nem volt még gondom/lehetőségem nokiát gariztatni, ezért vagyok kíváncsi.
Köszi előre is! -
laceeeboy
tag
A garanciát csak arra írtam, hogy ugrik ha egy GSM boltban szedték volna szét. Csak arra voltam kíváncsi, hogy tisztítják is a telefont a márkaszervizben, mert ugyebár ez nem 'hiba'. De megpróbálkozom akkor vele. Csak másik városba kell utaznom, ezért kérdeztem előre. Köszi!
-
crwn
senior tag
Imént, amikor ráküldtem a telefonban lévő szoftverfrissítőt, talált újat, 2012.04.03. dátummal. 091.003 a verziószám. Eddig semmi változást nem tapasztaltam.
-
burasu4
senior tag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne a Facebook-al kapcsolatban.
Van gyárilag benne egy ikon, ami csak a "honlapra" mutat, és ennek az alján van, hogy le lehet tölteni az alkalmazást. Le is tölti, telepiti, de nem kapcsolódik. Majd hosszas gondolkodás után, kiirja, hogy mit állitsak be...de ezt nem birom értelmezni.
Ezt irja:
opciók
Application Access
Communication
Network Access
Ask first time onlyAki tud, segitsen, vagy ajánlon egy jobb alkalmazást.
Köszi -
burasu4
senior tag
Illetve, van még pár olyan alkalmazás, ahol nem hajlandó csatlakozni nethez.
Ez főként olyan alkalmazásoknál van, ahol az első betöltésnél egy kicsit hosszabb ideig ellenőrzi az internetkapcsolatot.
De a többi telefonomnál ez a művelet ment wifin is. Ezen se wifivel se mobil nettel nem megy...
Ötlet?Köszönöm előre is a segítséget!
-
honfoglalo
senior tag
Üdv!
Olvasgattam vissza, de sajnos nem találtam.
Hol lehet beállítani, hogy mennyi időnként frissítse az emaileket wifiről?
Illetve hogy lehet a böngészőben egy oldalt bezárni, csak kilépni tudok az egészből, egy adott oldal bezárására vonatkozó menüt nem találtam.. :S
köszi -
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Mától E72 tulaj vagyok én is! nagyon ütős teló! Fura, hogy nem kell minden nap tölteni ( pozitiv értelemben)
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
burasu4
senior tag
Én is vissza tértem az E72 táborába...csak most egy fehér színűvel. Nagyon szép., és nagyon jó telefon!! E6-ról váltottam vissz, de nem sajnálaom.
Szoftver frissítés: nekem a Nokia Care-ben frissítették a legújabbra. Direkt megkérdeztem, hogy, van-e értelme Suit-tal frissíteni, ha kiírja, hogy van elérhető frissítés.
Válasz: NINCS értelme. Az csak rá telepíti a dolgokat a meglévőre (ami esetleg egy instabil verzió)...Szóval én most örülök, mert így minden kapcsolati problémám (lsd. fent) megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest